tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سلام کجایید من اومددددددددددم منم 8آ ذرم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ برو خصوصیات متولد بهمن رو بخون چیزی نمیبینم واسه حسودی نرگس جونم ماها؟ حسودی؟ اصن تو خونمون نیست...به خـــــــــــــــدا توضیه های ایمنی : با یه متولد آذر شوخی نکنید...چون 4تا می ذاره روش بهتون برمی گردونه 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سلام کجایید من اومددددددددددممنم 8آ ذرم سلاااااااااااااااام عزیززززززم ... خوش اومدی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ دقت كردين تا حالا هيچ پسر آذري خودشو معرفي نكرده!!! دم همه دخترا گرم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ دقت كردين تا حالا هيچ پسر آذري خودشو معرفي نكرده!!!دم همه دخترا گرم ارررررررررره واقعاااااااااااا خیلی جالب گفتی ریحانهههه :ws28: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ ارررررررررره واقعااااااااااااخیلی جالب گفتی ریحانهههه :ws28: 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم من چرا هیچوقت راضی نمیشم و همیشه غر میزنم شماها چی مثل من هستین یا من تو آذریا استثنام؟ لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم من چرا هیچوقت راضی نمیشم و همیشه غر میزنمشماها چی مثل من هستین یا من تو آذریا استثنام؟ منم هميشه مامانم خانوم غرغرو صدام مي كنه!!!استثنا نيستي عزيزم 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام چطورین آذری ماهی های گل؟من مهسا هستم 4 آذر سلام مهسا جونم وااااااااااای منم 4 آذرم چه جالبخوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ ما آذریا تو زندگیمون جوری با هم میجوشیم! که آب در 1000درجه تو کویر نمیجوشه...!! اصن ما یه همچین آدمای بجوشه،زودجوشه،با این بجوش،با اون بجوشه،باهمه بجوش هستیم ما...!:w36: این جملرو خوب اومدی مهناز جان 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ هستم قربوووونت الهام جوووون 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ قربوووونت الهام جوووون خدانکنه عزیزم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ به بهههههههه الهام جوون چرا این همه آذری ها کم شدن جدیداا ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده