*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااام سلاااااااااااااااام به همه ی دوستای گل معمار سری پنجم مسابقات راندو طرحی که باید این سری راندو کنید این طرحه : http://www.noandishaan.com/upload/images/2mchtl2fk0eigd100v1k.jpg یا یک هفته فرصت دارید که کاراتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید نظر سنجی 15 مهر برگزار میشه:w14: منتظر حضور پرشورتون هستم 20 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ عجب طرحی :imoksmiley: خوبه که 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ من قول می دم این دفعه مسابقه برگزار شد رای رو بدم دیگه...دیگه کاری هست که از دستمون بر می آد 9 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ من قول می دم این دفعه مسابقه برگزار شد رای رو بدم دیگه...دیگه کاری هست که از دستمون بر می آد خسته نباشی 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ من قول می دم این دفعه مسابقه برگزار شد رای رو بدم دیگه...دیگه کاری هست که از دستمون بر می آد دست گلتون درد نکنه ولی سعی کنید حتما شرکت کنید 7 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ آخه کی حوصلش میگیره بشینه اینو بکشه! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ دوست داشتم شرکت کنم..اما حالشو ندارم 5 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ طرح سختی!!!!!!!!!!!اما سعی میکنم شرکت کنم. 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ عجب طرحی :imoksmiley: آخه کی حوصلش میگیره بشینه اینو بکشه! :icon_pf (34): طرح سختی!!!!!!!!!!!اما سعی میکنم شرکت کنم. طرحشو عوض کردم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ طرحشو عوض کردم :hapydancsmil: مدیر ارشد که شد سردسته تنبلا این می شه دیگه دمت گرم سعی می کنم شرکت کنم 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ مدیر ارشد که شد سردسته تنبلا این می شه دیگه دمت گرم سعی می کنم شرکت کنم قربونت حتما شرکت کن:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ حس کنجکاویم فعال شده دلم می خواد بدونم طرح قبلی چی بود که همه سرشون گیج رفت دیدنش ولی این طرح باحاله. به جون بچه همسایمون دیگه این سری می شرکتم 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ عههههههه باحال بود کهههه...داخلی تا حالا فقط یدونه کار کردیم اونم ساده بود تقریبا 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ عههههههه باحال بود کهههه...داخلی تا حالا فقط یدونه کار کردیم اونم ساده بود تقریبا آخه بچه ها گفتن سخته ، به خاطر همین فاطمه تصویر رو عوض کرد 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ آخه بچه ها گفتن سخته ، به خاطر همین فاطمه تصویر رو عوض کرد نسبت به پرسپکتیو خارجیا سخت تره ولی خوبه کارهای سخت ترهم کار کنیم.ولی نظر اکثریت مهمه 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ آفررررررررررررررین بچه های فعال همه تون شرکت کنید:hapydancsmil: . . . . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده