mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگر همسرتان به اشتباه خود اعتراف كرد و آن را پذيرفت ، سعي نكنيد از اين مسئله به عنوان يك حربه در برابر او استفاده كنيد و در هر اختلافي ، با يادآوري اين مسئله كه ( تو خودت مي داني كه هميشه اشتباه مي كني و به همين دليل هم تا حالا چند بار مجبور شده اي از من عذر خواهي كني )غرور او را جريحه دار كنيد .زيرا موجب مي شود كه هميشه از اين عمل خود خاطره اي بد داشته باشيد و از يادآوري آن احساس شرم كند. پ.ن: به جاي يادآوري نكات منفي همسرتون، سعي كنيد هر مشكلي كه هست همون موقع حل كنيد و هميشه نكات مثبت همسرتون رو ياد آوري كنيد... يادآوري مكرر نكات مثبت همسرتون كمك بسياري در استحكام رابطهي شما خواهد داشت 12 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در برابر اعتراف همسرتان به اشتباه ، از او تشكر كنيد و به او بگوييد كه اين عمل شايسته او چقدر باعث دلگرمي شما و آرامش روحيتان شده است .مطمئن باشيد با اين كار ، احساس غروري را كه براي عذر خواهي زير پا گذاشته است به او بازگردانده ايد. 12 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ممكن است گاهي احساس كنید كه همسرتان ، بي دليل از شما ايرادهاي بي جا مي گيرد و ظاهراً سعي دارد شما را عصباني كند .درچنين مواقعي هرگز به عشق او شك نكنيد و بدانيد كه او ناخودآگاه در حال محك زدن عشق شماست تا مطمئن شود در حالت عصبانيت هم او را دوست داريد ، شايسته است شما هم با رفتارتان نشان دهيد كه واقعا اين گونه است. پ.ن: اصولا مردها موقع عصبانيت بر خلاف زنها نياز به تنهايي دارند... درسته كه براي خانمها تنها گذاشتن مرد در اين لحظات سخته، اما اين بهترين راه حل هستش... بذاريد آروم كه شد، خيلي آروم و عاشقانه به سراغش بريد و به آروم شدنش كمك كنيد ... يادآوري جملهي "دوستت دارم" توي اين شرايط هم اثر بخش خواهد بود 11 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ هر گاه از همسرتان به شدت عصباني شديد ،آن را بروز دهيد ، اما مديريتش كنيد.زيرا عصبانيت بر خلاف ناراحتي ، نوعي از حالت تعادل خارج شدن است ، كه سركوب آن ، تاثير عكس مي گذارد .اما سعي كنيد آن را مديريت نماييد .و تا حد ممكن در شكلي خفيف ، بروز دهيد .مثل اينكه با با حالتي توبيخ آميز و بلند صحبت كنيد . پ.ن: عدم بروز ناراحتي و عصبانيت، موجب بزرگتر شدن مشكل شده و در آينده عواقب بدي خواهد داشت 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ 3.سالگرد ازدواج ، تاريخ تولد همسرتان و مناسبت هايي اين چنين را هميشه به خاطر داشته باشيد .گاهي كليدهاي كوچك ، قفلهاي بزرگي را باز مي كند. وایییییییییییی بچه ها شوهر من هیچ وقت اینا یادش نمی مونه. جند وقت پیش تاریخ تولد منم یادش نمی یومد. همه ی روزا رو گفت بجز 24 آذر!:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ وایییییییییییی بچه ها شوهر من هیچ وقت اینا یادش نمی مونه.جند وقت پیش تاریخ تولد منم یادش نمی یومد. همه ی روزا رو گفت بجز 24 آذر!:icon_pf (34): مسئله ی مهمی نیست که مهم اینه که تو رو دوست داره ما زنا الکی رو اینا حساسیم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ مسئله ی مهمی نیست کهمهم اینه که تو رو دوست داره ما زنا الکی رو اینا حساسیم نمی دونم.... شاید من زیادی حساسم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم.... شاید من زیادی حساسم اره بابا ادم خودشو واسه یه عدد ناراحت نمیکنه که مهم علاقه و تفاهمه:icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ اره باباادم خودشو واسه یه عدد ناراحت نمیکنه که مهم علاقه و تفاهمه:icon_pf (17): کاش فقط یه عدد بود... همه ی تاریخا رو یادش می ره! البته از مشغله ی زیاده 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ مهسای عزیز ممنون بابت این تاپیک پر بار و مفید راستش این تاپیک بیشتر به درد دوستان متاهل میخوره ما که دیگه ازمون گذشته که بخوایم متاهل بشیم امیدوارم همه جوونهای ایرانی بتونن با یه انتخاب صحیح زندگی با نشاط و شادابی را برای یک عمرشون رقم بزنن 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ در هنگام ناراحتي يا دلخوري ، آنرا فرو ببريد و صحبت در مورد آن مطلب را به زماني ديگر كه احساس مي كنيد از آرامش بيشتري برخودار هستيد موكول كنيد. پ.ن: من به شدت توصیه میکنم گوش کنید، خودم بارها امتحان کردم...البته متاسفانه یه وقتا خودم رعایت نمیکنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی اصولا خانمها دوست دارن موقع دلخوری، همون لحظه مشکل رو حل کنن، دوس ندارن به وقت دیگه موکول بشه، ولی مردها برعکسند... دوست دارن وقتی مشکلی پیش اومد، سکوت کنن... بهتره که یه زمانی رو به خودتون و طرف مقابل بدین.. بعد از اون، خیلی راحت تر و بهتر مشکل حل میشه... (درِ گوشی به خانمها: خیلی وقتااین سکوت باعث میشه موضوع به نفع شما تموم بشه!) 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ عادت كنيد كمتر عصباني شويد ، زيرا مرز ميان عصبانيت و جنون بسيار باريك است .انسان عاقل ، هيچ گاه خود را به چنين مرز خطرناكي نزديك نمي كند. پ.ن: یکی از سموم رابطه ها همینه... مخصوصا که خیلیها توی عصبانیت هر چیزی رو به زبون میارن! و بعد از حل موضوع، تنها چیزی که باقی میمونه، از بین رفتن حریم ها و حتی در موارد بدتر، منجر به آسیب رابطه و قطع رابطه طرفین میشه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده