judyabott 8886 مالک ارسال شده در 11 دی، 2012 منو نرگسیم فقط...مهناز مهسا و بقیه کووووووووجان؟!!! اره الهامی ... هیشکی نیست ... 2
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 11 دی، 2012 من جا موندممنم اينجام...:hapydancsmil: خوووووووووووووووش اومدی عزیزم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 11 دی، 2012 خوووووووووووووووش اومدی عزیزم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :hapydancsmil: 1
!Ell 4694 ارسال شده در 11 دی، 2012 من جا موندممنم اينجام...:hapydancsmil: سلام خوش اومدی خب امست چیه؟! 2
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 11 دی، 2012 سلام خوش اومدیخب امست چیه؟! چه زود منو از ياد برديد اسممو كه گفته بودم!ريحانه ام 2
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 11 دی، 2012 سلام خوش اومدیخب امست چیه؟! چه زود منو از ياد برديداسممو كه گفته بودم!ريحانه ام راست میگههه بچه م قبلا گفته بود دوستان چه خبررررررر ؟ خوش میگذره ... 2
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 11 دی، 2012 راست میگههه بچه م قبلا گفته بود دوستان چه خبررررررر ؟ خوش میگذره ... اي نرگس جون...چه خوبي اي؟فقط خستگي درس و دانشگاه مونده به تنمون 2
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 11 دی، 2012 اي نرگس جون...چه خوبي اي؟فقط خستگي درس و دانشگاه مونده به تنمون راست میگی واقعاااا ... منم امروز همش درگیر پروژه روستا بود از 6 صبح تا 7 شب ... الان هم نمیدونم چجوری اومدم اینجااا 2
!Ell 4694 ارسال شده در 11 دی، 2012 چه زود منو از ياد برديداسممو كه گفته بودم!ريحانه ام اوخ ..راس میگیا حواسم به پستای قبل نبود 2
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 11 دی، 2012 اوخ ..راس میگیا حواسم به پستای قبل نبود اشكال نداره الهام جونم 2
tina-arch مهمان ارسال شده در 12 دی، 2012 راست میگی واقعاااا ... منم امروز همش درگیر پروژه روستا بود از 6 صبح تا 7 شب ... الان هم نمیدونم چجوری اومدم اینجااا وای روستارو نگو ترم قبل همه وقتمونو گذاشتیم برا روستا بقیه درسارم فدای روستا کردیم آخرشم نمرهمون اونجوری که میخواستیم نشد
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 12 دی، 2012 وای روستارو نگو ترم قبل همه وقتمونو گذاشتیم برا روستا بقیه درسارم فدای روستا کردیم آخرشم نمرهمون اونجوری که میخواستیم نشد اره واقعااا خیلی دردسرش زیاده تازه ما که اول ترم هستیم ...نمیدونم تا اخر ترم چه بلایی سرموون در بیاد :icon_pf (34): 2
tina-arch مهمان ارسال شده در 12 دی، 2012 اره واقعااا خیلی دردسرش زیاده تازه ما که اول ترم هستیم ...نمیدونم تا اخر ترم چه بلایی سرموون در بیاد :icon_pf (34): بستگی به استادشم داره که چجوری باشه اما اگه سختگیر باشه کارتون در اومده و باید جاتونو پهن کنین تو روستا
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 12 دی، 2012 بستگی به استادشم داره که چجوری باشه اما اگه سختگیر باشه کارتون در اومده و باید جاتونو پهن کنین تو روستا ما از همین الان فک کنم باید ی خونه تو روستا اجاره کنیم ...:icon_pf (34): 1
tina-arch مهمان ارسال شده در 12 دی، 2012 ما از همین الان فک کنم باید ی خونه تو روستا اجاره کنیم ...:icon_pf (34): زیادم بد نیس خوب عوضش با روستاییها دوست میشین میبرن صبحونه ونهار میدن بهتون اونم چی کره محلی با عسل وگردوو.....
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 12 دی، 2012 زیادم بد نیس خوب عوضش با روستاییها دوست میشین میبرن صبحونه ونهار میدن بهتون اونم چی کره محلی با عسل وگردوو..... اره واقعاااا ادمای باصفایی هستن ... خیلی خوش میگذره ولی خب سختم هست خدا به خیر کنه ... 1
ارسال های توصیه شده