B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ خواهش میکنم ... قابلی نداشت اره واسه خودمم پیش اومده بعضی موقع هاا میگن اگه فلان کارو میکردی بهتر بود یا ... ولی 80 درصد گوش نمیدم چون فکر میکنم میبینم کار خودم بهتره بوده حداقل از نظر خودم اين حس كه آدم از خودش راضي باشه، به نظرم خيلي مهمه!آخر كار به خودت بگي:راضي ام ازت!!! آدم بايد از كاري كه ميكنه لذت ببره! 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ اين حس كه آدم از خودش راضي باشه، به نظرم خيلي مهمه!آخر كار به خودت بگي:راضي ام ازت!!!آدم بايد از كاري كه ميكنه لذت ببره! منم باهات موافقمممم ریحانه بااانو 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ منم باهات موافقمممم ریحانه بااانو فداتتتتتتتتت نرگس جووووووووون 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ فداتتتتتتتتت نرگس جووووووووون 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ هورااااااااا دوباره تولدمونه که تاپیک بالاس؟؟؟ :hapydancsmil: امسال چه تند تند آذر میشه ولی تهران نزدیک 22 بهمنه هاااا من تولد میخوام یالا :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ هورااااااااادوباره تولدمونه که تاپیک بالاس؟؟؟ :hapydancsmil: امسال چه تند تند آذر میشه ولی تهران نزدیک 22 بهمنه هاااا من تولد میخوام یالا :hapydancsmil: به به مموش سلطنه مگه نمیدونی واسه ما همیشه آذره باش مموش جون بیا تفلدت بگیریمم :w31: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ به به مموش سلطنهمگه نمیدونی واسه ما همیشه آذره باش مموش جون بیا تفلدت بگیریمم :w31: اون که بعـــــــــــــله من تولد با کادو میخوامااااا 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ اون که بعـــــــــــــله من تولد با کادو میخوامااااا اینم از طرف من http://www.noandishaan.com/upload/images/6g5g3oi6qfhagmoxtaew.jpg فقط ببخشید عجله ایی شد 2 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ سلام... دیر اومدم؟؟؟؟ منم مینوهستم 27اذرافتخاردادم به این دنیاقدم بگذارم 3 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ سلام منم که دیگه خیلی دیر اومدم اما خب چون میدونم همه آذریا گلن اومدم. منم متولد20 آذرم 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به همه متولدین آذر منم متولد 20 آذرم 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ تولد همه آذریا مبارک باشه انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ یه آذر ماهی مثل یه تیکه پازل می مونهاگه نباشه جاشو هیچکی نمی تونه پر کنه:hapydancsmil: بـــــــــله اینجوریاس 11 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ آخ جوووووووووووووووووون !:hapydancsmil: این تاپیکو چرا من ندیده بودم؟ منم آذرماهی هستم.12 آذر! آذرماهی ها رو عشق است! :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ یه آذر ماهی حتی از زندگی خودش هم می گذره اون موقعست که باید خیلی بترسی یه آذر ماهی بعد از اینکه تصمیم گرفت کمانش رو تا آخر میکشه بدون اینکه از بین رفتن چیزی براش مهم باشه فقط به هدفش فکر میکنه . . . . نماد آذر ماهی : 13 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ متولدین آذر...+تولد آباجی ِ خاص ِ من از راه ِ دور...مبارک.... 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ یه آذر ماهی مثل یه تیکه پازل می مونهاگه نباشه جاشو هیچکی نمی تونه پر کنه:hapydancsmil: بـــــــــله اینجوریاس چندم اذر؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده