afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ به نظر شما همسر خوب کیه ؟ دوستان خوب بخصوص متاهلین عزیز ، به نظر شما یک زن خوب بعنوان همر چه ویژگی هایی داره و یک مرد زندگی چه خصوصیاتی ؟ منتظر نظرات و گفتگوی شما هستیم ممنون 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ به به ببین کی اینجاست خوبی؟ معیارها متفاوته. من به عنوان یک مرد متأهل اولین معیارم در انتخاب همسر صداقت هستش. چون خودم صداقت دارم خیلی. مرد باید اهل زندگی باشه. یعنی چی؟ یعنی اینکه در همه امور زندگی دستی داشته باشه. کار، گردش، مسافرت، احترام به همسر و فرزند، احترام به خودش، دید اقتصادی نسبت به روند زندگی و ... زن هم باید به این موارد پاسخ درست و معقول بده. احترام به همسر، تربیت فرزندان، قناعت به داشته ها (این مورد بیشتر برای زنان صدق میکنه)، همکاری و همیاری همسر در اداره درست زندگی. ولی از نظر اجتماعی به هم شباهت داشته باشند خیلی بهتره. خیلی موارد دیگه ای هم هست. مثل داشتن اعتقادات مذهبی! مشابه، داشتن اعتقادات سیاسی (تاحدود کمی تاثیر گذاره) و .... 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ من متاهل نیستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی نظر شخصی خودم رو میگم. همسر خوب همسریه که با وجود تضاد شخصیتی هم فکر آدم باشه. از نظر اجتماعی باید هم فرهنگ و هم سنگ باشه. هر دو باید یک هدف رو دنبال بکنن و... خلاصه دو طرف باید جوری باشن که بشه گفت اینها یک روح هستن در دو بدن. 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ به نظر من همسران خوب کسانی هستند که: *بتونن طرف مقابلو درک کنن(احساسات مختلف،مشکلاتش،خواسته هاش و...) *بتونن در کنار هم خودشون باشن(مجبور نباشه براش نقش بازی کنه تا همسرشو راضی کنه) *به خانواده ی هم اهمیت بدن و براشون احترام خاصی قائل باشن. *به طرف مقابل اجازه بدن مستقل و آزاد فکر کنه،نظر بده و تصمیم بگیره(البته خوب بعضی از تصمیمات تو زندگی مشترک باید دو طرفه گرفته بشه.منظورم تصمیماتیه که هر کدوم میتونن خودشون به تنهایی بگیرن) *به طرف مقابل احساس مهم بودن،مفید بودن،محترم بودن،معشوق بودن بده و خلاصه با کارها و رفتاراش بهش ثابت کنن که همسر ایده آلشه و از خیلی از جهات از همه بالاتره. *اجازه بدن طرف مقابل از احساسات و نگرانی هاش براشون بگه و اونا بدون دادن راه حل به حرفهای همسرشون گوش بدن و نگرانی ها و افکار اونو کوچیک و بی اهمیت ندونن.:there: *بهم ابراز احساسات کنن و اجازه ندن حتی برای یه لحظه همسرشون فکر کنه که براش تکراری و یا عادی شده.:heartshape2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v *همیشه و در همه حال باهم صادق باشن. *مشکلاتشونو باهم در میون بذارن و بذارن از این طریق طرف مقابل احساس کنه امین ترین فرد روی زمین برای همسرشه. *اونقدری که بیرون از خونه با احترام و ادب رفتار میکنن تو خونه هم همین طور باشن. *با رفتارها و حرفهاشون شان همسرشونو پیش خانواده ی خودشون بالا ببرن.از خوبی های همسرشون تعریف کنن.:TAEL_SmileyCente: *در تمامی لحظات و مشکلات مثل یه کوه پشت همسرشون باشن. *اگه مشکلی تو رابطشون با همسرشون دارن از هر نظری اونو باهاش در میون بذارن. *مرد سعی کنه تا جایی که در توانشه امکانات رفاهی مناسبی برای همسرش فراهم کنه. *تمام وقتشونو به کارشون اختصاص ندن و با همسر و فرزندانشون هم وقت بگذرونن.:w36: *قدردان باشن و به خاطر تمام زحمات همسرشون ازشون قدردانی کنن.:w72: *مناسبتهای خاصو فراموش نکنن.:w14::w70::cakesmileyf::happy::4uboxsmiley: *مهم تر از همه مرد اهل کار باشه و نون حلال بیاره سر سفره ی زن و بچش. *مرد غیرت داشته باشه.در مورد همسرش،خانوادش،کشورش و... *امیدوار باشن. *از لحاظ مذهبی در یه سطح باشن. *از لحاظ مادی یا در یه سطح باشن یا اگه یکی بالاتر از دیگریه موقعیت اجتماعی و اقتصادی خودشو به رخ همسرش نکشه و یا از نظر مالی از خانواده ی اون انتقادهای توهین آمیز نکنه. *از نظر فرهنگی هم سطح باشن چون خیلی مهمه که بتونن از این نظر همدیگرو درک کنن و دغدغه های مشترکی داشته باشن. *در همه حال بهم احترام بذارن(حتی مواقعی که از هم ناراحتن یا با هم مشکل دارن یا حتی دارن با هم جروبحث میکنن):w13::guntootsmiley2: *اجازه ندن کسی تو زندگیشون دخالت کنه. *به علایق،تفکرات و اعتقادات هم احترام بذارن حتی اگه باهاش مخالفن. *در همه ی امور با هم مشورت کنن و باعث نشن که طرف مقابل حس کنه نظراتش اصلا اهمیتی نداره. *در همه حال بهم آرامش و احساس امنیت بدن.:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده