Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان متأسفانه سه تا از دوستای خوبمون به خاطر کارا و درساشون و کمبود وقتی که داشتن بازنشسته شد. آرنیکا: مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی راحله زحمات زیادی رو تو این تالار کشید و جا داره یه خسته نباشید حسابی هم بهش بگیم. ممنون راحله جان. ایشالا که بتونی تو درسات موفق باشی و دوباره زودتر به جمعمون بیای yasi*m : مدیر بخش فیلم و سینما یاسی هم دو سال زحمات زیادی رو تو بخش فیلم و سینما کشید. هرچند خیلی از زحماتش اون اوایل کار به خاطر بسته شدن بخش دانلود فیلم و موسیقی از بین رفت. اما تو زمینه های دیگه این بخش تلاش های زیادی انجام داد. ممنون یاسی جان و خسته نباشی. ایشالا که بازم بتونی کنارمون باشی Yekta.M : مدیر اجرایی گرافیک یکتا هم که آموزش های خوبی رو تو تالار گرافیک داشت ولی به خاطر مشکلات درسی و کاریش، مدتی نمی تونست باشه که ایشالا به زودی بازم به جمعمون میادش. ممنون یکتاجان 37 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خسته نباشید سه تاییتون:hapydancsmil::icon_gol: انشالله روزی این تاپیک هم برای من زده بشه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ به هر سه دوست عزیز خسته نباشید میگم امیدوارم همیشه موفق باشن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خسته نباشید و ممنون از زحمات هر 3 دوست عزیز لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ انشالله هر 3 دوست عزیز در هر جایی که هستن همیشه موفق باشن و بهشون خسته نباشید میگم لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستانمتأسفانه سه تا از دوستای خوبمون به خاطر کارا و درساشون و کمبود وقتی که داشتن بازنشسته شد. آرنیکا: مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی راحله زحمات زیادی رو تو این تالار کشید و جا داره یه خسته نباشید حسابی هم بهش بگیم. ممنون راحله جان. ایشالا که بتونی تو درسات موفق باشی و دوباره زودتر به جمعمون بیای yasi*m : مدیر بخش فیلم و سینما یاسی هم دو سال زحمات زیادی رو تو بخش فیلم و سینما کشید. هرچند خیلی از زحماتش اون اوایل کار به خاطر بسته شدن بخش دانلود فیلم و موسیقی از بین رفت. اما تو زمینه های دیگه این بخش تلاش های زیادی انجام داد. ممنون یاسی جان و خسته نباشی. ایشالا که بازم بتونی کنارمون باشی Yekta.M : مدیر اجرایی گرافیک یکتا هم که آموزش های خوبی رو تو تالار گرافیک داشت ولی به خاطر مشکلات درسی و کاریش، مدتی نمی تونست باشه که ایشالا به زودی بازم به جمعمون میادش. ممنون یکتاجان عرض خسته نباشید به این سه عزیز ... آرزوی موفقیت و شادکامی لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خسته نباشید و آرزوی سلامتی و ایشالا به زودی برگزدن سر کارشون تو انجمن در کنار بچه ها لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ از همهي دوستان به خاطر لحظات دوست داشتني كه با حضورشون براي تك تكمون ايجاد كردن ممنونم.:flowerysmile: اميدوارم حالا كه باري از دوششون برداشته شده بيشتر اينجا ببينيمشون لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خسته نباشید میگم به هر سه دوستِ عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشین توو زندگی خسته نباشید سه تاییتون:hapydancsmil::icon_gol:انشالله روزی این تاپیک هم برای من زده بشه شوما کتک میخوای فک کنم لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ برای هرسه این دوستای گلم خسته نباشید میگم و ازتمامی زحماتشون تشکر می کنم امیدوارم توی زندگی واقعی خودشون مدیرای موفقی باشن لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ منم به این سه مدیر خسته نباشید میگم. و براشون آرزوی موفقیت میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده