NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ همین الان میلیارد میلیارد انسان فقط به خاطر طرز فکر شما شدن اون سه نقطه مورد نظره شما ک روش کلید کردی فقط محض توهین؟!! فقطم اون عده ک سر تا پاشونو پوشوندن میشن پاک؟!!! اون برهنه هایی ک از درامدشون واسه کمک ب هم نوع و غیر هم نوعشون استفاده میکنن از خیلی از پوشیده ها انسان تر دیدیمشون! اگه ب نظر شما زیبایی مخالف پاکیه و میشه سه نقطه!!! به نظره منم اونی ک سرش ب کار دیگرانه ک چی میپوشنو نمیپوشنو چرا؟! فاحشه ی مغزیه! به کسی چه ربطی داره کی چی پوشیده؟!!!!! یا اصلن برهنس! شما دوس نداری نگا نکن!!! مگه کسی میاد به پوشش شما گیر بده؟!! ک چرا زیادی پوشیدی, از نظر ما درست نیس؟!!! شما فک میکنی پاکدامن میشی یکی دیگم مثل شما، خب بپوشه! اونیم ک نمیخاد نمیپوشه!!! این ملت کی میفهمه زندگیه شخصیه دیگران فقط ب خودشون مربوطه, حق اظهار نظر راجبشو ندارن!!!! اونم اینجوری با توهین!!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ مهم اینه خودت از خودت راضی باشی، وجدانت راضی و اروم باشه همین کافیه نمیخواهد لباسی بدوزید و بر تن زن امروز نمائید . فکر زن را اصلاح کنید او خود تصمیم میگیرد که چه لباسی برازنده اوست دکتر علی شریعتی 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ من موندم مگه آدم ها نمادشون با لباسشونه 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ نماد هر دختری به نوع پوشش نیست. به رفتارشه. خیلیا هستن با ظاهری پوشیده خیلی کارا میکنن و فقط دارن تو این جامعه دیگران رو گول میزنن که کسی کاری باهاشون نداشته باشه. من دختری هستم که حجابم آنچنان تعریفی نداره از قول خیلیا, ولی بین دوستام که بیشتراشون چادری هستن خیلی پاکترم. این به همه ثابت شده. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ همین الان میلیارد میلیارد انسان فقط به خاطر طرز فکر شما شدن اون سه نقطه مورد نظره شما ک روش کلید کردی فقط محض توهین؟!! فقطم اون عده ک سر تا پاشونو پوشوندن میشن پاک؟!!! اون برهنه هایی ک از درامدشون واسه کمک ب هم نوع و غیر هم نوعشون استفاده میکنن از خیلی از پوشیده ها انسان تر دیدیمشون! اگه ب نظر شما زیبایی مخالف پاکیه و میشه سه نقطه!!! به نظره منم اونی ک سرش ب کار دیگرانه ک چی میپوشنو نمیپوشنو چرا؟! فاحشه ی مغزیه! به کسی چه ربطی داره کی چی پوشیده؟!!!!! یا اصلن برهنس! شما دوس نداری نگا نکن!!! مگه کسی میاد به پوشش شما گیر بده؟!! ک چرا زیادی پوشیدی, از نظر ما درست نیس؟!!! شما فک میکنی پاکدامن میشی یکی دیگم مثل شما، خب بپوشه! اونیم ک نمیخاد نمیپوشه!!! این ملت کی میفهمه زندگیه شخصیه دیگران فقط ب خودشون مربوطه, حق اظهار نظر راجبشو ندارن!!!! اونم اینجوری با توهین!!!!!!! همین میلیارد ها انسان که که در سراسر کره خاکی زندگی میکنن ، در قلب اروپا در آمریکا همگی براساس پوشش و ظاهرشون شناخته میشن ، گروه های پانک و راک و هوی متال و شیطان پرست ها بر اساس نوع پوشش و ظاهرشون شناخته میشن ، چون نوع تفکرشون خودشو در قالب ظاهرشون بروز میده ، کدوم فرد متشخص آمریکایی و اروپایی چه مرد و چه زن با پوشش های زننده میشه دید، این مورد که بسیاری هستند که در قالب پوشش مناسب بسیاری از موارد خلاف عفت رو انجام میدن غیر قابل کتمانه چه بسا همین فشار های سی و سه سال گذشته منجر به این قضیه شده ، اگر قبلا زنی با چادر دیده می شد کاملا بهش اعتقاد داشت و اگر هم کسی با ظاهر نامناسب بود طرز فکرش همون بود و این دو دسته کاملا شناخته می شدن ، ولی در حاضر اون فرد چادری صددرصد انسان سالمی نیست ولی اون کسی که برهنه هست تکلیفش مشخصه نمیشه گفت نه این ذهنش قدیسه هس ولی خب ظاهرش اینطوریه ، خودتون رو گول نزنید ، چطور میشه گفت ذهن یک دختر عفیفه ولی خب بدن نمایی هم میکنه ، در ابتدای عرایضم هم گفتم هیچ اصراری و اجباری بر این که کی چی بپوشه نیس بلکه مسئله اینجاست که من به عنوان یک مرد که با همه نوع پسری مراوده داشتم از شهر های مختلف از اقوام مختلف با رفتار های مختلف چه مذهبی چه غیر مذهبی چه مسلمان چه غیر مسلمان و همه اونها در یک نکته مشترک بودن وقتی دختریو با سرووضع آنچنانی میدیدن میگفتن عجب.... ، اگه کسی دوس داره با همین دید بهش نگاه بشه و ابزار شهوت رانی قرار بگیره خب میله خودشه به کسی هم ربطی نداره ولی باید بدونه که به چه دیدی بهش نگاه میشه و به چه قصدی،اگر قصد من هم توهین می بود بجای .... عین عبارت رو بکار میبردم و چه بسا توهین ها و تمسخر هایی که از طرف همین دختر ها نسبت به یک دختر چادری روا شده. مهم اینه خودت از خودت راضی باشی، وجدانت راضی و اروم باشه همین کافیه نمیخواهد لباسی بدوزید و بر تن زن امروز نمائید . فکر زن را اصلاح کنید او خود تصمیم میگیرد که چه لباسی برازنده اوست دکتر علی شریعتی البته البته البته من موندم مگه آدم ها نمادشون با لباسشونه نماد هر دختری به نوع پوشش نیست.به رفتارشه. خیلیا هستن با ظاهری پوشیده خیلی کارا میکنن و فقط دارن تو این جامعه دیگران رو گول میزنن که کسی کاری باهاشون نداشته باشه. من دختری هستم که حجابم آنچنان تعریفی نداره از قول خیلیا, ولی بین دوستام که بیشتراشون چادری هستن خیلی پاکترم. این به همه ثابت شده. شماها چرا وقتی حرف از پوشش میشه همه به چادر فک میکنین مگه فقط چادر پوشش حساب میشه 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ واسه اینکه مغزمون رو شست و شو دادن که حجاب فقط با چادر معنا میشه. همونطور که دارن مارو مجبور میکنن سرمون کنیم:icon_razz: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ از این بیلبوردهایی که میزنن: مانتو====>>> مانعی ندارد چادر====>>> بهتر است متنفرم:icon_razz: بهتره بگن: مانتو====>>> ممنوع است چادر====>>> اجبار است لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ واسه اینکه مغزمون رو شست و شو دادن که حجاب فقط با چادر معنا میشه.همونطور که دارن مارو مجبور میکنن سرمون کنیم:icon_razz: نمیدونم چرا همه طوری موضع گرفتن که انگار با یک آخوند طرفن ، تو پستای قبلی هم گفتم یه شلوار جین با تیشرت هم میتونه پوشش باشه ، مشکل من با تن فروشیه تن فروشی نه به اون مفهوم بلکه از نگاه هوس آلود مرد ها لذت بردن مشکل من با این جور آدماس که وقتی به کشورهای کثیف عربی مثل دبی میری یه عده عرب کثیف متعفن بگن دختر ایرانی خوب دختر ایرانی خوب ای خاک بر سر این جامعه 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا همه طوری موضع گرفتن که انگار با یک آخوند طرفن ، تو پستای قبلی هم گفتم یه شلوار جین با تیشرت هم میتونه پوشش باشه ، مشکل من با تن فروشیه تن فروشی نه به اون مفهوم بلکه از نگاه هوس آلود مرد ها لذت بردن مشکل من با این جور آدماس که وقتی به کشورهای کثیف عربی مثل دبی میری یه عده عرب کثیف متعفن بگن دختر ایرانی خوب دختر ایرانی خوب ای خاک بر سر این جامعه هووووووی چرا سر من داد میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب موضوع رو بازش کن:icon_razz: لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ هوووووویچرا سر من داد میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب موضوع رو بازش کن:icon_razz: من سر جامعه داد زدم به تو چیکار دارم آخه:vahidrk: موضوع بازه دیگه چقد بازش کنم 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ من سر جامعه داد زدم به تو چیکار دارم آخه:vahidrk: موضوع بازه دیگه چقد بازش کنم من جامعه ام؟؟؟ :icon_razz: لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ من جامعه ام؟؟؟ :icon_razz: نه تو سحری لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا در جامعه ما...نجابت یک زن در رفتارش...در سکناتش...در روابط اجتماعیش تعریف نمیشه فقط پوشش هست که نجابتش رو نشون میده برای مثال: اگه زنی چادر سرش باشه ( ولو اینکه دزدی باشه که در فروشگاه های لباس مشغول امر دزدیه )...خیلی نجیبه...اگه پوشیه داشته باشه که دیگه خدای نجابته اما اگه مانتو تنش باشه...با وجود اینکه موهاش بیرون نباشه و جلب توجه نکنه...نجیب نیست..چون اگه بود چادر سرش میکرد...حتما یه کرمی داره خدا نکنه که موهاش بیرون باشه..مانتوش کوتاه باشه و...اونوقت صد در صد خرابه... ... آخه این چه طرز قضاوته؟؟؟؟ خدایی چرا اینقدر ظاهر بینیم؟؟؟ برای مصونیت خودمون از گناه.... سرشون چادر کردیم گفتیم اگه مردی عطر زنی رو استشمام کنه زنا کرده اگه زنی پاش از مچ به پایین دیده شه زنا کرده اگه زنی... اگه زنی... بعد که میبینن چادر خریدار نداره..میگن عیبی نداره...ما خودمون لباس های اسلامی طراحی میکنیم..لباسهایی تیره..بدتر از چادر بعد برای خودشون...جنابان..لباس های روشن انتخاب میکنن...تو بوق و کرنا میکنن که پیامبر میگفتن رنگ تیره مکروهه البته که پیامبر زنها رو مدنظر نداشتن از نظر اونا البته کلا زن در جامعه اسلامی ما وسیله است...وسیله ای برای لذت و متاسفانه ایجاد گناه در مردان که خوب به ضرب و زور میشه جلوش رو گرفت..با کتک..با تحقیر به ضرب گشت های ارشاد...امر به معروف:vahidrk: .... .... بعد تازه یادشون افتاده که چرا دختر ایرانی بی هویت شده... چرا داره دنبال مد غربی میره چرا از حجاب...از پوشش..از اسلام..از همه چی بدش میاد چرا اصلا مبارزه میکنه با اینا ... همیشه میگن یه سوزن به خودت بزن..یه جوالدوز به دیگران 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا در جامعه ما...نجابت یک زن در رفتارش...در سکناتش...در روابط اجتماعیش تعریف نمیشهفقط پوشش هست که نجابتش رو نشون میده برای مثال: اگه زنی چادر سرش باشه ( ولو اینکه دزدی باشه که در فروشگاه های لباس مشغول امر دزدیه )...خیلی نجیبه...اگه پوشیه داشته باشه که دیگه خدای نجابته اما اگه مانتو تنش باشه...با وجود اینکه موهاش بیرون نباشه و جلب توجه نکنه...نجیب نیست..چون اگه بود چادر سرش میکرد...حتما یه کرمی داره خدا نکنه که موهاش بیرون باشه..مانتوش کوتاه باشه و...اونوقت صد در صد خرابه... ... آخه این چه طرز قضاوته؟؟؟؟ خدایی چرا اینقدر ظاهر بینیم؟؟؟ برای مصونیت خودمون از گناه.... سرشون چادر کردیم گفتیم اگه مردی عطر زنی رو استشمام کنه زنا کرده اگه زنی پاش از مچ به پایین دیده شه زنا کرده اگه زنی... اگه زنی... بعد که میبینن چادر خریدار نداره..میگن عیبی نداره...ما خودمون لباس های اسلامی طراحی میکنیم..لباسهایی تیره..بدتر از چادر بعد برای خودشون...جنابان..لباس های روشن انتخاب میکنن...تو بوق و کرنا میکنن که پیامبر میگفتن رنگ تیره مکروهه البته که پیامبر زنها رو مدنظر نداشتن از نظر اونا البته کلا زن در جامعه اسلامی ما وسیله است...وسیله ای برای لذت و متاسفانه ایجاد گناه در مردان که خوب به ضرب و زور میشه جلوش رو گرفت..با کتک..با تحقیر به ضرب گشت های ارشاد...امر به معروف:vahidrk: .... .... بعد تازه یادشون افتاده که چرا دختر ایرانی بی هویت شده... چرا داره دنبال مد غربی میره چرا از حجاب...از پوشش..از اسلام..از همه چی بدش میاد چرا اصلا مبارزه میکنه با اینا ... همیشه میگن یه سوزن به خودت بزن..یه جوالدوز به دیگران دوستان عزیز اگه نظر میدین بقیه مطالب رو هم بخونین تا متوجه بشین موضوع چیه ، الان نه مشکل چادر نه مشکل مانتو حرف سر بدن نماییه سر پایین آوردن ارزشه ، گور بابای گشت ارشاد 1 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ دوستان عزیز اگه نظر میدین بقیه مطالب رو هم بخونین تا متوجه بشین موضوع چیه ، الان نه مشکل چادر نه مشکل مانتو حرف سر بدن نماییه سر پایین آوردن ارزشه ، گور بابای گشت ارشاد دوست عزیز ماهم میدانیم مشکل این همه نیست اما از ماست که برماست ... وقتی از همان ابتدا به دختران خود انگ بی عفتی و بی حیایی و بی ارزشی زدیم به هر بهانه ای حالا هم باید البته جواب پس بدهیم... موضوع من هم چادر نبود...قضیه شمارا دنبال کردم با اندکی تفاوت... حداقل از دید خودم.. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ دوست عزیزماهم میدانیم مشکل این همه نیست اما از ماست که برماست ... وقتی از همان ابتدا به دختران خود انگ بی عفتی و بی حیایی و بی ارزشی زدیم به هر بهانه ای حالا هم باید البته جواب پس بدهیم... موضوع من هم چادر نبود...قضیه شمارا دنبال کردم با اندکی تفاوت... حداقل از دید خودم.. مسئله اینجاست که دوستان میگن اصل ذهن پاکه روح پاکه و از این حرفا ، ولی من میگم یک ذهن پاک که خودشو آلت دست قرار نمیده ، خودشو در معرض شهوت رانی قرار نمیده ، ارزش خودشو پایین نمیاره ، چطور میشه کسی ذهنش پاک باشه و خودشو برهنه کنه 3 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ مسئله اینجاست که دوستان میگن اصل ذهن پاکه روح پاکه و از این حرفا ، ولی من میگم یک ذهن پاک که خودشو آلت دست قرار نمیده ، خودشو در معرض شهوت رانی قرار نمیده ، ارزش خودشو پایین نمیاره ، چطور میشه کسی ذهنش پاک باشه و خودشو برهنه کنه ذهن در ابتدای آفرینش پاکه...همه ما با روح و ذهن پاک متولد میشیم...اما اینکه این ذهن تا آخر پاک بمونه یا نه اون هم به خودمون ربط داره هم جامعه... والبته بیشتر جامعه به شما گفتم تقصیر از دختران ما نیست...مشکل از اونجایی شروع میشه که ما برای نجابت...پاکی...حد و مرز تعیین میکنیم با دید خودمون...با ذهن خودمون میخوایم نجابت و پاکی رو در لباس..در ظاهر نشان بدیم یعنی عملا باطن...بی اهمیت جلوه میکنه بعد بدون در نظر گرفتن سایر شرایط...میخوایم به زور اون رو به خورد جوانانمون بدیم...و خوب اونها نمی پذیرن در حالی که می بینیم جوانان ما به راحتی جذب مدل های غربی میشن...حالا این مدل هرچی باشه... مدل غربی...یا به قول شما برهنگی...با زور...به خورد ملت داده نمیشه اتفاقا چهره قشنگ و فریبنده ای داره...حرکت آهسته ای داره...با حوصله کار خودش رو میکنه... وقتی ما خودمون یک هویت ثابت و مشخص نداریم...و همونی هم که داریم...بس که غیر اصولی و چندش ناکه خوب قابل پذیرش هم نیست.... چون با ذهن بیمار عده ای...بدون در نظر گرفتن نظر دیگران...ساخته شده و البته بیمارگونه هم به جامعه تزریق میشه... که اتفاقا به شدت تبلیغ هم میشه ... من میگم...وقتی اون ذهن پاک...در مقابل این شرایط قرار میگیره..دستخوش تغییر میشه وقتی ارزشها تغییر کنن...بی ارزش ترین چیزها ارزشمند میشن و گاهی البته این خودش یه جور مبارزه تلقی میشه...مبارزه با همون ارزشی که جامعه به شدت تبلیغ میکنه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ اینی که شما میگی فطرت من بهش میگم تعالیم ومناسبات چندین و چند هزار ساله حاکم بر جامعه ما البته خب من منکر امور غریزی انسانی که در حیوانات هم مشاهده میشه نیستم ولی فطرت بر اساس قوانین یک جامعه تعریف شده غیرت مرد در این حدی که اینجا میبینیم چیزی جز شرایط حاکم بر یه جامعه مرد سالار نیست تو کشور المان naturalism براشون یه چیز تعریف شدست و کاملا نرمال میبیننش جامعه ای هم هست که با اطمینان می تونم بگم امار جرم و جنایتش از این جا پایین تره با این معیار ها اون جامعه باید جامعه ای بی حیا باشه که بشدت به مشکل برخورده نه این طور نیست ولی تعریف انسان ها و قوانین و قواعدشون با هم دیگه فرق داره چیزی که مهمه باور به اینه که ارزش ها بسیار گوناگون و متفاوته (تکثر گرایی ارزش ها) ولی این که بگیم نه فقط از یک دید و یک گرایش نگاه کرد و بقیه رو رد کرد مخالفم دوست من مثل اینکه سریال های فارسی 1 بدجور تاثیر گذاشته ، در جوامع غربی هم زن و مردی که با هم ازدواج میکنن به هم تعهد دارن ، اون ها هم مفاهیم خیانت تعصب و غیرت با درجه های مختلف براشون تعریف شده است ، اگر اینطور نبود و به قول تو بر اساس تعالیم هزار ساله بود پس ارزش های اخلاقی از یک کشور به کشور دیگه باید فرق میکرد ، بعضی ها هم خیلی اصرار دارن فرقی بین انسان و حیوان نیست و مفاهیمی مثل naturalism رو مطرح میکنن اگر طبیعت شما حکم میکنه به برهنگی مسئله ای نیس برهنه کنید خودتون رو ولی بدونید که درجه و اعتبار شما پیش بقیه افراد جامعه در چه حدیه بعد دست به این کار بزنید 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ کی گفته ؟؟؟کلا یک افغانی هم به این اعتقاد داره که زنهای افغانی به عفت شهره بودند دوست من مطالعات تاریخی تو افزایش بده بخصوص تاریخ طبری بخش حمله اعراب به ایران. [h=1] دکتر " سموییل لنگ " ایران شناس نامی غرب ارزش و جایگاه زن در ایران باستان را ستایش می کند و در این باره می گوید : [/h] [h=1] " بهترین نشانه ی تمدن و دلیل لیاقت ملتی ، حالت و مقام زن در بین آنان است . در جامعه ای که مردان آن ، زنان خود را پست و زبون و محکوم از حقوق مدنی دانند دلیل پستی و زبونی آنهاست . جامعه ای که افراد آن به مقام حقیقی زن پی نبرده باشند روح نجابت و نیکی اخلاق در آنها خفته است . احترام زن و شرکت او در حقوق اجتماعی دلیل تربیت و علامت تمدن یک ملت محسوب می شود. "[/h] [h=1] پایگاهی که اشوزرتشت پیامبر ایرانی برای زن می داند بسیار در خور ستایش است بگونه ای که پروفسور دارمستتر بر این باور است که : [/h] [h=1] " تصویر هیچ زنی والاتر و آبرومندتر از تصویری که در اوستا کشیده شده نیست .[/h]لطفا در مورد جایگاه زن ایرانی در طول تاریخ مطالعه بفرمایید بعد در مورد افغانی ها صحبت کنید ، البته کتاب های آیت الله مطهری رو پیشنهاد نمیدم چون با مزاج نسل امروز سازگار نیست 3 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ دوست من مثل اینکه سریال های فارسی 1 بدجور تاثیر گذاشته ، در جوامع غربی هم زن و مردی که با هم ازدواج میکنن به هم تعهد دارن اون ها هم مفاهیم خیانت تعصب و غیرت با درجه های مختلف براشون تعریف شده است فارسی وان شبکه کاملا با سریال های ابکی و بی ارزش هست .به جز 4 قسمت اولیه ویکتوریا در زمان اولیه ساخت شبکه دیگه نگاه نکردم! اره تعهد دارن .مگه من گفتم ندارن؟جامعه غرب به چهار تا سریال ابکی فارسی وان محسوب نمیشه .ارامش در اونجا خیلی بیشتر از جامعه ما حاکمه که هنوز بشدت مشغول تعریف هامون از حیا وعفت هستیم ولی ایده این که اینقدر در جامعه به پوشش زنان توجه بشه سال هاست ازش گذر کردن تعهد با غیرت های جامعه مرد سالار زمین تا اسمون تفاوت داره دوست خوب جامعه ما تعصب و تحجرش رو مدت هاست ثابت کرده . اگر اینطور نبود و به قول تو بر اساس تعالیم هزار ساله بود پس ارزش های اخلاقی از یک کشور به کشور دیگه باید فرق میکرد فرق می کنه!!! خیلی هم فرق می کنه! مثال زدم برای شما naturalism یعنی برهنگی از یه دیدگاهی همچنین چیزی در جامعه ما زشت و قبیح محسوب میشه و ضد ارزش ازدواج تو جامعه ما یه عمل سنتی محسوب میشه که براش میای نرخ تعیین می کنی . اما در اونجا ابدا این طور نیست دیدگاه هامون به ازادی به دین به نساوی حقوق انسان ها بسیار متفاوته نیست؟؟؟؟؟ بعضی ها هم خیلی اصرار دارن فرقی بین انسان و حیوان نیست دیدگاه شما دیدگاه افلاطون گرایی هستش دنبال این هستی که در بیرون از ما انسان ها یک واقعیتی نهفته هست که هر کس با تلاش کافی می تونه بهش دست پیدا بکنه یعنی هیچ تفاوتی بین جامعه المان با ایران با افریقا نیست بره همین هم اصرار خاصی داری روی مقوله فطرت اگر طبیعت شما حکم میکنه به برهنگی مسئله ای نیس برهنه کنید ولی بدونید که درجه و اعتبار شما پیش بقیه افراد جامعه در چه حدیه بعد دست به این کار بزنید من کی گفتم طبیعتم همچنین چیزی رو می طلبه!؟ مگه لباس پوشیدن برهنگیه!!؟؟هر کسی یک جور دوست داره لباس بپوشه و قابل احترام .صحبتم سر اون قضییه این بود که ارزش های یک کشور دیگه متفاوته با ما و خیلی هم جلوترن . خلاصه گذر کردن از این مسئله . هر کی که لباس پوشیدنش از نوعی که جامعه براش مجاز تشخیص داده جلوتر بر دلیل نمیشه براش برچسب بزنیم یکی دلش می خواد با حجاب بگرده یکی هم یک جور دیگه و همش قابل احترام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده