dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها سلام یکی از استادای ما گفته باید اسم یه پیانیست رو پیدا کنیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کی میتونه کمکم کنه این توضیحاتیه که استاد داده این پیانیست توی یکی از اجراهای کنسرتش که معروف ترین کارش هست میره روی سن با گروهش و فقط یک کلیشه از پیانو میزنه و سکوت میکنه و میشینه همه ی ردم اعتراض میکنن و سر و صدا راه می افته بعد اجرا ازش میپرسن چرا این کار رو کردی میگه چون صدای آهنگ من همین سر و صدای مردم بوده تورو خدا اگه کسی میدونه اسمشو یا فیلمشو داره بهم بگه :icon_pf (34): بدجور لازم دارم 28 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام میتونی یه سری از کلماتشو توو سرچ بزنی مثلا پیانیستی معروف که ثصدای اعتراض مردم را در آورد یا مثلا کلیشه از پیانیستی معروف 8 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ هر چی به ذهنم رسید چه فارسی چه انگلیسی زدم :cryingf: 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ وایسا دوستم تو کار موسیقیه میپرسم ازش 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ وایسا دوستم تو کار موسیقیه میپرسم ازش مرررررررررررررررسییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ The work is called 4:33 (4 minutes 33 seconds) and the composer was John Cage. Many pianists have performed this work, though the premier was by pianist DavidTudor in a 1952 recital in Woodstock, New York. انگار یک نفر نبوده فقط 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ متاسفانه منم چیزی نمیدونم...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ متاسفانه منم چیزی نمیدونم...:icon_pf (34): منم نمیدونم متاسفانه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ جان کیج ... John Milton Cage اسم آهنگشم 4:33 من فقط اینو میدونم...نمیدونم منظوره استاد شما هم همین بوده یا نه 6 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ The work is called4:33 (4 minutes 33 seconds) and the composer was John Cage. Many pianists have performed this work, though the premier was by pianist DavidTudor in a 1952 recital in Woodstock, New York. انگار یک نفر نبوده فقط سایت خاصی نیود که فیلمش باشه ؟ لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ جان کیج ... John Milton Cage اسم آهنگشم 4:33 من فقط اینو میدونم...نمیدونم منظوره استاد شما هم همین بوده یا نه شانس گندم youtube *****ه کامل حتی با proxifire باید فیلمش رو پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سایت خاصی نیود که فیلمش باشه ؟ کاری نداره یه سرچ تو گوگل بزن از یوتیوب گرفته تا سایت های دیگه قطعا هست 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ دسترسی به یوتیوب داشته باشی فیلمش هست 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ من دارم سرچ میکنم اما میزنه unavailable:ws38: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ پونه مطمئنی رشتت معماریه؟ الان معماری چه ربطی به این سوال داره ؟ خدایا آدم چه چیزا میبینه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام میتونی یه سری از کلماتشو توو سرچ بزنی مثلا پیانیستی معروف که ثصدای اعتراض مردم را در آورد یا مثلا کلیشه از پیانیستی معروف مینا جون اینو بزنه واسش چی میاد؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ مینا جون اینو بزنه واسش چی میاد؟ اشتباه قلمی بود 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ پونه مطمئنی رشتت معماریه؟الان معماری چه ربطی به این سوال داره ؟ خدایا آدم چه چیزا میبینه اتفاقا خیلی هم ربط داره موسیقی و معماری رو نمیشه از هم جدا کرد معماری میتونه زیبایی ها و ریتم موسیقی رو توی کالبد تجسم ببخشه احتمالا منظور استادشون هم این بوده که موسیقی با مردم همون معماری با مردمه و یه جورایی خواسته که ابعاد مردمی و طراحی با مردم نه برای مردم رو به بچه ها یاد بده 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ پونه جان؟؟ دوستم میگه یه چیزایی راجع به ریچارد کلایدرمن خونده. ولی مطمئن نیست. تا اینجای ماجرا رو داشته باش... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده