mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من راجع به عکسی که گذاشتم نظرم اینه ليـلـــي بــه قصـــه ي خـــود بـــازگــــرد ؛ اينـجــا "مجنون" با همــه ي ليلي ها"محرم" اســت.... بــه جـــز "ليلي" خـــودش 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ قدم هايي كه باهم يكرنگ نيستند...تو بمان؛من ميروم...خش خش خش... 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تكيه گاه امن من....تازه اول راهي كوچولو(مواظب قدمات باش عزيزكم...)...جاي پاي محكم!... 5 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ عشق کارتون ،بازیگوش ،نی نی لای لای ( یاد شب به خیر کوچولو افتادم : گنجیشک لالا .....) 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ پسر بلا...خسته...فضول... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ دلــــــم ... بــرای ِ تــو تـنگ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلام در این تاپیک قرار هست براساس عکس هایی که می بینیم کلماتی که به ذهنمون می رسه بنویسیم. به این روش که عکسی گذاشته میشه و براساس حسی که عکس به شما میده کلماتی که به ذهنتون می رسه بنویسین. برای هر عکس حداقل 3 پست باید داشته باشیم و بعد از حداقل 3 پست عکس بعدی گذاشته بشه. برای هر پست حداقل 3 کلمه می نویسیم. کلمه بزارید نه جمله دوستان 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده