judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ شالام شلااااااااااااااام زهرا جووونم ... چطوری دخملل ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ شلااااااااااااااام زهرا جووونم ... چطوری دخملل ؟؟ درب و داغووووووووووووووووونم نرگس 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ درب و داغووووووووووووووووونم نرگس چرااااااااااا ؟؟؟ دشمنت درب و داغووووووووون باشهه 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ چرااااااااااا ؟؟؟ دشمنت درب و داغووووووووون باشهه طرح 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ نه بوگو باش گریه نکنیاااا استرس ... بی خوابی ... از همه بدترررررر معده درد هنوزم بگم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ باش گریه نکنیاااااسترس ... بی خوابی ... از همه بدترررررر معده درد هنوزم بگم؟؟ دِ نه دِ من اول grass میکشم دیگه درد اینارو نمیکشم لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها:wavesmile: منم متولد 4 آذرم 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها:wavesmile:منم متولد 4 آذرم سلااااااام..خیلی خوش اومدی منم 4 اذرم 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها:wavesmile:منم متولد 4 آذرم به جمع ما آذريا خوش اومدي دوست عزيز:w66: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ جديدا به اين نكته پي بردم كه آذر ماهيا به شدت استقلال طلبن!و از محدوديت هايي كه بي خودي ديگران براشون به وجود ميارن به شدت بيزار! من خودم خيلي آزادي طلبم! دوست ندارم افكار كهنه اي كه رسوب كرده تو جامعه رو بي چون و چرا بپذيرم!از اطاعت بي چون و چرا بدم مياد! بقيه آذر ماهي هام همين جوري ان؟يا فقط منم؟! 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها:wavesmile:منم متولد 4 آذرم خوش اومدی عزیززززم ...:hapydancsmil::hapydancsmil: سلااااااام..خیلی خوش اومدیمنم 4 اذرم الی دوقلو نیستین ؟؟ آذریا پرچمشون بالاس اره دیگهههههههه جديدا به اين نكته پي بردم كه آذر ماهيا به شدت استقلال طلبن!و از محدوديت هايي كه بي خودي ديگران براشون به وجود ميارن به شدت بيزار!من خودم خيلي آزادي طلبم! دوست ندارم افكار كهنه اي كه رسوب كرده تو جامعه رو بي چون و چرا بپذيرم!از اطاعت بي چون و چرا بدم مياد! بقيه آذر ميهي هام همين جوري ان؟يا فقط منم؟! نه فک کنم همشون اینجوری باشن ... منم هستم ولی ی خورده کمتر 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ نه فک کنم همشون اینجوری باشن ... منم هستم ولی ی خورده کمتر شايدم دليلش اينه كه جديدا خيلي دارن بهم زور ميگن!:icon_razz:(اين كارو بكن!چون همه همين كارو كردن،توام بايد همين جوري رفتار كني!!)...خب من دوس دارم به روش خودم پيش برم!مگههههههه زورههههههههه!!! 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ شايدم دليلش اينه كه جديدا خيلي دارن بهم زور ميگن!:icon_razz:(اين كارو بكن!چون همه همين كارو كردن،توام بايد همين جوري رفتار كني!!)...خب من دوس دارم به روش خودم پيش برم!مگههههههه زورههههههههه!!! کار خوبی میکنی عزیزم ... هرجور دوس داری رفتار کن نهه زوووووووووووور که نیست 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ کار خوبی میکنی عزیزم ... هرجور دوس داری رفتار کن نهه زوووووووووووور که نیست مخالف اين نيستم كه از تجربه ديگران استفاده كنم!ولي بعضي روش ها بسي احمقانه است!:icon_razz: ممنون از تاييدت نرگس جون 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ مخالف اين نيستم كه از تجربه ديگران استفاده كنم!ولي بعضي روش ها بسي احمقانه است!:icon_razz:ممنون از تاييدت نرگس جون خواهش میکنم ... قابلی نداشت اره واسه خودمم پیش اومده بعضی موقع هاا میگن اگه فلان کارو میکردی بهتر بود یا ... ولی 80 درصد گوش نمیدم چون فکر میکنم میبینم کار خودم بهتره بوده حداقل از نظر خودم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده