*mini* 37778 ارسال شده در 2 دی، 2012 بهله بهلهههه ... :w16: راستی..پیشِ ما دی ماهیا هم تشریف بیارید 3
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 2 دی، 2012 :w16:راستی..پیشِ ما دی ماهیا هم تشریف بیارید باش حتماااا مزاحمتون میشیم 3
*mini* 37778 ارسال شده در 2 دی، 2012 باش حتماااا مزاحمتون میشیم آره .. فقط شیرینی میوه یادتون نره ما فقط چای سرو میکنیم 3
judyabott 8886 مالک ارسال شده در 2 دی، 2012 آره ..فقط شیرینی میوه یادتون نره ما فقط چای سرو میکنیم خب دستتون درد نکنه چایی هم همینجا میخوریم دیگه ... نمیخواین زحمت بکشین 3
!Ell 4694 ارسال شده در 2 دی، 2012 وقتی با یه ♥ آذری ♥ بحث میکنی حواست باشه تیکه و متلک نندازی بهش میدونی چرا؟ چون عین همون تیکه رو ۴ تا هم خودش میذاره روش به وقتش یه جایی،یه وقتی،که اصلا فکرشم نمیکنی بت میندازه که پیش خودت میگی چه غلطی کردم... اونایی که برخورد داشتن میدونن . ببین ،ما ♥ آذریا ♥ کینهای نیستیم فقط مشکلی که داریم اینه که کوچیکترین حرفا تو ذهنمون میمونه.. کاملا درسته... 6
*mini* 37778 ارسال شده در 2 دی، 2012 خب دستتون درد نکنه چایی هم همینجا میخوریم دیگه ... نمیخواین زحمت بکشین نه دیگه...دی ماهیه و مهمون نوازیش 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 2 دی، 2012 وقتی با یه ♥ آذری ♥ بحث میکنی حواست باشه تیکه و متلک نندازی بهش میدونی چرا؟ چون عین همون تیکه رو ۴ تا هم خودش میذاره روش به وقتش یه جایی،یه وقتی،که اصلا فکرشم نمیکنی بت میندازه که پیش خودت میگی چه غلطی کردم... اونایی که برخورد داشتن میدونن . ببین ،ما ♥ آذریا ♥ کینهای نیستیم فقط مشکلی که داریم اینه که کوچیکترین حرفا تو ذهنمون میمونه.. متاسفانه این صفت تو آبانی ها هم هست ........... رک گویی در این دوماه به شدت موج میزنه، و بیشتر به حساب کینه ای بودن این افراد تلقی میشه......... 4
!Ell 4694 ارسال شده در 3 دی، 2012 متاسفانه این صفت تو آبانی ها هم هست ...........رک گویی در این دوماه به شدت موج میزنه، و بیشتر به حساب کینه ای بودن این افراد تلقی میشه......... آبانیا بیشتر به نیش عقرب معروفن...ولی خیلی مهربونن و تو دلشون هیچی نیست 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 دی، 2012 دومين ريحانه آذري هستم!12 آذر عجب تاپيك جالبيه...دست نرگس جون درد نكنه 6
!Ell 4694 ارسال شده در 3 دی، 2012 دومين ريحانه آذري هستم!12 آذرعجب تاپيك جالبيه...دست نرگس جون درد نكنه خوش اومدی ریحانه جوونم 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 دی، 2012 وقتی با یه ♥ آذری ♥ بحث میکنی حواست باشه تیکه و متلک نندازی بهش میدونی چرا؟ چون عین همون تیکه رو ۴ تا هم خودش میذاره روش به وقتش یه جایی،یه وقتی،که اصلا فکرشم نمیکنی بت میندازه که پیش خودت میگی چه غلطی کردم... اونایی که برخورد داشتن میدونن . ببین ،ما ♥ آذریا ♥ کینهای نیستیم فقط مشکلی که داریم اینه که کوچیکترین حرفا تو ذهنمون میمونه.. عجب تحليل حكيمانه اي!!!ولي خداييش راست ميگه!منم خيلي وقتا خيلي جلوي خودمو ميگيرم كه به دوستام جيزي نگم كه ناراحت نشن:icon_pf (34):!بعضي وقتا دهنشون وا ميمونه من اين حرفو از كجا آوردم!!!كلا نمي تونين جلوي ما آذريا حرف دو پهلو بزنين!بهتره با ما محتاطانه برخورد بشه...اين براي خودتون بهتره! 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 دی، 2012 خوش اومدی ریحانه جوونم قربونت برم الهام جون اين آذريا همشون گل ان!ماشالا ماشالا...چشم نخوريم ايشالا 3
!Ell 4694 ارسال شده در 3 دی، 2012 قربونت برم الهام جوناين آذريا همشون گل ان!ماشالا ماشالا...چشم نخوريم ايشالا 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 3 دی، 2012 همینجوری ترسيدم اسمتو اشتباه گفته باشم!آخه اسمتو نمي دونستم 3
not found 16275 ارسال شده در 3 دی، 2012 سلام به آذری های گل:hapydancsmil: خواستم بگم من آذری نیستم، منتظر من نباشید 3
not found 16275 ارسال شده در 3 دی، 2012 منم الهامم 4 آذر...چه تاپیک جالبی الان همه بچه های پرانرژی انجمن (آذر ماهیا) میپرن میان به بهههههههههههه الهام بااااانو :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:ما چون ادمای مهربونی هستیم همه رو دوس داریم ... قربونت برم الهام جوناين آذريا همشون گل ان!ماشالا ماشالا...چشم نخوريم ايشالا عجب تحليل حكيمانه اي!!!ولي خداييش راست ميگه!منم خيلي وقتا خيلي جلوي خودمو ميگيرم كه به دوستام جيزي نگم كه ناراحت نشن:icon_pf (34):!بعضي وقتا دهنشون وا ميمونه من اين حرفو از كجا آوردم!!!كلا نمي تونين جلوي ما آذريا حرف دو پهلو بزنين!بهتره با ما محتاطانه برخورد بشه...اين براي خودتون بهتره! سه اینارو!!!! 3
ارسال های توصیه شده