dp_poone 1932 ارسال شده در 7 دی، 2012 بچه ها سلام یکی از استادای ما گفته باید اسم یه پیانیست رو پیدا کنیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کی میتونه کمکم کنه این توضیحاتیه که استاد داده این پیانیست توی یکی از اجراهای کنسرتش که معروف ترین کارش هست میره روی سن با گروهش و فقط یک کلیشه از پیانو میزنه و سکوت میکنه و میشینه همه ی ردم اعتراض میکنن و سر و صدا راه می افته بعد اجرا ازش میپرسن چرا این کار رو کردی میگه چون صدای آهنگ من همین سر و صدای مردم بوده تورو خدا اگه کسی میدونه اسمشو یا فیلمشو داره بهم بگه :icon_pf (34): بدجور لازم دارم 28
*mini* 37778 ارسال شده در 7 دی، 2012 سلام میتونی یه سری از کلماتشو توو سرچ بزنی مثلا پیانیستی معروف که ثصدای اعتراض مردم را در آورد یا مثلا کلیشه از پیانیستی معروف 8
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 7 دی، 2012 وایسا دوستم تو کار موسیقیه میپرسم ازش مرررررررررررررررسییییییییییییییییییی 3
Sophist 808 ارسال شده در 7 دی، 2012 The work is called 4:33 (4 minutes 33 seconds) and the composer was John Cage. Many pianists have performed this work, though the premier was by pianist DavidTudor in a 1952 recital in Woodstock, New York. انگار یک نفر نبوده فقط 6
not found 16275 ارسال شده در 7 دی، 2012 متاسفانه منم چیزی نمیدونم...:icon_pf (34): منم نمیدونم متاسفانه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 7 دی، 2012 جان کیج ... John Milton Cage اسم آهنگشم 4:33 من فقط اینو میدونم...نمیدونم منظوره استاد شما هم همین بوده یا نه 6
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 7 دی، 2012 The work is called4:33 (4 minutes 33 seconds) and the composer was John Cage. Many pianists have performed this work, though the premier was by pianist DavidTudor in a 1952 recital in Woodstock, New York. انگار یک نفر نبوده فقط سایت خاصی نیود که فیلمش باشه ؟
dp_poone 1932 مالک ارسال شده در 7 دی، 2012 جان کیج ... John Milton Cage اسم آهنگشم 4:33 من فقط اینو میدونم...نمیدونم منظوره استاد شما هم همین بوده یا نه شانس گندم youtube *****ه کامل حتی با proxifire باید فیلمش رو پیدا کنم 1
Sophist 808 ارسال شده در 7 دی، 2012 سایت خاصی نیود که فیلمش باشه ؟ کاری نداره یه سرچ تو گوگل بزن از یوتیوب گرفته تا سایت های دیگه قطعا هست 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 دی، 2012 پونه مطمئنی رشتت معماریه؟ الان معماری چه ربطی به این سوال داره ؟ خدایا آدم چه چیزا میبینه
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 دی، 2012 سلام میتونی یه سری از کلماتشو توو سرچ بزنی مثلا پیانیستی معروف که ثصدای اعتراض مردم را در آورد یا مثلا کلیشه از پیانیستی معروف مینا جون اینو بزنه واسش چی میاد؟ 1
Moment 15228 ارسال شده در 7 دی، 2012 پونه مطمئنی رشتت معماریه؟الان معماری چه ربطی به این سوال داره ؟ خدایا آدم چه چیزا میبینه اتفاقا خیلی هم ربط داره موسیقی و معماری رو نمیشه از هم جدا کرد معماری میتونه زیبایی ها و ریتم موسیقی رو توی کالبد تجسم ببخشه احتمالا منظور استادشون هم این بوده که موسیقی با مردم همون معماری با مردمه و یه جورایی خواسته که ابعاد مردمی و طراحی با مردم نه برای مردم رو به بچه ها یاد بده 6
Strelitzia 17128 ارسال شده در 7 دی، 2012 پونه جان؟؟ دوستم میگه یه چیزایی راجع به ریچارد کلایدرمن خونده. ولی مطمئن نیست. تا اینجای ماجرا رو داشته باش... 5
ارسال های توصیه شده