Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ منم شرکت میکنم. البته شهرسازیم اگه ایرادی نداشته باشه 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اگه وقت کنم میشرکتم از طرح خوشم اومد سعی میکنم باشم مرررررررررررسی منم شرکت میکنم. البته شهرسازیم اگه ایرادی نداشته باشه ایووووووووووول بچه های شهرسازی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خواهش میکنم باعث افتخارههههههه:w14: 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بالاخره طرح کدومه؟من گیج شدم؟ 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بالاخره طرح کدومه؟من گیج شدم؟ طرحی که تو پست اول گذاشته شده این طرح : 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ وقتی نمونده زودتر کاراتونو بفرستید 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ اگه كاراي دانشگاه مهلت بده منم بدم نمياد بشركتم! خوب شد طرحشو عوض كردي وگرنه من كه عمرا...تا حالا داخلي راندو نكردم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ همین که من قصد کنم شرکت کنم،یهویی تعداد شرکت کننده ها زیاد می شه نگران نباشین.کلا تجربه ثابت کرده پا قدم من تو مسابقات خوب بوده 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ همین که من قصد کنم شرکت کنم،یهویی تعداد شرکت کننده ها زیاد می شه نگران نباشین.کلا تجربه ثابت کرده پا قدم من تو مسابقات خوب بوده ایوللللللللل سارا جوووووووووونم پس زودی شرکت کن که بقیه هم بیان 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ ایوللللللللل سارا جوووووووووونم پس زودی شرکت کن که بقیه هم بیان فردا می کشممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها وقتی نمونده هااااا 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها من شب اول کشیدمش ولی حال ندارم راندوش کنم تاکی وقت هس؟ 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها من شب اول کشیدمش ولی حال ندارم راندوش کنمتاکی وقت هس؟ مگه بايد خودممون مي كشيديمش؟!!من فكر كردم بايد پرينت بگيريم فقط راندو بزنيم! 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ مگه بايد خودممون مي كشيديمش؟!!من فكر كردم بايد پرينت بگيريم فقط راندو بزنيم! اره عزیزم باید خودمون بکشیم 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ چه جوری باید بفرستیم؟ صبا بهم یه راندو داده که بفرستم نمیدونم چه جوری 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها من شب اول کشیدمش ولی حال ندارم راندوش کنمتاکی وقت هس؟ فردا شب تاپیک نظرسنجی رو میزنم مگه بايد خودممون مي كشيديمش؟!!من فكر كردم بايد پرينت بگيريم فقط راندو بزنيم! سارا جون راست میگه باید خودمون بکشیم ولی اگه پرینت هم کنی اشکال نداره چه جوری باید بفرستیم؟صبا بهم یه راندو داده که بفرستم نمیدونم چه جوری به صورت خصوصی برام بفرست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده