Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها میخوام راجب شهر مردم سالار بحث کنیم اگه کسی مقاله ای کتابی هم داره بذاره فعلا توضیحات توی بحث میدم 3 لینک به دیدگاه
0 armanrahimi 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سلام برادر.موضوع بسیار جالب و قابل تأملیه.اونم با توجه به شرایطی که تو کشور ما هست.من پیشنهاد می کنم کارای خواهر پاتسی هلی و برادر جان فاستر رو ببینید 2 لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ salam aqha mamnoon misham age maqhalei chiz darin bedin behem email: m_GH_367@yahoo.com 1 لینک به دیدگاه
0 armanrahimi 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ به جای این که ایمیلتو اینجا بزاری خودت برو یه کم سرچ کن.به جای اینکه این همه فیلم دانلود کنی برو راجب مطلبت مقاله پیدا کن. 2 لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بجای اینکه یکی بیاد منو بکشه بهم میگه یه روز کرکی میخام یه روز فیلم اکشن میخام یه روز کننده بارباریا میخام همش عین این شیره میخام میخام میخام دوگوله ر به کار بنداز بحث کن 1 لینک به دیدگاه
0 armanrahimi 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلام برادر.تو که هیچکدوم از این کارایی رو که گفتی واسه ما انجام ندادی.ولی چشم،من همه ی مطالبی رو که دارم بهت میدم البته با دریافت هزینه.هزینش ابرا............ ه 1 لینک به دیدگاه
0 Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ پسر پاش بیا پایین با هم کل کل کنیم بزنم دهنت اینجا که کسی بجز منو تو حرفی نمیزنه مرسی ، در ضمن تو کنندش نبودی وگرنه داشت جور میشد خودت عقب نشینی کردی لینک به دیدگاه
سوال
Creative City 1017
سلام بچه ها میخوام راجب شهر مردم سالار بحث کنیم اگه کسی مقاله ای کتابی هم داره بذاره
فعلا توضیحات توی بحث میدم
لینک به دیدگاه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده