*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ بهله بهلهههه ... :w16: راستی..پیشِ ما دی ماهیا هم تشریف بیارید 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ :w16:راستی..پیشِ ما دی ماهیا هم تشریف بیارید باش حتماااا مزاحمتون میشیم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ باش حتماااا مزاحمتون میشیم آره .. فقط شیرینی میوه یادتون نره ما فقط چای سرو میکنیم 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ آره ..فقط شیرینی میوه یادتون نره ما فقط چای سرو میکنیم خب دستتون درد نکنه چایی هم همینجا میخوریم دیگه ... نمیخواین زحمت بکشین 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ وقتی با یه ♥ آذری ♥ بحث میکنی حواست باشه تیکه و متلک نندازی بهش میدونی چرا؟ چون عین همون تیکه رو ۴ تا هم خودش میذاره روش به وقتش یه جایی،یه وقتی،که اصلا فکرشم نمیکنی بت میندازه که پیش خودت میگی چه غلطی کردم... اونایی که برخورد داشتن میدونن . ببین ،ما ♥ آذریا ♥ کینهای نیستیم فقط مشکلی که داریم اینه که کوچیکترین حرفا تو ذهنمون میمونه.. کاملا درسته... 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ خب دستتون درد نکنه چایی هم همینجا میخوریم دیگه ... نمیخواین زحمت بکشین نه دیگه...دی ماهیه و مهمون نوازیش 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ وقتی با یه ♥ آذری ♥ بحث میکنی حواست باشه تیکه و متلک نندازی بهش میدونی چرا؟ چون عین همون تیکه رو ۴ تا هم خودش میذاره روش به وقتش یه جایی،یه وقتی،که اصلا فکرشم نمیکنی بت میندازه که پیش خودت میگی چه غلطی کردم... اونایی که برخورد داشتن میدونن . ببین ،ما ♥ آذریا ♥ کینهای نیستیم فقط مشکلی که داریم اینه که کوچیکترین حرفا تو ذهنمون میمونه.. متاسفانه این صفت تو آبانی ها هم هست ........... رک گویی در این دوماه به شدت موج میزنه، و بیشتر به حساب کینه ای بودن این افراد تلقی میشه......... 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ متاسفانه این صفت تو آبانی ها هم هست ...........رک گویی در این دوماه به شدت موج میزنه، و بیشتر به حساب کینه ای بودن این افراد تلقی میشه......... آبانیا بیشتر به نیش عقرب معروفن...ولی خیلی مهربونن و تو دلشون هیچی نیست 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ دومين ريحانه آذري هستم!12 آذر عجب تاپيك جالبيه...دست نرگس جون درد نكنه 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ دومين ريحانه آذري هستم!12 آذرعجب تاپيك جالبيه...دست نرگس جون درد نكنه خوش اومدی ریحانه جوونم 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ وقتی با یه ♥ آذری ♥ بحث میکنی حواست باشه تیکه و متلک نندازی بهش میدونی چرا؟ چون عین همون تیکه رو ۴ تا هم خودش میذاره روش به وقتش یه جایی،یه وقتی،که اصلا فکرشم نمیکنی بت میندازه که پیش خودت میگی چه غلطی کردم... اونایی که برخورد داشتن میدونن . ببین ،ما ♥ آذریا ♥ کینهای نیستیم فقط مشکلی که داریم اینه که کوچیکترین حرفا تو ذهنمون میمونه.. عجب تحليل حكيمانه اي!!!ولي خداييش راست ميگه!منم خيلي وقتا خيلي جلوي خودمو ميگيرم كه به دوستام جيزي نگم كه ناراحت نشن:icon_pf (34):!بعضي وقتا دهنشون وا ميمونه من اين حرفو از كجا آوردم!!!كلا نمي تونين جلوي ما آذريا حرف دو پهلو بزنين!بهتره با ما محتاطانه برخورد بشه...اين براي خودتون بهتره! 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ خوش اومدی ریحانه جوونم قربونت برم الهام جون اين آذريا همشون گل ان!ماشالا ماشالا...چشم نخوريم ايشالا 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ قربونت برم الهام جوناين آذريا همشون گل ان!ماشالا ماشالا...چشم نخوريم ايشالا 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ چرا اين شكلكو گذاشتي؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ چرا اين شكلكو گذاشتي؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همینجوری 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ همینجوری ترسيدم اسمتو اشتباه گفته باشم!آخه اسمتو نمي دونستم 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ ترسيدم اسمتو اشتباه گفته باشم!آخه اسمتو نمي دونستم نه درسته 3 لینک به دیدگاه
citymaker 217 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ سلام چطورین آذری ماهی های گل؟ من مهسا هستم 4 آذر 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ سلام به آذری های گل:hapydancsmil: خواستم بگم من آذری نیستم، منتظر من نباشید 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ منم الهامم 4 آذر...چه تاپیک جالبی الان همه بچه های پرانرژی انجمن (آذر ماهیا) میپرن میان به بهههههههههههه الهام بااااانو :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:ما چون ادمای مهربونی هستیم همه رو دوس داریم ... قربونت برم الهام جوناين آذريا همشون گل ان!ماشالا ماشالا...چشم نخوريم ايشالا عجب تحليل حكيمانه اي!!!ولي خداييش راست ميگه!منم خيلي وقتا خيلي جلوي خودمو ميگيرم كه به دوستام جيزي نگم كه ناراحت نشن:icon_pf (34):!بعضي وقتا دهنشون وا ميمونه من اين حرفو از كجا آوردم!!!كلا نمي تونين جلوي ما آذريا حرف دو پهلو بزنين!بهتره با ما محتاطانه برخورد بشه...اين براي خودتون بهتره! سه اینارو!!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده