خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ این روح خسته هر شب جان کندنش غریزیست لعنت به این خودآزار سیگار پشت سیگار... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ بعضیا باید مثل پاکت سیگار, برچسب هشدار داشته باشن, تا فراموش نکنی دوست داشتن اونا فقط واسه تو ضرر داره.... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ بیچاره سیگار روزگار بوده که سیرشده از سوختن و خاکستر شدن سیرگار بوده و الان انقدر دلشه سیره از روزگار که سیگار بهش میگن 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ خاکستر نشین گَردِ سیگار شده سینه ام... از دوریِ تو... 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ بس که هر شب در نبودت تا سحر پُک میزنم آسمان شهر تهران تا ابد آلوده است 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سیگار ، چقد متنفرم ازت نه بخاطر پر شدن ریه ها نه بخاطر تحریک خرچنگها نه بخاطر بو و دود تند دم ها نه بخاطر خاکستر و فیلترها همیشه لا انگشتاشی شب و روز لا لبهاشی تا ته وجودش باهاشی پ.ن.: یکی اینو رپ کنه 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ تو را کشیدم...مرا کشیدی.... من تمام شدم تو تمام نشدی! 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ من خرابم دیگر زحمت آوار نکش نفست باز گرفت این همه سیگار نکش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ سوختم...سوختی...سوخت... سوزاندم...سوزاندی...سوزاند... . . . خاکستر شدم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده