judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ چرا اینجا این همه صوت و کوره ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ چرا اینجا این همه صوت و کوره ؟؟ چون متولدين آذر سرشون خيلي شلوغ شده:5c6ipag2mnshmsf5ju3!وقت نمي كنن بيام پيش دوستاشون حالي ازشون بپرسن دوستام خوبين؟ 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ چون متولدين آذر سرشون خيلي شلوغ شده:5c6ipag2mnshmsf5ju3!وقت نمي كنن بيام پيش دوستاشون حالي ازشون بپرسندوستام خوبين؟ اره خواهر راست میگی 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ اره خواهر راست میگی آجي چه خبرا؟چه مي كني با درسا؟ 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ آجي چه خبرا؟چه مي كني با درسا؟ منم درگیرم ... از شنبه تا 4شنبه کلاس دارمم ...میگذره دیگه تو چه کار میکنی خواهرررر ؟ خوش میذگره 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ منم درگیرم ... از شنبه تا 4شنبه کلاس دارمم ...میگذره دیگه تو چه کار میکنی خواهرررر ؟ خوش میذگره منم مثل تو از شنبه تا 4شنبه كلاس دارم!9 صبح تا 3و4 بعد از ظهر! برا مام مي گذره ولي چه گذشتني:icon_pf (34):خوش؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ ديگه بايد برم نرگس جون شبت آروم عزيزم... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ منم مثل تو از شنبه تا 4شنبه كلاس دارم!9 صبح تا 3و4 بعد از ظهر!برا مام مي گذره ولي چه گذشتني:icon_pf (34):خوش؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! اره واقعا زندگی سخت شده ... :icon_pf (34): خدا به دادمون برسه 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ کی منو صدا زد؟ به بهههه ی اذری دیگههه خوبی شماا ؟؟ خوشی ؟ 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ [quote name=judyabo tt]به بهههه ی اذری دیگههه خوبی شماا ؟؟ خوشی ؟ eee توام آذری هستی؟؟؟ منم تو یه انجمن دیگه آواتارم جودیه اصن همه ی آذری ها جودین 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ حالا شماها چند آذر هستین؟ من هفتم 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ چنتا شدیم تا حالا؟ eee توام آذری هستی؟؟؟منم تو یه انجمن دیگه آواتارم جودیه اصن همه ی آذری ها جودین واقعااا ؟؟ اره منم عاشقه جودی م حالا شماها چند آذر هستین؟من هفتم منم 1 آذرم داداش من داداش تو چی هستی جوون ؟؟ 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ داداش تو چی هستی جوون ؟؟ داداش منم آذری هست ...من از طرف ایشون اومدم اون هم چه روزی ...16 آذر ...روز دانشجو 5 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ داداش منم آذری هست ...من از طرف ایشون اومدم اون هم چه روزی ...16 آذر ...روز دانشجو به جمع آذری های پرانرژی خوش اومدی هستی جون 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ به جمع آذری های پرانرژی خوش اومدی هستی جون خیلی مرسی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ داداش منم آذری هست ...من از طرف ایشون اومدم اون هم چه روزی ...16 آذر ...روز دانشجو خوش به حال داداشت 24 آذر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده