رفتن به مطلب

دختر ایرانی نماد چیست؟

Lean

ارسال های توصیه شده

فطرت کجا بوده بابا !!!

چیزی به اسم فطرت نداریم، فطرت کجاست؟ تو روحه؟ تو مغزه؟ تو قلبه؟

اینها تماما اعتقادات جاهلانه قوم یهود هست و دنباله اش هم توی ادیان خاورمیانه بسط پیدا کرده.

همه اینها قراردادی و اجتماعی هست، اخلاق هم یک چیز کاملا قراردادی هست....

شما باید بری هندوستان زندگی کنی تا فطرت انسان رو در پرستش گاو و موش از نزدیک ببینی. :banel_smiley_4:

حجاب هم یک زمانی ارزش بوده، مخصوصا حجاب مسخره و بربرانه مو، حالا اون ارزشش از بین رفته.

به همین راحتی و به همین خوشمزگی. :w16:

من نه جم میبندم نه از لحاظ مذهبی راجع بهش حرف میزنم

اما واسه جاها و مملکتایی از بین رفته که مردمش ادمن نه اینکه یه مشت چش ناپاک و کثیف

دخترا الان که حجاب دارن با ارامش و خیال راحت مث پسرا نمیتونن بیان بیرون چه برسه به اینکه ازادانه مث کشورای خارجی میبودن

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 153
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اما واسه جاها و مملکتایی از بین رفته که مردمش ادمن نه اینکه یه مشت چش ناپاک و کثیف

دخترا الان که حجاب دارن با ارامش و خیال راحت مث پسرا نمیتونن بیان بیرون چه برسه به اینکه ازادانه مث کشورای خارجی میبودن

مقصر همه این چشم ناپاکی ها و بی شرف شدن اکثر مردها، همین باورهای مذهبی هست.

اگر اینجوری بخوای حساب کنید، که دیگه زن هارو بکنیم تو گونی و مثل گونی سیب زمینی بندازیم پشت وانت، یک نفر هم نگاه نمیکنه.

هر چیزی یک تاوانی داره، وگرنه هی بیشتر میزنن تو سرتون و مثل خاک بر سرها، دخترها باید با مانتو تو زمین فوتبال بازی کنند.

امروز صحنه بازی فوتبال زنان ایران رو با یک کشور آسیایی بود دیدم، جز حماقت و بربریت هیچی ندیدم.

کسی هم نیست بگه نکبت، دیدن مو تو فوتبال چه تاثیری داره مصاحبه میکنی من واسه ارزش هام کوتاه نمیام. :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آخ، گفتی. من که یه روز کلاسم 7 تموم میشه، تا برسم خونه اینجوریم:th_running1:

بعضی وقتا هم اینطوری:ws21:

:sigh::sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ازادی ربطی به حجاب نداره

من همه چیز رو در حد تعادلش دوس دارم

نه اینکه واسه حجاب بارروسری خودمو خفه کنم نه اونقد راحت که از طرف انسانها مورد اذیت روحی قرار بگیرم

بنطرم اول باید ذهن انسانها رو درست کرد

بهشون خیلی چیزا مث ارزش، جنبه و ... رو درست فهموند و درست درس داد بعد راجع به پوشش صحبت کرد

• Like 1
لینک به دیدگاه

یادآوری میکنم هیشکی نمیگه زن ها باید لخت بیان بیرون!‌ بحث سر اختیاری بودن نوع پوشش و قضاوت نکردن در مورد آدما فقط از رو لباساشونه! کسی که از مردای چشم ناپاک میترسه اجازه داره محجبه بگرده و کسی که نترسه میتونه لباسی که دوست داره بپوشه!

• Like 2
لینک به دیدگاه

در شان شما هست که ازتون استفاده ی ابزاری بشه؟؟؟؟؟؟؟میخوام به این سوالم حتما جواب بدین.

:icon_gol:

اخه این برخورد ابزاری که شما اصرار دارید برش عملی هست که از طرف جامعه سنتی انجام میشه

زمانی بود در جامعه که زنان حتما باید با روبنده میومدن بیرون که فقط دماغشون بیرون باشه! چی شد که این طور نموند؟چون عده ای مخالف این طرز پوشش بودن و جرات کردن متفاوت باشن تا این عملی که اون موقع ضد ارزش شناخته میشه بازنگری بشه

جامعه در حال تغییره .یک سری از تغییرات هم اجتناب ناپذیر.چرا در جامعه غرب که با معیارهای شما تقریبا برهنه رفت و امد می کنن ,این استفاده ابزاری صورت نمیگیره. چه بسا این ارامش فکری کمبود جرم و جنایت خیلی بیشتر از این جا برقراره

من شخصا لباس پوشیدن رو نمادی از شخصیت انسان (ازین جنبه ای که شما میگی) نمی دونم .لباس میشه گفت یعنی سلیقه با محدودیت عرف جامعه .چرا توی غرب استاد دانشگاه با شلوارک میاد سر کار.شخصی میتونه دکتر باشه فرهیخته هم باشه ولی

از لباس های با رنگ و بوی هوی متال خوشش بیاد

اشنای ما تازه از المان اومده و یه خاطره تعریف کرد که اره چند وقت پیش تو ایستگاه اتوبوس بودم (نزدیکای تعطیلات)که یه دختر نسبتا مست با لباس کم داشته کمی تلو تلو می خورده تو خیابونا .کسی هم هیچ کاری باهاش نداشته و کار خودشون رو می کردن نه استفاده ابزاری نه چیز دیگه

اونم کجا؟المانی که جامعه با درصد خیلی کمی مذهبی داره نسبت به ایران .به نسبت ایران یعنی جامعه لاییک و لامذهب کامل!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

هی میگید اصول انسانی اصول اخلاقی!!!

اولین اصل انسانی میگه هیچ فرقی بین دختر ایرانی و افغانی و اسرائیلی و ... نیست!

پس انقدر نگید دختر ایرانی دختر ایرانی!

اگه بحث سر اصول و ارزش های والای انسانی باشه که همه انسانیم و حقوق همه برابر.

بعد چرا به دخترا حالا فقط گیر دادین؟! چرا نمیگید آقا پسرا همچین لباسی رو نپوشن، بازوهاشونو نندازن بیرون! موهاشونو فشن نکنن و ...!

... بلکه مسئله اینجاست که من به عنوان یک مرد که با همه نوع پسری مراوده داشتم از شهر های مختلف از اقوام مختلف با رفتار های مختلف چه مذهبی چه غیر مذهبی چه مسلمان چه غیر مسلمان و همه اونها در یک نکته مشترک بودن وقتی دختریو با سرووضع آنچنانی میدیدن میگفتن عجب.... ، ...

این نهایت بی شعوری و بی حیایی و بی شخصیتی اون پسرا رو میرسونه!

بابا من پسر دیدم که یه مادری داشته به بچه اش شیر میداده تو خیابون داشته با دید هرزگی و عوضی بازی مادر بچه، ناموس مردم رو با چشاش میخورده. آخر سر زن بدبخت مجبور شد شیر دادن بچه رو ول کنه بلند شه بره. این زنم بی عفت بوده؟!!

چرا یه درصد نمیاید این بی عفتی و هرزگی پسرا رو نقد کنید. آره اگه خانوما همه چادر چاقچون بیان بیرون این مسائل خیل کم میشه ولی اگه همین پسرا همه یه ذره حیا و عفت داشته باشن این مسائل کلاً جمع میشه.

این برهنگی که شما میگید! من فکر میکنم یکی از دلایلش اینه که ما ادمها عاشق زیبایی هستیم و دوست داریم زیبا باشیم...زیبا بودن و زیبا دیدن هم توی ذات خانمهاست...دوست دارند دیگران تعریفشونو بکنند زیبا نشون داده بشن و....

برای همینه ارایش میکنند مو بیرون میزارند و تا جایی که به قولی برهنه میشن و زیبایی اندامشونو نشون میدن!

ولی این ربطی به نجابت و عفت و پاکی نداره, بعدا دستخوش تغییر ممکنه بشه!

خب لپ کلام این دوستمون هم همینه!

میگه چرا زیبایی رو تو بیرون ریختن مو و اندام میبینید؟!

چرا رو داشته های دیگتون کار نمیکنید؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
فطرت کجا بوده بابا !!!

چیزی به اسم فطرت نداریم، فطرت کجاست؟ تو روحه؟ تو مغزه؟ تو قلبه؟

اینها تماما اعتقادات جاهلانه قوم یهود هست و دنباله اش هم توی ادیان خاورمیانه بسط پیدا کرده.

همه اینها قراردادی و اجتماعی هست، اخلاق هم یک چیز کاملا قراردادی هست....

شما باید بری هندوستان زندگی کنی تا فطرت انسان رو در پرستش گاو و موش از نزدیک ببینی. :banel_smiley_4:

حجاب هم یک زمانی ارزش بوده، مخصوصا حجاب مسخره و بربرانه مو، حالا اون ارزشش از بین رفته.

به همین راحتی و به همین خوشمزگی. :w16:

اون چیزی که فطریه حس پرستش هس نه اینکه چه چیزی پرستیده میشه، همه انسان ها به نوعی دنبال معبود هستن، یکی معبودش خداست یکی شیطان، یکی ثروت، یکی قدرت، یکی هم به قول تو موش و گاو.

قرار دادها همیشه درحال تغییر هستند اخلاق قراردادی یعنی اینکه زمانی دزدی یک عمل ناپسند باشه و زمانی یک عمل پسندیده ، محبت و کمک به هم نوع زمانی پسندیده و زمانی ناپسند و..... در حالی که در طول تاریخ این موارد ثابت بودن و انسانی که پا به عرصه زندگی میذاره قبل از آلوده شدنش گرایش به خوبی ها داره

• Like 4
لینک به دیدگاه
نمیدونم ایراد فک کنم از خودم بوده چون خودم خیلی به تاریخ علاقه مندم فک کردم همه علاقه دارن ، تو پستای قبلی در این مورد صحبت شده ، کتابای تاریخی در این مورد بسیار زیاده مخصوصا زندگی نامه ها ، تو نت هم منابع مختلفی هس مثل سایت موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران البته من بیشتر تاریخ باستان رو میپسندم ، خلاصه منابع و مراجع فراوانه ، ولی دو واقعه خیلی تاثیرگذاره رو ادم یکی حمله اعراب به ایران و مجاهدت زنان اون دوره هس یکی هم حمله اسکندر ، البته واقعه نگاری حمله مغول ها به نیشابور هم هس که خیلی دردناکه ، در تمام این اتفاقات تاریخی زنان برای حفظ عفت خودشون مجاهدت های فراوانی کردن ، من مجدد میگم هیچ چیز تحمیلی وجود نداره و جامعه به همه نوع ادمی نیاز داره.

درست فکر کردی...به نظر من اصل این طرز فکر ، علت بسیــــــــــــــــاری از بدبختیای ادمیزاد در طول تاریخ بوده...چیزی که من بهش علاقه دارم ، حتما بقیه ام بهش علاقه دارن.....چیزی که من نماد میدونم ، حتما بقیه ام نماد میدونن...چیزی که من اعتقاد دارم ، حتما بقیه ام اعتقاد دارن و الی اخر.

منبع موثق ینی اسم مقاله یا کتاب ی هرچیز مستند دیگه با ادرس کامل....

• Like 2
لینک به دیدگاه

اخه این برخورد ابزاری که شما اصرار دارید برش عملی هست که از طرف جامعه سنتی انجام میشه

زمانی بود در جامعه که زنان حتما باید با روبنده میومدن بیرون که فقط دماغشون بیرون باشه! چی شد که این طور نموند؟چون عده ای مخالف این طرز پوشش بودن و جرات کردن متفاوت باشن تا این عملی که اون موقع ضد ارزش شناخته میشه بازنگری بشه

جامعه در حال تغییره .یک سری از تغییرات هم اجتناب ناپذیر.چرا در جامعه غرب که با معیارهای شما تقریبا برهنه رفت و امد می کنن ,این استفاده ابزاری صورت نمیگیره. چه بسا این ارامش فکری کمبود جرم و جنایت خیلی بیشتر از این جا برقراره

من شخصا لباس پوشیدن رو نمادی از شخصیت انسان (ازین جنبه ای که شما میگی) نمی دونم .لباس میشه گفت یعنی سلیقه با محدودیت عرف جامعه .چرا توی غرب استاد دانشگاه با شلوارک میاد سر کار.شخصی میتونه دکتر باشه فرهیخته هم باشه ولی

از لباس های با رنگ و بوی هوی متال خوشش بیاد

اشنای ما تازه از المان اومده و یه خاطره تعریف کرد که اره چند وقت پیش تو ایستگاه اتوبوس بودم (نزدیکای تعطیلات)که یه دختر نسبتا مست با لباس کم داشته کمی تلو تلو می خورده تو خیابونا .کسی هم هیچ کاری باهاش نداشته و کار خودشون رو می کردن نه استفاده ابزاری نه چیز دیگه

اونم کجا؟المانی که جامعه با درصد خیلی کمی مذهبی داره نسبت به ایران .به نسبت ایران یعنی جامعه لاییک و لامذهب کامل!!

ما داریم اینجا زندگی میکنیم و با افکاری که اینجا هستن.

اگه تمام مطالبو خونده باشین من نوشتم که تقصیر آقایونم هست.اونا هم باید درست باشن.

ولی شما میبینی که اونا اینطور نیستن پس خودت هم نباید درست باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لباس پوشیدن هر کس روحیه،سلیقه و طرز فکرشو نشون میده.

وقتی من با شلوارک میام بیرون یعنی فکرم اینه که حجابی وجود نداره و معتقد نیستم بهش.وقتی پوشش درستی دارم یعنی فکرم اینه که باید با این پوشش تو جامعه ظاهر بشم تا بتونم درست زندگی کنم.

سلیقه هم که یعنی لباسی که من از بین چنتا مشابهش انتخاب میکنم و روحیه هم با رنگ انتخاب شده معلوم میشه.والبته سبک لباسی که پوشیده میشه به نظرم یجوری شخصیت رو نشون میده.

در مورد جوامع دیگه باید بگم که ما اونجا زندگی نمیکنیم و البته دست آوردهای خوبی هم توی اون کشورها هست از نظر اخلاقی!!!!!!!!!!

مردم کاری به هم ندارن.در مورد هم قضاوت نمیکنن البته فقط از نظر پوشش.چون اونا هم مسائلی توی زندگیشون هست مثل ما.

به نظرم ما هم باید یاد بگیریم در مورد دیگران قضاوت نکنیم چون ما نمیدونم که اون فرد تو چه شرایطی زندگی میکنه.

ولی باید یاد بگیریم ارزش چیه و ضد ارزش چیه و اینکه برای زندگی راحت تر باید چی کار کنیم.برای داشتن آرامش و اینکه نترسیم توی خیابون قدم بزنیم.

نسل بعد باید یاد بگیره که آقایون چشم پاک باشن و خانومای متین و این فکر کنم به عهده ی ماست.

در ضمن من برخورد ابزاری رو از طرف قشر تحصیل کرده،استاد دانشگاه،دانشجو،فرد تحصیل نکرده و... دیدم.فقط مختص افراد سنتی نیست.(فرد سنتی زودتر ازدواج میکنه تا برخورد ابزاری رو در مورد کسی نداشته باشه.)

• Like 3
لینک به دیدگاه
هی میگید اصول انسانی اصول اخلاقی!!!

اولین اصل انسانی میگه هیچ فرقی بین دختر ایرانی و افغانی و اسرائیلی و ... نیست!

پس انقدر نگید دختر ایرانی دختر ایرانی!

اگه بحث سر اصول و ارزش های والای انسانی باشه که همه انسانیم و حقوق همه برابر.

بعد چرا به دخترا حالا فقط گیر دادین؟! چرا نمیگید آقا پسرا همچین لباسی رو نپوشن، بازوهاشونو نندازن بیرون! موهاشونو فشن نکنن و ...!

این نهایت بی شعوری و بی حیایی و بی شخصیتی اون پسرا رو میرسونه!

بابا من پسر دیدم که یه مادری داشته به بچه اش شیر میداده تو خیابون داشته با دید هرزگی و عوضی بازی مادر بچه، ناموس مردم رو با چشاش میخورده. آخر سر زن بدبخت مجبور شد شیر دادن بچه رو ول کنه بلند شه بره. این زنم بی عفت بوده؟!!

چرا یه درصد نمیاید این بی عفتی و هرزگی پسرا رو نقد کنید. آره اگه خانوما همه چادر چاقچون بیان بیرون این مسائل خیل کم میشه ولی اگه همین پسرا همه یه ذره حیا و عفت داشته باشن این مسائل کلاً جمع میشه.

خب لپ کلام این دوستمون هم همینه!

میگه چرا زیبایی رو تو بیرون ریختن مو و اندام میبینید؟!

چرا رو داشته های دیگتون کار نمیکنید؟

چقدر جالب بود حرفاتون.ولی ظاهرا تمام مطالبو نخوندین.

اولا اینجا بحث سر پوشش مناسب خانوم هاست.

ما باید بتونیم مسائلو تفکیک کنیم.وقتی بحث پوشش و رفتار درست آقایون محترم میشه اونجا حرفهامونو بگیم و وقتی صحبت پوشش درست خانومهاست فقط در این باره صحبت کنیم.

فقط جایی میشه این دو بحثو باهم بیان کرد که بحث رفتار صحیح یا غلط آقایون و خانومهای محترم باشه تا عواملشو بررسی کنیم.

دوما من در جایی از بحث گفتم که رفتار آقایون غلطه و کی هست که منکره این حرف باشه که آقای محترم درست باش درست رفتار کن خیره نشو حرف بد نزن.

کی منکره اینه؟؟؟؟؟؟؟؟

کی منکره اینه که آقایون هم پوشش درست دارن.شلوار تنگو لباس تنگو نازک و... هم پوشش درستی نیست برای آقایون.

ولی بحث چیز دیگست.

اگه گفته میشه دختر ایرانی برای اینه که در طول تاریخ دختر ایرانی و زن ایرانی همیشه پوششی داشته،در حد پوشش اسلام نبوده و بحث هم اسلام نیست.بحث اینه که همیشه دختر ایرانی ارزشی برای خودش قائل بوده.

در این باره استارتر اطلاعات کافی دارن.اگه لطف کنن و دوباره منابعو بگن ممنون میشم.:icon_gol:

در ضمن بحث اصلا چادر نیست.بحث پوشش مناسب در عین شیک بودن و متین بودنه.

از همه ی کسایی که تو بحث شرکت میکنن بازم خواهش میکنم به قشر خاصی توهین نشه.همون طور که من به شخصه به دخترخانومای بی حجاب یا با پوشش نا مناسب توهین نمیکنم و به خودم هم اجازه نمیدم ذره ای فکر بد دربارشون کنم.:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اون چیزی که فطریه حس پرستش هس نه اینکه چه چیزی پرستیده میشه، همه انسان ها به نوعی دنبال معبود هستن، یکی معبودش خداست یکی شیطان، یکی ثروت، یکی قدرت، یکی هم به قول تو موش و گاو.

قرار دادها همیشه درحال تغییر هستند اخلاق قراردادی یعنی اینکه زمانی دزدی یک عمل ناپسند باشه و زمانی یک عمل پسندیده ، محبت و کمک به هم نوع زمانی پسندیده و زمانی ناپسند و..... در حالی که در طول تاریخ این موارد ثابت بودن و انسانی که پا به عرصه زندگی میذاره قبل از آلوده شدنش گرایش به خوبی ها داره

توی یک بحث شما اگر سئوال پرسیدین و جواب گرفتین، وقتی یکی ازتون سئوالی پرسید اون رو هم باید جواب بدین وگرنه میشه بحثی برای خود توجیه کردن.

سئوال ساده ای ازتون پرسیدم که وجود خیالی چیزی به نام فطرت در کجاست؟

مغز؟ روح؟ رگ؟ ژن؟ چی؟

کی به شما گفته همه حس پرستش دارن؟

همه منظورتون کیا هست؟

شامل بنده و خیلی هایی که میشناسم نمیشه، من میگم چنین حسی به هیچی ندارم، شما به زور میگین نه داری !!! نهایتا هم ممکنه بگی بر چشم ها و گوش هاتون مهر زدن و ....... :banel_smiley_4:

تمامی حس ها در مغلطه ای به نام فطرت در اثر آموزش و تلقین مداوم به وجود میاد.

یک بچه در هر جامعه ای به دنیا بیاد، به دلیل آموزشی که از بدو کودکی میبینه، به ناچار سمت یکی از خدایان ساخت بشر کشیده میشه و تنها در صورتی که شجاعت داشته باشه میتونه این حس رو با زمان از خودش دور کنه.

سبب همه بدبختی ها و جنگ ها و فسادها بدون شک حس پرستش و تفکر ارباب رعیتی هست.

ارباب هرکی میخواد باشه، دریچه فکر رو میبینده و در راه رضای اربابت از هیچ جنایتی دریغ نخواهی کرد. (تاریخ خوندین ببینید بیشترین جنگ هارو کیا راه انداختن و در راه چه اربابانی).

.

.

.

این موارد مثل دزدی و.... هیچ ربطی به فطرت و نهاد ندارن، آدما در اثر تجربه بهشون ثابت شده برای یک زندگی با آرامش بیشتر نباید مثلا مال هم رو بدزدند.

چه ربطی به چیزی تخیلی به نام فطرت داره؟

مثل بستن کمربند ایمنی که فهمیدن سبب آرامش خودشون میشه، بعدا بگیم بستن کمربند ایمنی برگرفته از فطرت آدمی هست.

اگر یک چیزی قدمت تاریخی زیادی داشت، اسمش فطری نمیشه، زمان تجربه اش توسط نسل آدم بیشتر بوده، همین. :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دختر ایرانی نماد چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws52:

کلا دو حالت بیشتر نداره :w16:

1. چادری باشه یا پوشش کاملی از نظر بعضی ها نماد اسلام و زن با ایمان هست :w02:

2.چادری نباشه و حجاب کاملش رو رعایت نکرده باشه مثلا فشن باشه و موهاش بیرون باشه و ... اون موقع نماد یه شیطان پرست و غرب زده و خلاصه تیری است از شیطان بر دل ماجوانان :whistle:

این خود دختر ایرانی هست که برای خودش نماد و ارزش تعیین میکنه نه من و امثال اونهایی که ببخشید از بین پاهاشون به دنیا نگاه می کنن.:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگه گفته میشه دختر ایرانی برای اینه که در طول تاریخ دختر ایرانی و زن ایرانی همیشه پوششی داشته،در حد پوشش اسلام نبوده و بحث هم اسلام نیست.بحث اینه که همیشه دختر ایرانی ارزشی برای خودش قائل بوده.

در این باره استارتر اطلاعات کافی دارن.اگه لطف کنن و دوباره منابعو بگن ممنون میشم.:icon_gol:

در ضمن بحث اصلا چادر نیست.بحث پوشش مناسب در عین شیک بودن و متین بودنه.

از همه ی کسایی که تو بحث شرکت میکنن بازم خواهش میکنم به قشر خاصی توهین نشه.همون طور که من به شخصه به دخترخانومای بی حجاب یا با پوشش نا مناسب توهین نمیکنم و به خودم هم اجازه نمیدم ذره ای فکر بد دربارشون کنم.:a030:

تاریخ گذشته چه اهمیتی داره؟

شما تاریخ داشتن پشم روی صورت مردان رو میدونین؟

از زمان هخامنشی روی کتیبه ها، تا حاکمان عرب و مغول و.... همه مردها روی صورتشون پشم (ریش) داشتن.

حالا باید بگیم پشم جز فطرت مرد هست؟ :banel_smiley_4:

اگر امروز مردها ریش ندارن به کل تاریخ ایران و اسلام پشت کردن، غیر اینه؟

اما چون نظام ها مردسالار بوده نتونستن به مردها خُرده بگیرن، زن ها رو تو سرشون زدن و متاسفانه خیلی هاشون هم دوست داشتن توسری خور باشن، برای همین ذره ای که میخوان توی پوشش خودشون تغییر بدن، اول صدای مردها در میاد.

بعدش هم صدای زنانی که آرزوشون، کنیز شدن مولاهاشون توی بهشت و.... هست. :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه
تاریخ گذشته چه اهمیتی داره؟

شما تاریخ داشتن پشم روی صورت مردان رو میدونین؟

از زمان هخامنشی روی کتیبه ها، تا حاکمان عرب و مغول و.... همه مردها روی صورتشون پشم (ریش) داشتن.

حالا باید بگیم پشم جز فطرت مرد هست؟ :banel_smiley_4:

اگر امروز مردها ریش ندارن به کل تاریخ ایران و اسلام پشت کردن، غیر اینه؟

اما چون نظام ها مردسالار بوده نتونستن به مردها خُرده بگیرن، زن ها رو تو سرشون زدن و متاسفانه خیلی هاشون هم دوست داشتن توسری خور باشن، برای همین ذره ای که میخوان توی پوشش خودشون تغییر بدن، اول صدای مردها در میاد.

بعدش هم صدای زنانی که آرزوشون، کنیز شدن مولاهاشون توی بهشت و.... هست. :ws37:

من نمیگم پوشش جزو فطرت زنه ولی این حس که به خاطر خودش دوستش داشته باشن جزو فطرت زنه.

کدوم زنی میگه دوست دارم منو به خاطر مسائل جنسی یا انواع لذت هاشون دوست داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟

کدوم زنی دوست داره ابراز احساساتی که میشنوه دروغ باشه و فقط برای رسیدن به یه لذت باشه؟؟؟؟؟؟

بهتره از الفاظی استفاده بشه که زیباتر باشن.اینو همه میپسندن.:w16:

همه ی خانوما دوست دارن یه زندگی آروم داشته باشن حالا چه مجرد و چه متاهل.

نمیشه تمام مردای مریضو جمع کرد و برد ولی میشه من به عنوان یه خانوم پوشش درستی داشته باشم تا بتونم آرامش زندگیمو حفظ کنم.در ضمن میشه فرهنگ سازی در راستای بهتر کردن رفتار و تفکر آقایونم کرد که این هم زمان میبره هم یه عزم بزرگ میخواد.

بازم میگم آقای محترم شما هم مقصر هستی.درست نگاه کن،درست حرف بزن،درست لباس بپوش،درست رفتار کن،درست فکر کن.بذار خانوما هم آروم زندگی کنن.ولی خانوم محترم این یه امر دو طرفست.شما هم پوشش شیک و همراه با متانتی داشته باش.فکر نمیکنم ضرر کنیم.

اینها همش نظره.نمیخوام یه موقع برداشت بشه که امر یا دستور یا تحمیلی در کاره.

اینجا بحث سر پوشش مناسب خانومه.

شما چه پوششی رو برای خانومها مناسب میدونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...