رفتن به مطلب

دلم برات تنگ شده !!!

ارسال های توصیه شده

من به روی خودم نمیارم زیاد! اصولا نمی گم منم همینطور مگه واقعا دلم تنگ شده باشه!(فکر کنم تا حالا به کسی نگفته باشم:whistle:)

سعی می کنم طوری رفتار کنم که کسی بهم اینجوری نگه!زیاد احساساتی نیستم و کلا هم سعی می کنم تا وقتی یه چیزی واقعی نیست به کارش نبرم!(یه جورایی واسه کلمات ارزش قائلم،الکی چیزیو نمی گم!)

تا حالا از هر کی شنیدم ردش کردم چون جواب خاصی براش نداشتم ولی خوشم نمیاد از هرکس بشنوم این جمله رو!فقط افراد خاص:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 72
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب دلش تنگ شده دیگه:ws38::ws3: موقعییت‌ها و افراد متفاوتی هستن،،، ولی‌ اونقدرم جمله ی سنگینی‌ نیس دیگه.. مثل احوال پرسی‌ می‌مونه! (یعنی در اون حده.. ) مگه اینکه با لحن خاص تو شرایط خاص بگه! یه خورده شرایط مبهمه الان! توضیح میدی سارا؟:ws3:

پ‌ن:در هر صورت هرکی‌ هم بگه بهتره زیاد ب خودمون نگریم.. یه جمله خیلی‌ معمولیه از رو محبت یا تعارف ساده!...

ولی برا بعضیا خیلی سنگینه

قبول کن

برای اینا ادما دو دسته ان

یا برا من می میرن مفتون منن

یا برعلیه من

اگه باشون برخورد داشتی بهترین راه امتحان کردنشونه

امتحانشون کن نتیجه شو ببین :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بنظرم بستگی به شخصیت طرف داره و طرز حرف زدنش.در اون صورت آدم میفهمه که منظور طرف چی بوده.

در این شرایط یا میگم که منم دلم برای شما تنگ شده بود یا اینکه میگم ممنون که به یادم بودین.

• Like 3
لینک به دیدگاه

بستگی داره با بعضی از پسرا خیلی صمیمی هستم اگر بگن خیلی هم خوشحال میشم چون واقعا قد دوستای نزدیکم منم دوستشون دارم و کاملا میشناسمشون

ولی اگر این حرفو فرد جدیدی بهم بگه

جای تامل داره برام

رفتار های بعدیش نشون میده که چه جور ادمیه و کلا از عقب افتاده های عقده ی جنسی باشه که با همه به شدت صمیمی میشن تا یکی پا بده بالاخره

دیگه جوابشو نمیدم

• Like 5
لینک به دیدگاه
مثلا استادتون خانوم باشه و این جمله رو بهت بگه

اون موقع چه عکس العملی نشون میدی ؟:ws37:

همون معنی دل تنگی رو میده ولا غیر

• Like 3
لینک به دیدگاه
دلم برات تنگ شده ...

این جمله ای هس که ما بارها از اطرافیانمون شنیدیم از بابا , مامان , خواهر, برادر و دوست و اشنا

شنیدن این جمله از افرادی که بالا لیست کردم برامون معنی چندانی نداره غیر از محبت طبیعی

اما سوالم اینه

شما اگه این جمله رو از جنس مخالف تون بشنفید چه تفسیری می کنید ؟

نحوه برخوردتون اون لحظه چطوریه ؟

تابوهای فکری و رفتاری تون چقدر درهدایت ذهن شما ونوع برخورد شما تاثیر دارند ؟

پ.ن لطفا شعار گونه جواب ندهید فکر کنید خودتونو تو اون موقعیت تصورکنید بعد جواب بدید

من بارها این جمله رو شنیدم چندین سال و هر روز بارها تنها حسی که میده غمه :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دلم برات تنگ شده ...

این جمله ای هس که ما بارها از اطرافیانمون شنیدیم از بابا , مامان , خواهر, برادر و دوست و اشنا

شنیدن این جمله از افرادی که بالا لیست کردم برامون معنی چندانی نداره غیر از محبت طبیعی

اما سوالم اینه

شما اگه این جمله رو از جنس مخالف تون بشنفید چه تفسیری می کنید ؟

نحوه برخوردتون اون لحظه چطوریه ؟

تابوهای فکری و رفتاری تون چقدر درهدایت ذهن شما ونوع برخورد شما تاثیر دارند ؟

پ.ن لطفا شعار گونه جواب ندهید فکر کنید خودتونو تو اون موقعیت تصورکنید بعد جواب بدید

جنس مخالف به چند گروه تقسیم میشه واسم:

یکی کسی که خودمم دوسش داشته باشم یعنی یه رابطه عاطفی بینمون باشه هیجان زده میشم میگم منننننننننننننننننننننننننم عزیزم:hapydancsmil:

یه گروه مثل دوستای اجتماعی اینا بگم میگم حالا هستم قدرمو بدون هر چند مین هم میگم ببین منو خوب نگام کن که رفتم دلت تنگ نشه:gnugghender:

گروه دیگه هم که مثلا یکی همینجوری بگه مثلا یکی که باهاش در حد سلام علیکم ؛ اون لحظه حسی ندارم(اینو تجربه نکردم نمیدونم واقعا)

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا

؟

این ناشی از تابوی فکری ماست یا ضعف احساسی ما ؟

نمي دونم بهش چي ميگن ولي به خاطر حفظ فاصله احساسيه.

ناشي از تجربه هايي كه دارم.پس به طرز فكرم مربوطه.

همشم واسه سركوب احساسات بي رويه و غلط طرف مقابل.

البته همونطور كه گفتم فقط در صورتي كه جمله دلم برات تنگ شده رو زيادي با احساس بهم بگن.

پيشگيري بهتر از درمان!

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر از پشت سیستم بگه خوب من دو حالت داره اگر قبلا دیده باشمش و باهاش ملاقات هایی داشته باشم حتما می فهمم که راست گفته یا تعارف کرده

اگر هم ندیده باشمش قطعا سر به سرش میزارم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من ماندم و ۱۶ جلد لغت نامه که هیچ کدام از واژه هایشان مترادف این ” دلتنگی ” های لعنتی نمیشوند !!

کاش دهخدا می دانست، دلتنگی معنا ندارد ، درد دارد . . .

• Like 3
لینک به دیدگاه

بچه ها مرسی بابت همراهی و نظرات جالبتون

نتیجه می گیریم دلم برات تنگ شده:

-هنوز تو کشور ما حتی بین قشر روشنفکر و تحصیل کرده یه تابوئه حتی اگه از پشت شیشه باشه

- جنسیت طلبه

- گاهی باعث سوظن میشه چون از بس با این جمله ازاحساساتمون سواستفاده کردن که دیگه بش حالت مصونیت پیدا کردیم

- موقعیت طلبه

- هنوز هم خیلی ها رو گول میزنه حتی تو این دنیای مجازی و شیشه ای که اواتارها توش ایفای نقش می کنن نه شخصیت های واقعی

و نتیجه خودم

همه شما اوتاراها رو دوست دارم و اگه روزایی به انجمن نیام دلم براتون تنگ میشه چه اواتارهای پسر و چه اواتارهای دختر

مجازی بخشی از واقعیته چه نت باشه چه نباشه

دلم برات تنگ میشه انجمن:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...