رفتن به مطلب

رفع ابهام درمورد ویرایش پست در یک ماه ،در تایپک پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

سلام

بعد از یک ماه اجازه ویرایش پستت رو نداری.

به من بگو برات ویرایش کنم.:a030:

علیکم سلام.

کلا انجمن و دیتا بیس و مدیران فنی و طراح قالب و مدیران عمومی و تخصصی و کاربران و خودم در کنار هم خسته نباشیم!

انجمنه داریم؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه
علیکم سلام.

کلا انجمن و دیتا بیس و مدیران فنی و طراح قالب و مدیران عمومی و تخصصی و کاربران و خودم در کنار هم خسته نباشیم!

انجمنه داریم؟!

سلامت باشین.............:w02:

ماهم نمیخواستیم این تصمیم رو بگیریم، اما به دلیل اتفاقاتی در انجمن رخ داد مجبور شدیم، مدیران هم بعد یک ماه نمیتونن پستشون رو ویرایش کنند (به جز مدیران ارشد)،تنها جاهایی این امکان رو دارند ، تالارهایی هستند که به ان ها دسترسی مدیریتی دارند.........:ws37:

قبل اینکه انتقاد کنید دلیل اون کار رو هم بپرسید..........:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلامت باشین.............:w02:

ماهم نمیخواستیم این تصمیم رو بگیریم، اما به دلیل اتفاقاتی در انجمن رخ داد مجبور شدیم، مدیران هم بعد یک ماه نمیتونن پستشون رو ویرایش کنند (به جز مدیران ارشد)،تنها جاهایی این امکان رو دارند ، تالارهایی هستند که به ان ها دسترسی مدیریتی دارند.........:ws37:

قبل اینکه انتقاد کنید دلیل اون کار رو هم بپرسید..........:a030:

کلا عادت کردیم که به جای پیدا کردن یک راه حل خوب و منطقی به صرفه هزینه در وقت و سوزاندن کالری....

ساده ترین راه رو مد نظر قرار بدیم و صورت مسئله رو پاک کنیم....

و باز عادت کردیم که همیشه نیمه ی خالی لیوان رو نگاه کنیم و همه ی حرف های طرف مقابل رو منفی نگاه کنیم....

جمله قبلی من رو بخونین

کلا انجمن و دیتا بیس و مدیران فنی و طراح قالب و مدیران عمومی و تخصصی و کاربران وخودمدر کنار هم خسته نباشیم!

انجمنه داریم؟!

من به یاد اون تاپیک طنز تو بخش گفتگوی آزاد(انجمنه داریم؟!) یک جمله رو اینجا گفتم و خودمم هم از دیگران جدا ندونستم و آوردم داخل اون طنز(اونجا بولتش کردم اگه ندیدن اینبار ببینین)....ولی متاسفانه مثه همیشه فقط لیوان خالی لیوان دیده می شه.

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...