سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ اگرچه سكوت هميشه با ارزش تصور شده ولی اتاقي در آمريكا وجود دارد كه به دليل سكوت بسيار بالاي آن تنها براي زمان كوتاهي قابل تحمل است طولانيترين زماني كه انسان ميتواند در « اتاق بدون پژواک » كتابخانه اورفيلد در جنوب مینیاپولیس دوام بياورد، تنها 45 دقيقه است. اين اتاق تا 99/99 درصد جاذب صدا بوده و ركورد گينس را براي ساكتترين مكان جهان در اختيار دارد؛ ولی ماندن طولانی در آن در برخي موارد فرد را دچار اوهام ميكند. اين اتاق ویژگی فراسكوت خود را از راه مثلثهاي صوتي پشم شيشه، ديوارهاي دو طرفه عايقدار فلزي و سيمان بدست آورده است.به گفته سازندگان، در زمان حضور در اين اتاق بدون پژواک، به اندازه ای سكوت وجود دارد كه گوشها با آن سازگار شده و ميتوان صداهايي مانند ضربان قلب و حتي ششها و معده را شنيد.جهتيابي در اين اتاق تاريك ناممكن بوده، از اين رو بايد در آن روي يک صندلي نشست. اين اتاق توسط شركتهاي بسياري در آمريكا مانند ناسا كاربرد داشته كه از آن براي آزمايش فضانوردان استفاده ميكنند. در اين آزمايشات فرد درون محفظه پر از آب معلق مانده تا مدت زمان سلامت ذهني آنها پیش از دچار توهم و خيال شدن سنجيده شود.همچنين سازندگان محصولات براي سنجش صداي محصولات خود و همچنين تعيين كيفيت صوتي از اين اتاق بهره ميبرند.براي مثال شركت موتورسازي هارلي ديويدسون از اين اتاق براي كم صدا كردن موتورهاي خود استفاه ميكند. =============== معمولا تنهایی رو بیشتر دوست دارید یا تو جمع بودن رو؟ همیشه ترجیحتون یکی از این دو حالته یا بسته به موقعیت فرق داره؟ 18 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ بسته به موقعیت، هر انسانی به هردو شرایط احتیاج داره. من خودم عاشق تنهایی و سکوت هستم. ولی الان که فکرشو میکنم میبینم تو این اتاق در دقیقه اول دیوونه میشم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ عجب جایی!!! فقط برای تمرکز کردن خوبه... تنهایی بعضی وقتا لازمه اما نه همیشه 5 لینک به دیدگاه
senaps 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ من معمولا سکوت انسانی رو خیلی دوست دارم..... دوست ندارم دور و برم کسی باشه که حرف بزنه یا فکر بکنه!! دوست ندارم کسی باشه که مدام سوال بپرسه و .... اتاق تاریک بنده، وقتی به پشت تکیه میکنم ضربان دست چپم رو میشنوم(البته یه جور شر شر!! هم میشنوم که انگار هر یه ثانیه یه بار، کلی خون رد میشه.... ولی فک کنم این دومی توهم باشه ولی صدای قلب رو هم راحت میشنوم..... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ بسته به شرایط روحیم داره گاهی سکوت مطلق میخوام ولی بر عکس تو شلوغی گیر میکنم و کلافه میشم و بد اخلاق:icon_razz: گاهی هم دلم میخواد دور و برم شلوغ باشه ولی تو تنهایی میمونم و دپرس میشم 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ ولی ماندن طولانی در آن در برخي موارد فرد را دچار اوهام ميكند این قسمتش به نظرم درسته......نه فقط در مورد اون اتاقی که ساختن بلکه کلا هر سکوت طولانی مدت دیگه ای 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ همینطورم که دوستان اشاره کردند بستگی به موقعیتم داره. وقتی برام مشکلی پیش میاد احتیاج دارم که تنها باشم تا خوب فکر کنم. و توی جمع بودن هم دوست دارم. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ منم مثل دوستان..هر دو لازمه پس از این اتاق برای شکنجه هم میشه استفاده کرد.. 3 لینک به دیدگاه
aghakbar 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ تا به حال تو همه جور حالتی تنهایی رو ترجیح دادم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده