رفتن به مطلب

ساکت ترین جای جهان، تنها 45 دقیقه قابل تحمل است

ارسال های توصیه شده

اگرچه سكوت هميشه با ارزش تصور شده ولی اتاقي در آمريكا وجود دارد كه به دليل سكوت بسيار بالاي آن تنها براي زمان كوتاهي قابل تحمل است

طولاني‌ترين زماني كه انسان مي‌تواند در « اتاق بدون پژواک » كتابخانه اورفيلد در جنوب مینیاپولیس دوام بياورد، تنها 45 دقيقه است.

4z6kxxucaw65thr90bh.jpg

اين اتاق تا 99/99 درصد جاذب صدا بوده و ركورد گينس را براي ساكت‌ترين مكان جهان در اختيار دارد؛ ولی ماندن طولانی در آن در برخي موارد فرد را دچار اوهام مي‌كند. اين اتاق ویژگی فراسكوت خود را از راه مثلثهاي صوتي پشم شيشه، ديوارهاي دو طرفه عايق‌دار فلزي و سيمان بدست آورده است.به گفته سازندگان، در زمان حضور در اين اتاق بدون پژواک، به اندازه ای سكوت وجود دارد كه گوش‌ها با آن سازگار شده و مي‌توان صداهايي مانند ضربان قلب و حتي شش‌ها و معده را شنيد.جهت‌يابي در اين اتاق تاريك ناممكن بوده، از اين رو بايد در آن روي يک صندلي نشست.

اين اتاق توسط شركت‌هاي بسياري در آمريكا مانند ناسا كاربرد داشته كه از آن براي آزمايش فضانوردان استفاده مي‌كنند. در اين آزمايشات فرد درون محفظه پر از آب معلق مانده تا مدت زمان سلامت ذهني آنها پیش از دچار توهم و خيال شدن سنجيده شود.همچنين سازندگان محصولات براي سنجش صداي محصولات خود و همچنين تعيين كيفيت صوتي از اين اتاق بهره مي‌برند.براي مثال شركت موتورسازي هارلي ديويدسون از اين اتاق براي كم صدا كردن موتورهاي خود استفاه مي‌كند.

===============

معمولا تنهایی رو بیشتر دوست دارید یا تو جمع بودن رو؟

همیشه ترجیحتون یکی از این دو حالته یا بسته به موقعیت فرق داره؟:ws38:

• Like 18
لینک به دیدگاه

بسته به موقعیت، هر انسانی به هردو شرایط احتیاج داره.

من خودم عاشق تنهایی و سکوت هستم.

ولی الان که فکرشو میکنم میبینم تو این اتاق در دقیقه اول دیوونه میشم:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

من معمولا سکوت انسانی رو خیلی دوست دارم.....

دوست ندارم دور و برم کسی باشه که حرف بزنه یا فکر بکنه!! دوست ندارم کسی باشه که مدام سوال بپرسه و .... اتاق تاریک بنده، وقتی به پشت تکیه میکنم ضربان دست چپم رو میشنوم(البته یه جور شر شر!! هم می‌شنوم که انگار هر یه ثانیه یه بار، کلی خون رد میشه.... ولی فک کنم این دومی توهم باشه

ولی صدای قلب رو هم راحت می‌شنوم.....

• Like 5
لینک به دیدگاه

بسته به شرایط روحیم داره

گاهی سکوت مطلق میخوام ولی بر عکس تو شلوغی گیر میکنم و کلافه میشم و بد اخلاق:icon_razz:

گاهی هم دلم میخواد دور و برم شلوغ باشه ولی تو تنهایی میمونم و دپرس میشم:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی ماندن طولانی در آن در برخي موارد فرد را دچار اوهام مي‌كند

این قسمتش به نظرم درسته......نه فقط در مورد اون اتاقی که ساختن بلکه کلا هر سکوت طولانی مدت دیگه ای

• Like 3
لینک به دیدگاه

همینطورم که دوستان اشاره کردند بستگی به موقعیتم داره.

وقتی برام مشکلی پیش میاد احتیاج دارم که تنها باشم تا خوب فکر کنم.

و توی جمع بودن هم دوست دارم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...