!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ الوووووووووووووووو کجایید؟ من اینجام 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ منو نرگسیم فقط... مهناز مهسا و بقیه کووووووووجان؟!!! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ من جا موندم منم اينجام...:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ منو نرگسیم فقط...مهناز مهسا و بقیه کووووووووجان؟!!! اره الهامی ... هیشکی نیست ... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ من جا موندممنم اينجام...:hapydancsmil: خوووووووووووووووش اومدی عزیزم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ خوووووووووووووووش اومدی عزیزم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ من جا موندممنم اينجام...:hapydancsmil: سلام خوش اومدی خب امست چیه؟! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ سلام خوش اومدیخب امست چیه؟! چه زود منو از ياد برديد اسممو كه گفته بودم!ريحانه ام 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ سلام خوش اومدیخب امست چیه؟! چه زود منو از ياد برديداسممو كه گفته بودم!ريحانه ام راست میگههه بچه م قبلا گفته بود دوستان چه خبررررررر ؟ خوش میگذره ... 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ راست میگههه بچه م قبلا گفته بود دوستان چه خبررررررر ؟ خوش میگذره ... اي نرگس جون...چه خوبي اي؟فقط خستگي درس و دانشگاه مونده به تنمون 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ اي نرگس جون...چه خوبي اي؟فقط خستگي درس و دانشگاه مونده به تنمون راست میگی واقعاااا ... منم امروز همش درگیر پروژه روستا بود از 6 صبح تا 7 شب ... الان هم نمیدونم چجوری اومدم اینجااا 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ چه زود منو از ياد برديداسممو كه گفته بودم!ريحانه ام اوخ ..راس میگیا حواسم به پستای قبل نبود 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ اوخ ..راس میگیا حواسم به پستای قبل نبود اشكال نداره الهام جونم 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ راست میگی واقعاااا ... منم امروز همش درگیر پروژه روستا بود از 6 صبح تا 7 شب ... الان هم نمیدونم چجوری اومدم اینجااا وای روستارو نگو ترم قبل همه وقتمونو گذاشتیم برا روستا بقیه درسارم فدای روستا کردیم آخرشم نمرهمون اونجوری که میخواستیم نشد لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ وای روستارو نگو ترم قبل همه وقتمونو گذاشتیم برا روستا بقیه درسارم فدای روستا کردیم آخرشم نمرهمون اونجوری که میخواستیم نشد اره واقعااا خیلی دردسرش زیاده تازه ما که اول ترم هستیم ...نمیدونم تا اخر ترم چه بلایی سرموون در بیاد :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ اره واقعااا خیلی دردسرش زیاده تازه ما که اول ترم هستیم ...نمیدونم تا اخر ترم چه بلایی سرموون در بیاد :icon_pf (34): بستگی به استادشم داره که چجوری باشه اما اگه سختگیر باشه کارتون در اومده و باید جاتونو پهن کنین تو روستا لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ بستگی به استادشم داره که چجوری باشه اما اگه سختگیر باشه کارتون در اومده و باید جاتونو پهن کنین تو روستا ما از همین الان فک کنم باید ی خونه تو روستا اجاره کنیم ...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ ما از همین الان فک کنم باید ی خونه تو روستا اجاره کنیم ...:icon_pf (34): زیادم بد نیس خوب عوضش با روستاییها دوست میشین میبرن صبحونه ونهار میدن بهتون اونم چی کره محلی با عسل وگردوو..... لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ زیادم بد نیس خوب عوضش با روستاییها دوست میشین میبرن صبحونه ونهار میدن بهتون اونم چی کره محلی با عسل وگردوو..... اره واقعاااا ادمای باصفایی هستن ... خیلی خوش میگذره ولی خب سختم هست خدا به خیر کنه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده