Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ مسابقه دوم: باسلام خدمت دوستان نو اندیش: مسابقه دوم نسبت به اولی کمی مشکله فک کنم هیشکی دیگه شرکت نکنه:icon_pf (34): خب یه جدول ماتریسی داریم شامل ستون و ردیف ، ستون ها با عدد نام گذاری شدن و ردیف ها با حرف که زمینشم سبز کردم متمایز باشه حالا تو پایین جدول شما اسم ردیف و ستون رو انتخاب میکنین تو خونه زرد رنگ باید فرمولی بنویسید که آدرس سلول متناظر با اون ستون و ردیف رو بهمون بده موفق باشید پ.ن: مهلت ارسال پاسخ ها یک هفته است و جواب هارا به آدرس زیر ایمیل کنید. noandishexcel@gmail.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ سخته ولی سعی میکنم یادش بگیرم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ سخته ولی سعی میکنم یادش بگیرم :gnugghender: میتونی مهندس بروبچ مدالشو ببینین دلتون بسوزه 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ چقدر سخت!!!؟؟ ی قسمتش رو نوشتم اما قسمت مهمش رو هنوز نتونستم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ چقدر سخت!!!؟؟ی قسمتش رو نوشتم اما قسمت مهمش رو هنوز نتونستم نه اونقدر سخت که نشه جواب داد فقط یه مقدار آشنایی با توابع کافیه 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ میدونم ازکدوم یک از توابع استفاده کنم اما تابع اصلی یا بیرونی ترین تابع رو ی خورده گیر کردم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ میدونم ازکدوم یک از توابع استفاده کنم اما تابع اصلی یا بیرونی ترین تابع رو ی خورده گیر کردم جوابت تو صورت سوال نهفتس ، سوال چی خواسته ؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ مهدی راهنمایی کن یه جدوله توش عدد گذاشتیم هر سطر و ستون این جدول اسم داره مثلا سطر a ستون 11 مقدار متناظرش میشه عدد 100 حالا عدد 100 تو خونه D8 قرار داره باید تو سلول زرد فرمولی باشه که وقتی ردیف و ستون رو تغییر میدی آدرس سلولی که عدد متناظر در اون قرار داره بهمون بده با ترکیب 5 تابع مختلف میشه به جواب رسید که همه جزء توابع جستجو و رفرنس اکسل هستن 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ جوابت تو صورت سوال نهفتس ، سوال چی خواسته ؟ اونم نوشتم برام ارور value میده لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ اونم نوشتم برام ارور value میده چون بعضی از فاکتورا اجباری و بعضی اختیاره وقتی یک فکتور اجباری نباشه یا غلط باشه ارور value میده 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ پس کو جواب الان فرستادم البته نمیدونم تا چ حد درسته 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ الان فرستادمالبته نمیدونم تا چ حد درسته خوبه آفرین 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ بابا مهدی خیلی سخته. من افسرده شم باید کلی خرج دوا درمونم کنیااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ بابا مهدی خیلی سخته.من افسرده شم باید کلی خرج دوا درمونم کنیااااااااااااااااا چرا دخملم خدا نکنه:there: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ اخه من مدال میخوام. داری دیگه دخترم من که باباتم یکی دارم تو دوتا میخوای:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ داری دیگه دخترم من که باباتم یکی دارم تو دوتا میخوای:vahidrk: اما من ندارم :sorry: دارم رکاب میزنم جوابو بدست بیارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده