رفتن به مطلب

طرح تفکیک جنسیتی دانشگاه ها ، آری؟ خیر؟

Lean

با طرح تفکیک جنسیتی موافقید؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با طرح تفکیک جنسیتی موافقید؟

• 3
    • 24

ارسال های توصیه شده

در خبرها امده بود که 15 پردیس دخترانه جهت اجرای طرح تفکیک جنسیتی دانشگاه ها و یا به قول وزیر علوم ساماندهی جنسیتی دانشگاه ها ایجاد شده و این طرح تا کسب رضایت مراجع ادامه خواهد داشت.

دو موضوع قابل بحث است ، ادبیاتی که بخصوص در 7 سال اخیر رواج پیدا کرده در این زمینه که با استفاده از واژه های فریبنده می توان معنا و مفهوم جمله ای را عوض کرد و فراموش کردن این موضوع که در حال حاضر درک و شعور بخش اعظمی از آحاد جامعه به خصوص نسل جوان میزان و معیار مستقلی برای سنجش مفهوم اینگونه طرح ها دارد که فریبکاری و ریاکاری مسئولین نمیتواند مسیر این فهم جمعی را منحرف کند.

دوم خود طرح است ، آیا این طرح مفید است ؟ آیا نظرات کسانی در سالیان پایانی زندگی خود هستند و با دنیای پیشرفته فعلی قرن ها فاصله داشته و به هیچ وجه قادر به تجزیه و تحلیل جامعه شناسی نبوده و توان تفکیک سره از ناسره را در بسیاری از ابعاد جامعه از دست داده اند از ارجحیت بالاتری نسبت به تفکر پویا و دانش محور نسل جوان جامعه برخوردار است؟ طالبانیزم در چه سطوحی از مدیریت کشور رخنه کرده؟ آیا اجرای این طرح پایانی است بر پیاده سازی این تفکر خطرناک در جامعه؟

نظرات خودتون رو در این زمینه اعلام کنین

• Like 18
لینک به دیدگاه

من نظری ندادم.

چون اگه بگم آره یه بدی هایی داره و اگه بگم نه یه بدی های دیگه.اینجوری باشه بهتره هر کسی که ترجیح میده تو یه دانشگاه به قول خودم دخترونه باشه اونجارو انتخاب کنه و کسی که نمیخواد یه دانشگاه معمولیو انتخاب کنه.یعنی کاملا تفکیک نشه.امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

من که دانشجو نیستم ولی دوتا دوست دارم که تو دانشگاه دخترونه! درس میخونن (فکر کنم اسمش فاطمه الزهراست مطمئن نیستم) یکیشون خیلی راضیه و اون یکی ناراضی.

کسی که راضیه میگه حواس آدم فقط به درسه.پسرا نیستن که تیکه بندازن وسط درس.بعضی از پسرا اذیت میکنن به طرق مختلف،خوب اونا نیستن راحتیم.

کسی که ناراضیه میگفت من انگیزه ی خاصی ندارم دیگه و رقابت کمتره.

کسی نیست که اونجا درس بخونه تا خودش بهمون بگه چه خوبی ها و چه بدی هایی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
من نظری ندادم.

چون اگه بگم آره یه بدی هایی داره و اگه بگم نه یه بدی های دیگه.اینجوری باشه بهتره هر کسی که ترجیح میده تو یه دانشگاه به قول خودم دخترونه باشه اونجارو انتخاب کنه و کسی که نمیخواد یه دانشگاه معمولیو انتخاب کنه.یعنی کاملا تفکیک نشه.امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

من که دانشجو نیستم ولی دوتا دوست دارم که تو دانشگاه دخترونه! درس میخونن (فکر کنم اسمش فاطمه الزهراست مطمئن نیستم) یکیشون خیلی راضیه و اون یکی ناراضی.

کسی که راضیه میگه حواس آدم فقط به درسه.پسرا نیستن که تیکه بندازن وسط درس.بعضی از پسرا اذیت میکنن به طرق مختلف،خوب اونا نیستن راحتیم.

کسی که ناراضیه میگفت من انگیزه ی خاصی ندارم دیگه و رقابت کمتره.

کسی نیست که اونجا درس بخونه تا خودش بهمون بگه چه خوبی ها و چه بدی هایی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته مزایا هم میتونه داشته باشه ، ولی این مواردی که اشاره کردی که دوستانت به عنوان مزایا مطرح کردن به نظرم منطقی نیومد چون زمانی که من دانشگاه میرفتم تیکه پرونی و.... تو محیط دانشگاه نبود

• Like 6
لینک به دیدگاه
البته مزایا هم میتونه داشته باشه ، ولی این مواردی که اشاره کردی که دوستانت به عنوان مزایا مطرح کردن به نظرم منطقی نیومد چون زمانی که من دانشگاه میرفتم تیکه پرونی و.... تو محیط دانشگاه نبود

این صرفا حرفی بود که شنیدم ولی نظر خودمو اولش گفتم.

ممنونم که بازم موضوع خوبیو مطرح کردین.:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من دیگه برای اجرای این طرح خیلی دیره چون فساد جامعه به حدی رسیده که تفکیک دانشگاه هیچ فرقی به حال اون نداره مثلا دانشگاه ما دروس عمومی را جدا کردن حالا وسط کلاس پسراا همه پشت شیشه چسبیدن هی میاند سرک میکشند و اصلا بدتر شده و حساسیت ایجاد کردند که حالا انگار چه خبره. این طرح مثل اون گشت فلان نتیجه عکس میده . انسان به آنچه میوه ممنوعه هست حریص تر میشود(فکر کنم سخن حضرت علی هست)

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظر من دیگه برای اجرای این طرح خیلی دیره چون فساد جامعه به حدی رسیده که تفکیک دانشگاه هیچ فرقی به حال اون نداره مثلا دانشگاه ما دروس عمومی را جدا کردن حالا وسط کلاس پسراا همه پشت شیشه چسبیدن هی میاند سرک میکشند و اصلا بدتر شده و حساسیت ایجاد کردند که حالا انگار چه خبره. این طرح مثل اون گشت فلان نتیجه عکس میده . انسان به آنچه میوه ممنوعه هست حریص تر میشود(فکر کنم سخن حضرت علی هست)

به نکته خوبی اشاره کردی ، مسئله دیگه اینه که ازتباطاتی که در دانشگاه شکل میگیره فارغ از درست یا غلط بودنش به مکان های خصوصی کشیده میشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

نتیجه نظر سنجی منو کشته:lol:

تفکیک دانشگاه :ws28:

خنده دار و مسخرس، ببخشید :84eb3ampc0vsywihe0i

تازه من میخواستم پیشنهاد بدم از دبستان مختلط بزارن که تو دانشگاه بعضی دانشجوها یه دفه ذوق مرگ و جوگیر نشن:w02:

یه خاطره جالب یادم اومد خالی از لطف نیس واستون تعریف کنم:ws47:

دانشگاه ما یه مدت حس محرم و نامحرم گرفته بودش در ورودی خواهرا و برادرا رو جدا کرد:w58:

خواهرا وو برادرای عزیز از بیرون ( تو خیابون ) با هم دست تو دست و لاو تو لاو جوری که نیروی جاذبشون خیلی قوی بود تشریف میاوردن دم در که میرسیدن نیروی دافعه به وجود میومد و از در که داخل دانشگا میومدن دوباره نیروی جاذبه فعال میشد:ws28:

جالبه که همه مسولین دانشگاه رو مورد تمسخر قرار میدادن :ws3:

بعد دیدن بابا ابروشون داره میره و خیلی کار بیخود و ضایعی کردن این عمل مسخره رو لغو کردن:4chsmu1:

حالا این ایده هم نکته مثبتی نداره جز یه کار بی معنی و مسخره که یه مدت با مردم بازی کنن:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه

من با توجه به شرایط فعلی جامعه با طرح تفکیک جنسیتی دانشگاه ها موافقم.

دختر و پسر رو وقتی از کودکی و دبستان و راهنمایی که احساسات نسبت به خواسته های جنسی پر رنگ تره از هم

جدا کردی و درست از سن 18 سالگی که اوج هیجانات جنـسی هست بخواهی اینارو کنار هم قرار بدی، نتیجه جالبی در پی نداره.

یا باید از دبستان مختلط باشه تا انتها، یا اختلاط کلا از بین بره حتی توی دانشگاه.

تابوهای ذهنی هم زیاده، دوستی و ازدواج مرزش معلوم نیست، جامعه مذهب زده است، اونیکه فکولش بیرونه دخیل میبنده به ضریح.......

کلا این جامعه رو باید بسته نگه داشت تا فعلا فروپاشی اخلاقی نداشته باشه و یک نسل جدیدی از اول مثل آدم بار بیاد...:icon_razz:

• Like 11
لینک به دیدگاه

اینو اینجام مینویسم اما نه صرفا واسه خانوما بلکه اقایون هم همچنین :w16:

نمیخواهد لباسی بدوزید و بر تن زن امروز نمائید . فکر زن را اصلاح کنید او خود تصمیم میگیرد که چه لباسی برازنده اوست

دکتر علی شریعتی

• Like 8
لینک به دیدگاه

من دوره کاردانی دانشگاه فنی بودم که کلا فقط دخترا بودن. کارشناسی دانشگاه مون مختلط بود

تنها مزایای جدا بودن این بود که تو محیط دانشگاه راحت تر بودیم.یادمه وقتی خسته بودیم رو چمن ها دراز میکشیدیم .

در کل به نظرمن که تجربه هردوتاشو داشتم خیلی فرق نمیکنه.بستگی به رفتار خود فرد داره.

• Like 8
لینک به دیدگاه
نتیجه نظر سنجی منو کشته:lol:

تفکیک دانشگاه :ws28:

خنده دار و مسخرس، ببخشید :84eb3ampc0vsywihe0i

تازه من میخواستم پیشنهاد بدم از دبستان مختلط بزارن که تو دانشگاه بعضی دانشجوها یه دفه ذوق مرگ و جوگیر نشن:w02:

یه خاطره جالب یادم اومد خالی از لطف نیس واستون تعریف کنم:ws47:

دانشگاه ما یه مدت حس محرم و نامحرم گرفته بودش در ورودی خواهرا و برادرا رو جدا کرد:w58:

خواهرا وو برادرای عزیز از بیرون ( تو خیابون ) با هم دست تو دست و لاو تو لاو جوری که نیروی جاذبشون خیلی قوی بود تشریف میاوردن دم در که میرسیدن نیروی دافعه به وجود میومد و از در که داخل دانشگا میومدن دوباره نیروی جاذبه فعال میشد:ws28:

جالبه که همه مسولین دانشگاه رو مورد تمسخر قرار میدادن :ws3:

بعد دیدن بابا ابروشون داره میره و خیلی کار بیخود و ضایعی کردن این عمل مسخره رو لغو کردن:4chsmu1:

حالا این ایده هم نکته مثبتی نداره جز یه کار بی معنی و مسخره که یه مدت با مردم بازی کنن:banel_smiley_4:

دقیقا اگه از ابتدا مختلط بود، بعضیا تو دانشگاه انقد جو زده نمیشدن. البته بازم بستگی به شخصیت و رفتار خود آدم هم داره.

مخالفم.حالا بیان دانشگاه رو جدا کنن، تو خیابون هزار تا کار میکنن.

والا من تو BRT و اتوبوس انواع و اقسام دخترهای راهنمایی و حتی دبستان رو می بینم که من ازشون خجالت میکشم.:hanghead:

این قضیه ورودی خواهران و برادران هنوز بعضی جاها هستش:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

یکی از دوستان حرف قشنگی زد، مجلس هم باید طرح تفکیک بخوره!!!!!

کلا طرح اشتباهی هست، یک روزی این دو جنس به هم میرسن کما آنکه دبیرستان ها جداست و جوان ها در خیابان به هم می رسند، توهین نباشه، ولی استفاده از رسانه های غربی و اجبار به رعایت برخی مسائل. نسل جوانی ( دهه 70 دادی ها) می شود که حال داریم مشاهده می کنیم، امروز که دوباره رفته بودم دانشگاه، ترم اولی ها بنده را از 30 متری قورت می دادند. پسرهاشان هم دیگه بدتر، با یکی از اساتید که صحبت کردم( رابطه خیلی صمیمی درایم) به شوخی گفتند که این ها را دیگر از کجا پیدا کرده اند. در حال حاضر که تایپ می کنم خودم هم نمی توانم چیز خاصی از نوشته هایم نتیجه بگیرم!! ولی خوب نوشتم دیگر و دوست نداشتم که پاکشان کنم. ولی درحالت کلی با این طرح مخالفم، دلایل زیادی هم دارم که باید دسته بندی شود تا مثل یک انشای بچه دبستانی نشود.(مثل بالا). به هر حال باشد روزی که هر دو نوع مدارس، دانشگاه مختلط و جدا را داشته باشیم تا هر کس هر کدام را راحت تر هست انتخاب کند. من که حتما مختلط را انتخاب می کنم. بعد از انجام این طرح هم یک نظر سنجی بگذارید که دانشگاه مختلط دیسکو داشته باشد یا نه؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم مخالف این طرحم.

یک دانشجو آنقدر فهم و درک دارد (البته کاری با آن عده که در هیچ سن و سال و موقعیتی درست شدنی نیستند و از درون خرابند نداریم) که بداند چگونه رفتار کند، این طرح توهینی به شخصیت دانشجو است.مقاطع دیگه جدا هستند چون شخصیت در حال شکل گیری است و دانش آموز حساس است ولی در سن و سال بالاتر بایستی کلاس ها مختلط باشد تا دانشجو با دنیای پیرامونش و عقاید و نوع تفکر دیگران در محیطی سالم آگاهی یابد و ذهنش نسبت به دنیا روشن شود کسی که نداند جنس مخالف به چه چیزی فکر میکند و عقایدش نسبت به زندگی چگونه است، چگونه می تواند در آینده شغلی و حتی از آن مهمتر در زندگی مشترک خود موفق باشد از آن جهت می گویم که بالاخره محیط کار و اجتماع که زنانه و مردانه جدا ندارد .

• Like 6
لینک به دیدگاه

جالب نیست

حتی امام خمینی هم گفته دانشگاه ها باید مختلط باشه.

اگه اینجوریه پس بیان مهد کودک رو هم تفکیک جنسیت کنن.

من با این موضوع مخالفم.

اگه الان تو دانشگاه که مقطع مهمی هست اگه مختلط نباشه فردا پس فردا چه جوری یه نفر میتونه با جنس مخالفش ارتباط داشته باشه و یا کار کنه؟؟؟

اگه اینجوریه بیان جامعه رو هم تفکیک جنسیت کنن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

:ws3:

اینها که چیزی نیست تازه یه طرحی هم باید بزاریم که این بیمارستانها و دکترها رو هم از هم جدا کنیم :ws28:

بیمارستان مردانه ، بیمارستانه زنانه :gnugghender:

البته یه مشکلی این وسط پیش میاد :ws52: اونم اینکه وقتیه یه مادر زایمان میکنه و بچه اش پسر به دنیا میاد چیگار باید بکنیم؟:w02:

بدبختی ما از اونجایی شروع شد که بین زن و مرد فرق گذاشتیم:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

واقعا خنده داره نمیدونم چرا یه مدت شده گیر دادن به حجابو و تفکیک جنسیتی. زمان کاردانی من دانشگاه درس نمیخوندم یه جورایی حوزه علمیه بود. مثلا سر کلاس با 20 پسر با هم بودیم

میخواستیم بریم بازدید از یه بنا میگفتن باید جداگانه برین دخترا جدا پسرا جدا. باید میرفتیم ارگ قدیم طراحی میگفتن پسرا یه روز دیگه باشن اینا میرن با هم اونجا شروع میکنن آواز خوندن!!!!!!!!! عوض طراحی. تمرین صدا میکنن. خلاصه آخرش یه روز عصبانی شدیم بس که پسرا زودتر میرفتن ما ساعتای اوج گرما باید میرفتیم. گفتیم ما اصلا نه طراحی میریم نه بازدید بنا کلا کلاسم با پسرا نمیریم. اگرم بریم نقاب میزنیم. دیگه از اون روز دست از این کار برداشتن. الان دوباره این بحث شد یاد سختی اون ترم دانشگاه افتادم. این کار کلی هزینه اضافی براشون داره. با این وضع اقتصادی موندم چه جوری میخوان این کارو بکنن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...