رفتن به مطلب

هیچ فرقی نداره که زمام دار امور کی هست وقتی من عوض نشم ...


ارسال های توصیه شده

احمدی نژاد ، خاتمی ، رضا پهلوی ، هاشمی رفسنجانی هیچ فرقی ندارند

 

وقتی من عوض نشوم .....

 

 

خاتمی و هاشمی و احمدی نژاد و … چه فرقی دارند وقتی ما خودمان مردمان آگاه و درستی نیستیم؟

یک ملت دلال مسلکِ ناآگاه ، با آن حماقت آشکار در هنگام رانندگی یا توحش علنی برای برداشتن یک شیرینی از جعبه ی تعارفی یا شهوت عجیب برای قرار گرفتن در مقابل دوربین ، با رتبه‌ی نخست جستجوی *** … چرا باید در پی یک زمامدار رویایی باشد؟

من پیشنهاد می کنم ملت هشت سال انتخابات را تعطیل کنند و اجازه بدهند هر کسی که می‌آید همینجور ادامه دهد . بعد خودشان با حوصله این موارد را تجربه کنند :

اول : ایرانی ها لطفا روزی یک بار(یا دست کم یک روز در میان) حمامبروند.

دوم : ایرانی ها قبل از پرتاب فحش به بیرون ، دهانشان را ببندند و تا بیست بشمرند.بخصوص وقتی توی خیابان و جلوی دیگران هستند.

 

سوم : هر خانواده‌ی ایرانی هر روز یک روزنامهبگیرد ، اگر شده یالثارات!

 

چهارم : هر فرد ایرانی تعهد کند که هر ماه یک کتاب تازهبخواند … حتی خلاصه مبانی لوله کشی عمومی!

 

پنجم : رانندگان به جای فاصله ی بین شلوار و جوراب دختری در آن طرف خیابان به داشبورد جلوی چشمشان نگاه کنند و سرعت از پنجاه کیلومتر در هیچ شرایطی تجاوز نکند.

 

ششم : همه به خودشان تلقین کنند که این کسی که می خواهیم کلاهش را برداریم تا شب برای عزیزمان هدیه ببریم ، خودش عزیزِ یک نفرِ دیگر است.

 

هفتم : بفهمیم كه زرنگی ضایع كردن حق دیگران نیست بلكه ، رعایت حقوق دیگران ، رسیدن به حقوق خودمان است؛ هر کس به اندازه ما حق دارد و وقتش با ارزش است

 

هشتم : بفهمیم كه اگر صاحب یك بوتیك هستیم شغلما بوتیك دار است یا اگر راننده تاكسی هستیم شغل ما راننده است . نه اینكه همه دزد و كلاهبردار باشیم و از شغلمان فقط بعنوان برای راهی به رسیدن به كلاهبرداری استفاده كنیم . به شغلمان احترام بگذاریم و بگذاریم دزدی فقط برای كسی باشد كه شغلش دزدی است.

 

نهم : مردهای ایرانی یک بار برای همیشه قبول کنند که زنها ، جزو املاکشان نیستند و خودشان عقل دارند. عشق و رابطه و آشنایی هم بازی برد و باخت و فتح قلمرو دیگران نیست.

 

دهم : مردها تمرین کنند که رد عبور زنی را با نگاه شخم نزنند و زنان تمرین کنند که جواب سلام مردان را با خونسردی و لبخند بدهند چون به معنای … نیست.

 

یازدهم : ورزشکاران ما بعد از باختبه رقیب تبریک بگویند (مثل ژاپنی‌ها) و دهانشان را تا یک ساعت بعد از هر باخت یا برد ببندند. خلاصه این که ظرفیت برد دیگران و شکست خودمان را به دست بیاوریم؛ سعی کنیم جدا از برد یا باخت، باارزش بشویم!

 

دوازدهم : ایرانی‌ها به جای تمسخر شکل ظاهری و نوع حرف زدن سیاستمداران، فکر کنند که ایراد واقعی کار آن شخص در کجاست. همین!

 

سیزدهم: به نمایشگاه کتاب اگر می روند برای (کتاب) بروند.

 

به خیابان فرشته می روند برای (عبور) از خیابان فرشته باشدو در کل به هر قبرستانی می روند برای خاطر (همان قبرستان) باشد.

چهاردهم: تمرین کنیم که میانبری که ممکن است ذره‌ای کسی را دلخور کند، مصداق بارز دزدی است؛ حتی‌المقدور میانبر نزنیم.

 

پانزدهم: در هنگام رانندگی، بین خطوط حرکت کنیم و خطی را انتخاب کنیم که متناسب با سرعت ماست

 

شانزدهم: این آخری از همه سختتر است و اینكه دروغ نگوییم .

 

همانطور كه فكر می كنیم عمل كنیم . فراموش نكنیم ریاكه اكنون عادت و عرف جامعه شده است درواقع یك بیماری اجتماعی و از آسیب شناسی بسیار جدی برخوردار است.

عزیزان، کسی که این مطالب را نوشته است شاید خود نیز دچار این مشکلات است. همه ما در رفتارمان مشکلاتی داریم. ولی باید بپذیریم ایران ما ، همان سرزمینی که هنگام قرائت سرود ای ایران ای مرز پر گهر ، موهای گرده مان سیخ می شود و دچار دل لرزه مطبوعی می شویم ، در حال سقوط است. بپذیریم اگر شرایط کنونی ایران اینگونه است همه دلیلش مدیران و بالا سری های ما نیستند و نقش اصلی را خودمان ایفا می کنیم.

 

چرا مثلا اگر هر کدام از ما فقط برای یک ماه به خارج از کشور برویم (برای مثال به سوئد!!!) رفتارمان تغییر می کند ؟ خوب می شویم . به استخرهای مختلط می رویم! با جنبه می شویم ! فکرو نگاهمان عوض می شود و بدون رو در بایستی بگویم : آدم می شویم!( هر چند برای 1 ماه!!!!)

  • Like 8
لینک به دیدگاه

17.زنهای ایرانی فکر نکنند که مرد قاطر است و برای کار کردن آفریده شده است.

18.سعی کنید کاری را که بلد نیستید به دروغ نگویید بلدم بعد 4ساعت تو اینترنت سرچ بزنید و یک چیزی دربارش پیدا کنید تا ضایع نشید.

19. اگر روزنامه نمیگیرید روزی یک بار به اخبار شبکه ای که به درست بودن اخبار اون اعتقاد دارید گوش بدهید.

 

یادم میاد تو دوران مدرسه تو یکی از درسهامون تو بحث ویژگی های کسی که میخواد رهبر یک جامعه باشه این بود که ظاهری آراسته، سخنرانی خوب و راستگویی و چندتا چیز دیگه بود که این هارو از نظر اسلام میگفت ، خوب وقتی تو مدرسه به ما یاد میدن که رهبر جامعه باید این ویژگی هارو داشته باشه و وقتی که من بزرگ میشم میبینم هیچ کدومشون این ویژگی هارو ندارن میخوای مسخرشون نکنم و به اونها اعتقاد و اطمینان داشته باشم؟

  • Like 3
لینک به دیدگاه

اول : ایرانی ها لطفا روزی یک بار(یا دست کم یک روز در میان) حمامبروند.

د

 

پول ابو کی میده؟:w58:

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...