mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ اطاقم بوی سیــگار میدهد ماشینم بوی سیــگار میدهد لبانم تنم لباسم خیابان هم بوی سیــگار میدهد.... دفتر شعرم همه چیـــــــــــــــــــــــــــزم بوی سیـگار میدهد از زمستان سال پیش تمام لحظه های من که بوی تو را میداد فقط بوی سیــگار میدهد... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ سیگار روشنت را در جنگل خشک و آشفتهی من انداختی بعد پرسیدی: "مزاحمتان که نشدم؟" خندیدم، "نه! اصلا" سارا محمدی اردهالی 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ مرا به تختم ببندید و سیــگاری برام روشن کنید و تنهام بگذارید هر چقدر فریــاد زدم و نالیدم به سراغم نیایید ، من دارم "او" را ترک میکنم 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این روح خسته هر شب، جان کندنش غریزیست لعنت به این خودآزار، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پای چپ جهان را، با ارهای بریدن چپ پاچههای شلوار، سیگار پشت سیگار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام AloneBoy.com بر سنگفرش کوچه، خوابیده بیسرانجام این مرده کفن خوار، سیگار پشت سیگار صد صندلی در این ختم، بیسرنشین کبودند مردی تکیده بیزار، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام AloneBoy.com تصعید لاله گوش، با جیغهای رنگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مردم از این رهایی، در کوچههای بنبست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام AloneBoy.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماسیده شد تماشا، بر میله میله پولاد در یک تنور نمدار، سیگار پشت سیگار AloneBoy.com صد لنز بیترحم، در چشم شهر جوشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام AloneBoy.com اسطورههای خائن، در لابلای تاریخ خوابند عین کفتار، سیگار پشت سیگار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام AloneBoy.com مبهوت رد دودم، این شکوهها قدیمیست تسلیم اصل تکرار، سیگار پشت سیگار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سه، یک، ممیز چهار، سیگار پشت سیگار AloneBoy.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هاجند و واج انگار، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودکار من قدیمیست، گاهی نمینویسد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ این روزها تنها دری که به رویم باز است در پاکت سیگارم است.....! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ من همیشه از سیگار متنفر بودم اما این روزها تنها کسی که حمایتم میکند تا غم تورا به دستان فراموشی بسپارم سیگار است پس ناگزیر از انتخاب خودرا به آغوش سیگار جدایی می سپارم..... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ سیگار بین لبانم دلبری می کند . . . چشمانم تاریک تاریک تاریک . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . دستم را دراز می کنم گونه هایت را لمس کنم . . . حجمی از دود می پاشد از هم تو . . . یک رویای دود آلود . . . ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ بیا پُک آخر را تو بزن ... حتی سیگارمم تحمل دردم را ندارد... خسته شده... کام نمیدهد... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ دنیا را گشتم کسی را نیافتم که غم چشمانم را بفهمد... این سیگار است که عمق فاجعه را می فهمد... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ شب..! من..! تنهایی.. و سیگاری که سروته روشن شد!! آخرین رفیقم را اشتباهی سوزاندم...!!! 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ پک هايي که به سيگاريم مي زنم.. از يادآوري خاطرات تو نيست... نيکوتين ... مرا بهتر از تو درک مي کند... بهتر مي داند کام گرفتن نان و نمک دارد... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ تو سیگارو خاموش کن تا بگم، چطور میشه با گریه هم دود شد چطور میشه با خنده هم زخم خورد، چطور میشه با عشق نابود شد! 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ سر قبرم نیا اگر آمدی هیـــــــس ، یواشتر اگر نیامدی که چه بهتر فاتحه نخوان اگر خواندی هیـــــــــس ، یواشتر اگر نخواندی که چه بهتر بگذریم، زیاد وقتم را نگیر سیگار روشن کن برایم بگذار و برو، فقط یواشتر !!! س.ب 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ دلم .. ن عشق آتشین میخواهد ن دروغ های قشنگ ... ن سکوت تلخ شاعرانه .. ن ادعاهای بزرگ ... ن بزرگی های پر ادعا ... دلم یک فنجان قهوه ی داغ میخواهد و یک نخ سیگار و ... یک دوست که بشود با او حرف زد ... !! 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ راستش را بگو...... امروز در گوش سيگارهايم جه زمزمه كردي كه هيجكدام كام نميدهند؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ ســعے میڪـُنـҐ یآ ایـלּ پــــُـڪ آפֿـر بآشـב ... یآ ایـטּ نفـَــــَـــس... טּـفـــَـــس آפֿـرҐ بـآشـב... یآ تـــــَــرڪ...!! یآ مــــَـــرگ...!! בیگر ڪآҐ نمےבهــב این روزهــ ـآ سیگآر ... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ سیگار میسوزد، کم میشود ، ولی تکرار میشود من میسوزم… کم میشوم… ولی دیگر تکرار نمیشوم… 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ ماشینم بوی سیگار می دهد تنم لباسم دفتر کارم حتی قهوه های دو نفره ی فرانسوی هم بوی سیگار می دهد از زمستان 2 سال پیش تمام لحظه های من که بوی تو را می داد... فقط بوی سیگار می دهد...! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ از من پرسید امروز میخوام تکلیفمو مشخص کنی ..... یا من یا سیگار؟؟؟!!!! نگاهی به سیگار توی دستم کردم که انگار سوختنش شدت گرفته و داره بهم میگه عشقت مهمتره.... یه پک دیگه زدم.... نگاش کردم و گفتم...... خداحافظ !!!! :| لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ ازم پرسید سیگارو ترک نکردی، گفتم نه کبریت و ترک کردم.......سیگارو با سیگار روشن میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده