سیندخت 18786 ارسال شده در 2 دی، 2012 اگرچه سكوت هميشه با ارزش تصور شده ولی اتاقي در آمريكا وجود دارد كه به دليل سكوت بسيار بالاي آن تنها براي زمان كوتاهي قابل تحمل است طولانيترين زماني كه انسان ميتواند در « اتاق بدون پژواک » كتابخانه اورفيلد در جنوب مینیاپولیس دوام بياورد، تنها 45 دقيقه است. اين اتاق تا 99/99 درصد جاذب صدا بوده و ركورد گينس را براي ساكتترين مكان جهان در اختيار دارد؛ ولی ماندن طولانی در آن در برخي موارد فرد را دچار اوهام ميكند. اين اتاق ویژگی فراسكوت خود را از راه مثلثهاي صوتي پشم شيشه، ديوارهاي دو طرفه عايقدار فلزي و سيمان بدست آورده است.به گفته سازندگان، در زمان حضور در اين اتاق بدون پژواک، به اندازه ای سكوت وجود دارد كه گوشها با آن سازگار شده و ميتوان صداهايي مانند ضربان قلب و حتي ششها و معده را شنيد.جهتيابي در اين اتاق تاريك ناممكن بوده، از اين رو بايد در آن روي يک صندلي نشست. اين اتاق توسط شركتهاي بسياري در آمريكا مانند ناسا كاربرد داشته كه از آن براي آزمايش فضانوردان استفاده ميكنند. در اين آزمايشات فرد درون محفظه پر از آب معلق مانده تا مدت زمان سلامت ذهني آنها پیش از دچار توهم و خيال شدن سنجيده شود.همچنين سازندگان محصولات براي سنجش صداي محصولات خود و همچنين تعيين كيفيت صوتي از اين اتاق بهره ميبرند.براي مثال شركت موتورسازي هارلي ديويدسون از اين اتاق براي كم صدا كردن موتورهاي خود استفاه ميكند. =============== معمولا تنهایی رو بیشتر دوست دارید یا تو جمع بودن رو؟ همیشه ترجیحتون یکی از این دو حالته یا بسته به موقعیت فرق داره؟ 18
Strelitzia 17128 ارسال شده در 2 دی، 2012 بسته به موقعیت، هر انسانی به هردو شرایط احتیاج داره. من خودم عاشق تنهایی و سکوت هستم. ولی الان که فکرشو میکنم میبینم تو این اتاق در دقیقه اول دیوونه میشم:icon_pf (34): 5
!Ell 4695 ارسال شده در 2 دی، 2012 عجب جایی!!! فقط برای تمرکز کردن خوبه... تنهایی بعضی وقتا لازمه اما نه همیشه 5
senaps 121 ارسال شده در 2 دی، 2012 من معمولا سکوت انسانی رو خیلی دوست دارم..... دوست ندارم دور و برم کسی باشه که حرف بزنه یا فکر بکنه!! دوست ندارم کسی باشه که مدام سوال بپرسه و .... اتاق تاریک بنده، وقتی به پشت تکیه میکنم ضربان دست چپم رو میشنوم(البته یه جور شر شر!! هم میشنوم که انگار هر یه ثانیه یه بار، کلی خون رد میشه.... ولی فک کنم این دومی توهم باشه ولی صدای قلب رو هم راحت میشنوم..... 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 2 دی، 2012 بسته به شرایط روحیم داره گاهی سکوت مطلق میخوام ولی بر عکس تو شلوغی گیر میکنم و کلافه میشم و بد اخلاق:icon_razz: گاهی هم دلم میخواد دور و برم شلوغ باشه ولی تو تنهایی میمونم و دپرس میشم 3
سیندخت 18786 سازنده ارسال شده در 2 دی، 2012 ولی ماندن طولانی در آن در برخي موارد فرد را دچار اوهام ميكند این قسمتش به نظرم درسته......نه فقط در مورد اون اتاقی که ساختن بلکه کلا هر سکوت طولانی مدت دیگه ای 3
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 2 دی، 2012 همینطورم که دوستان اشاره کردند بستگی به موقعیتم داره. وقتی برام مشکلی پیش میاد احتیاج دارم که تنها باشم تا خوب فکر کنم. و توی جمع بودن هم دوست دارم. 2
alimec 23104 ارسال شده در 3 دی، 2012 منم مثل دوستان..هر دو لازمه پس از این اتاق برای شکنجه هم میشه استفاده کرد.. 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری