mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ رو پاکت سیگار نوشته بود:سیگار برای شما و اطرافیان ضرر دارد. تو دلم گفتم:تو یه نفر را اطراف من پیدا کن تا من به خاطر اونم شده ترک کنم 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ گفتی تا سیگار ی دود کنی برگشتم ! زندگیم دود شد ، کجا ماندی ؟؟؟ . . . سیگار کشیدنم را کلاس نامیدند ؛ نمی دانستند که من از کلاس زندگی مدتهاست اخراج شده ام ! . . . . . و همچنان نخی دیگر.....! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ آتش گرفت، سوخت... لبانم از لمسش... نه، نگران نباش! بعد از تو هیچ وقت... لبانم با هیچکسی گر نمی گیرد جز سیگارم هرشب...! 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ آخر نفهمیدم...سینه ام کام می گیرد از سیگار... یا سیگار کام می گیرد از سینه ام.. شاید جوابش در سرفه هایم خلاصه شده... 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ منو یه جعبه ســیگار وقتی درو دیوار همه ی شب تا صبح رفیق من بود من بازم وایسادم دنیامو پاس دادم با همه سختیاش 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ آرام میگذارمش گوشه لبم دو دستم رو دورش حلقه میکنم خنده م میگیرد گفتم سیگار بکشم تا نبودنت را تمرین کنم حالا عمری طول میکشد تا تمرین کنم چطور سیگار بکشم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ سیگار برای چه؟ وقتی حضورت ، غم هایم را دود میکند 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ این روزها هیچ دری به رویم باز نیست... جز در پاکت سیگارم...!!! 4 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ - این سیگاره توی دستت؟ - آره -گفته بودی دیگه نمیکشی - گفته بودی تنهام نمیذاری! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ نـه پُـک زدن هـای عـمـیـق بـه پـیـکـر سـیـگـار نـه حـلـقـه هـای مـمـتـد دود قـلـیـان نـه تـلـخـی شـراب هـای نـاب هـیـچ کـدام ! فـقـط عـطـر مـردانـه ی آغـوش تـوسـت کـه حـالـم را عـوض مـی کـنـد . . . لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سیگاری ام کرد با رفتنش... کسی که قلیان کشیدنم گیر میداد.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ من بیهوده سوختم.. درست مثل یک سیگارروشن وسط لبهای کسی که سیگاری نبود.... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ من سیگاری نیستم فقط تو کمی دیر کرده ای ... لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ اشباع شده ام از بوسه های مکرر و عمیق از ته سیگارهام 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ مرد سیگار می کشد تو دود می بینی ، او خاطره … 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ ۶۰ سیگار در روز هرسیگار یک میخ تابوت چه تابوت سنگینی دارد این شاعرک... / 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ کنارم نشست سیگارش را درآوردُ زل زد به من که سرمُ روی زانوهام خم کرده بودم _ آتیش داری؟ _تو دلم آره...به کارِت میاد؟ پاشد رفت... +برداشتِ آزاد لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ وقتی سیگار پدر را کشیدم فهمیدم او چه می کشد.... 1 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ سیگار را نبین درد ِ پشت هر پُک زخم ِ هر نخ و درد ِ بی وقفه ی سال های گذشته که به آسمان میروند را ببین تل خاکستر سیگار یعنی فتح قله های ِ دردستان است . . . 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده