چکامه. 665 ارسال شده در 8 دی، 2012 تنهایی تجربه ای است که بیشتر ما با آن آشنا هستیم و برای بسیاری از افراد تجربه ای دردناک است. هـر فـردي در طـول زندگي خود گه گاهي احساس تنهايي ميكند اما تنهايي الزاما بــمفهوم تنها بودن نميباشد شما مـمكن است در ميان جمع و يا در يك ميهماني بوده و بـاز احــساس تنهايي كنيد. تنهايي يك حالت ذهـنـي دردنـاك احساس عدم رابطه با ديگران است. هـنگامـي كـه تـنها ميباشيد احساس نياز به تفاهم و اشتياق براي قسمت كردن احسـاسات و افـكارتان با ديگران در شما پديدار ميگـردد. اما زماني كه به مـرحله تنهايي راه مي يابيد چه اتفاقي روي ميدهد؟ چگونه این احساس را از خود دور کنید ؟ آیا فکر میکنید باید همیشه تنها ماند ؟ 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 اما زماني كه به مـرحله تنهايي راه مي يابيد چه اتفاقي روي ميدهد؟ فکرای بد می یاد سراغم گاهی وقتا .معمولا زیاد تنها هستم و بهش عادت دارم. چگونه این احساس را از خود دور کنید ؟ خودمو مشغول میکنم . آیا فکر میکنید باید همیشه تنها ماند ؟ تنهایی رو دوست دارم ولی همیشه نه. 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 من فکر میکنم احساس تنهایی با تنها بودن فرق میکنه اگه احساس تنهایی کنم که خوب یعنی خیلی اوضاع خرابه ولی تنهایی خوبه یه وقتایی لازمه آدم با خودش خلوت کنه ولی نباید آدم بیشتر از همه با تنهایی رفاقت کنه چون افسرده میشه 2
ارسال های توصیه شده