آریودخت 43941 ارسال شده در 1 دی، 2012 سلام دوست جونا:hapydancsmil: همیشه واسه همتون بهترینا رو آرزو میکنم چند روز تو انجمن میومدم در حالی که میدیدم چه سوت و کوره، هیچکی اینجا نبود و با اوایلی که اینجا میومدم مقایسه میکردم و ... همیشه واسم سوال بود که شما پس چه ساعتایی اینجایین فک کردم اگه هم دیگرو در جریان بزاریم که چه ساعتایی میایم اینجا بیشتر در کنار هم خواهیم بود و بیشتر لذت خواهیم برد ( اخه یه جورایی اینجا شده خونه دوم خیلیای ما ) از همکاریتون ممنونم :flowerysmile: 16
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 1 دی، 2012 اول خودم میگم من چون مثلا کنکور دارم:icon_pf (34): سعی میکنم بیشتر از 2 ساعت نیام ( سخته اما مجبورم تو ترک باشم، خدا کمکم کنه که موفق شم و سربلند ترک کنم:Ghelyon: ) ساعتامم معمولا 9 - 10 شبه
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 1 دی، 2012 [h=1]معمولا چه ساعتی از روز تو انجمنی؟[/h] شباش یه ساعت بعد از غروب آفتاب تا 12 هستم اکثرا مگر ایمکه جایی باشم در کل اون تایمی که تو خونه ام انجمنم اگه سایت نیومدم یعنی کل روزو خونه نبودم اینجا خونه دوم ما که هیچ صفرم شده ممدو بیشتر از بابام میبینم
Mr.101 27037 ارسال شده در 1 دی، 2012 من خومم دقیقا نمیدونم کی میام کی میرم ولی معمولا روزای فرد هستم و روزای زوج شبا هستم چون برنامه دانشگاهیم اینطوریه که اینجوری بیام
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 1 دی، 2012 کلا زیاد هستم!! فقط از یکشنبه تا 4شنبه دانشگام کمتر میام
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 1 دی، 2012 من خومم دقیقا نمیدونم کی میام کی میرمولی معمولا روزای فرد هستم و روزای زوج شبا هستم چون برنامه دانشگاهیم اینطوریه که اینجوری بیام
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 1 دی، 2012 سلام. منم معلئم نیست. اما خوب روزای فرد دانشگاهم. البته اگه سر کار رفتنم درست شه شاید خیلی کم بیام. پس دعا کنید که کارم جورشه
vahid88 9651 ارسال شده در 1 دی، 2012 من چون الان سربازم روزا نمی تونم بیام مگر جمعه ها معمولا روزایی که میام خونه توی انجمن رخت پهن میکنم بیشتر از ساعت 5 عصر به بعد میام
hasti1988 22046 ارسال شده در 1 دی، 2012 منم که اخیرا هر 2-3 ساعت یه بار آن بودم و شبها بیشتر آمارش از دستم در رفته... منم مثلا دارم برای کنکور میخونم...اول تصمیمم این بود که خدافظی کنم این چند مدت رو ،اما این استراتژی با شکست مواجه شد چون نشدنیه... 2 روز قبل که درس خوندم یکی صبح ها میومدم یکی هم شب ها بعد 10 ..این استراتژی هم دوروزه عملی نشده ...اما باید نظم بدم دیگه:icon_pf (34): بعدشم که موبایل رو میزمه آف لاین چک میکنم بین درسا...از فردا باید ای دی اس الم رو قطع کنم تا زود زود نتونم آن بشم..راه دیگه ای نمونده لطفا بی زحمت برام دعا کنید بتونم بشینم مثل یه کنکوری خوب و مستعد درس بخونم
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 1 دی، 2012 منم که اخیرا هر 2-3 ساعت یه بار آن بودم و شبها بیشتر آمارش از دستم در رفته... منم مثلا دارم برای کنکور میخونم...اول تصمیمم این بود که خدافظی کنم این چند مدت رو ،اما این استراتژی با شکست مواجه شد چون نشدنیه... 2 روز قبل که درس خوندم یکی صبح ها میومدم یکی هم شب ها بعد 10 ..این استراتژی هم دوروزه عملی نشده ...اما باید نظم بدم دیگه:icon_pf (34): بعدشم که موبایل رو میزمه آف لاین چک میکنم بین درسا...از فردا باید ای دی اس الم رو قطع کنم تا زود زود نتونم آن بشم..راه دیگه ای نمونده لطفا بی زحمت برام دعا کنید بتونم بشینم مثل یه کنکوری خوب و مستعد درس بخونم من امتحان کردم باید با کمال تاسف بگم موفق نخواهی شد، لامصب نیروی جذبش خیلی زیاده، ما از پسش بر نمیایم، شیرین 3، 2 ساعتو اینجایی
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 1 دی، 2012 الان تا مدت 5 ماه معمولا 9 تا 10:30 شب الان 44 : 10 شب تو اینجا چیکار میکنی؟:vahidrk:
*mini* 37778 ارسال شده در 1 دی، 2012 من کلا هستم انجمن.... به قولِ آتروس اگه نیام ینی اون روز کلا خونه نیستم
judyabott 8886 ارسال شده در 1 دی، 2012 منم این اخیرااااا کلا اینجا بودم ولی از این به بعد فک کنم فقط شبا یا اگه بتونم جیم بزنم از درس شاید ظهرااا
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 دی، 2012 الان 44 : 10 شب تو اینجا چیکار میکنی؟:vahidrk: اضافه کار وایستادم
ارسال های توصیه شده