mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۱ من راجع به عکسی که گذاشتم نظرم اینه ليـلـــي بــه قصـــه ي خـــود بـــازگــــرد ؛ اينـجــا "مجنون" با همــه ي ليلي ها"محرم" اســت.... بــه جـــز "ليلي" خـــودش 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۱ قدم هايي كه باهم يكرنگ نيستند...تو بمان؛من ميروم...خش خش خش... 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر، ۱۳۹۱ تكيه گاه امن من....تازه اول راهي كوچولو(مواظب قدمات باش عزيزكم...)...جاي پاي محكم!... 5 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۱ عشق کارتون ،بازیگوش ،نی نی لای لای ( یاد شب به خیر کوچولو افتادم : گنجیشک لالا .....) 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۱ پسر بلا...خسته...فضول... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر، ۱۳۹۱ دلــــــم ... بــرای ِ تــو تـنگ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ آذر، ۱۳۹۱ - Nahal - گفته است: سلام در این تاپیک قرار هست براساس عکس هایی که می بینیم کلماتی که به ذهنمون می رسه بنویسیم. به این روش که عکسی گذاشته میشه و براساس حسی که عکس به شما میده کلماتی که به ذهنتون می رسه بنویسین. برای هر عکس حداقل 3 پست باید داشته باشیم و بعد از حداقل 3 پست عکس بعدی گذاشته بشه. برای هر پست حداقل 3 کلمه می نویسیم. کلمه بزارید نه جمله دوستان 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده