آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوست جونا:hapydancsmil: همیشه واسه همتون بهترینا رو آرزو میکنم چند روز تو انجمن میومدم در حالی که میدیدم چه سوت و کوره، هیچکی اینجا نبود و با اوایلی که اینجا میومدم مقایسه میکردم و ... همیشه واسم سوال بود که شما پس چه ساعتایی اینجایین فک کردم اگه هم دیگرو در جریان بزاریم که چه ساعتایی میایم اینجا بیشتر در کنار هم خواهیم بود و بیشتر لذت خواهیم برد ( اخه یه جورایی اینجا شده خونه دوم خیلیای ما ) از همکاریتون ممنونم :flowerysmile: 16 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اول خودم میگم من چون مثلا کنکور دارم:icon_pf (34): سعی میکنم بیشتر از 2 ساعت نیام ( سخته اما مجبورم تو ترک باشم، خدا کمکم کنه که موفق شم و سربلند ترک کنم:Ghelyon: ) ساعتامم معمولا 9 - 10 شبه لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ [h=1]معمولا چه ساعتی از روز تو انجمنی؟[/h] شباش یه ساعت بعد از غروب آفتاب تا 12 هستم اکثرا مگر ایمکه جایی باشم در کل اون تایمی که تو خونه ام انجمنم اگه سایت نیومدم یعنی کل روزو خونه نبودم اینجا خونه دوم ما که هیچ صفرم شده ممدو بیشتر از بابام میبینم لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من خومم دقیقا نمیدونم کی میام کی میرم ولی معمولا روزای فرد هستم و روزای زوج شبا هستم چون برنامه دانشگاهیم اینطوریه که اینجوری بیام لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ کلا زیاد هستم!! فقط از یکشنبه تا 4شنبه دانشگام کمتر میام لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من خومم دقیقا نمیدونم کی میام کی میرمولی معمولا روزای فرد هستم و روزای زوج شبا هستم چون برنامه دانشگاهیم اینطوریه که اینجوری بیام لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ منظورم اینکه شنبه دوشنبه چهارشنبه ها شباش میام لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سلام. منم معلئم نیست. اما خوب روزای فرد دانشگاهم. البته اگه سر کار رفتنم درست شه شاید خیلی کم بیام. پس دعا کنید که کارم جورشه لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من هر وقتی بتونم میام اما خیلی کم میام کلا,بیشتر آخر شب میام لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من چون الان سربازم روزا نمی تونم بیام مگر جمعه ها معمولا روزایی که میام خونه توی انجمن رخت پهن میکنم بیشتر از ساعت 5 عصر به بعد میام لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ منم که اخیرا هر 2-3 ساعت یه بار آن بودم و شبها بیشتر آمارش از دستم در رفته... منم مثلا دارم برای کنکور میخونم...اول تصمیمم این بود که خدافظی کنم این چند مدت رو ،اما این استراتژی با شکست مواجه شد چون نشدنیه... 2 روز قبل که درس خوندم یکی صبح ها میومدم یکی هم شب ها بعد 10 ..این استراتژی هم دوروزه عملی نشده ...اما باید نظم بدم دیگه:icon_pf (34): بعدشم که موبایل رو میزمه آف لاین چک میکنم بین درسا...از فردا باید ای دی اس الم رو قطع کنم تا زود زود نتونم آن بشم..راه دیگه ای نمونده لطفا بی زحمت برام دعا کنید بتونم بشینم مثل یه کنکوری خوب و مستعد درس بخونم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ الان تا مدت 5 ماه معمولا 9 تا 10:30 شب لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ منم که اخیرا هر 2-3 ساعت یه بار آن بودم و شبها بیشتر آمارش از دستم در رفته... منم مثلا دارم برای کنکور میخونم...اول تصمیمم این بود که خدافظی کنم این چند مدت رو ،اما این استراتژی با شکست مواجه شد چون نشدنیه... 2 روز قبل که درس خوندم یکی صبح ها میومدم یکی هم شب ها بعد 10 ..این استراتژی هم دوروزه عملی نشده ...اما باید نظم بدم دیگه:icon_pf (34): بعدشم که موبایل رو میزمه آف لاین چک میکنم بین درسا...از فردا باید ای دی اس الم رو قطع کنم تا زود زود نتونم آن بشم..راه دیگه ای نمونده لطفا بی زحمت برام دعا کنید بتونم بشینم مثل یه کنکوری خوب و مستعد درس بخونم من امتحان کردم باید با کمال تاسف بگم موفق نخواهی شد، لامصب نیروی جذبش خیلی زیاده، ما از پسش بر نمیایم، شیرین 3، 2 ساعتو اینجایی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ الان تا مدت 5 ماه معمولا 9 تا 10:30 شب الان 44 : 10 شب تو اینجا چیکار میکنی؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من کلا هستم انجمن.... به قولِ آتروس اگه نیام ینی اون روز کلا خونه نیستم لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ منم این اخیرااااا کلا اینجا بودم ولی از این به بعد فک کنم فقط شبا یا اگه بتونم جیم بزنم از درس شاید ظهرااا لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ سلام منم نهایتش یه ساعت آخر شب حدود 11 به علت کنکور لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ الان 44 : 10 شب تو اینجا چیکار میکنی؟:vahidrk: اضافه کار وایستادم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ من هر وقت که بتونم از زیر کار در برم میام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده