Creative City 1017 ارسال شده در 28 آذر، 2012 سلام بچه ها میخوام راجب شهر مردم سالار بحث کنیم اگه کسی مقاله ای کتابی هم داره بذاره فعلا توضیحات توی بحث میدم 3
0 armanrahimi 101 ارسال شده در 29 آذر، 2012 سلام برادر.موضوع بسیار جالب و قابل تأملیه.اونم با توجه به شرایطی که تو کشور ما هست.من پیشنهاد می کنم کارای خواهر پاتسی هلی و برادر جان فاستر رو ببینید 2
0 Creative City 1017 سازنده ارسال شده در 29 آذر، 2012 salam aqha mamnoon misham age maqhalei chiz darin bedin behem email: m_GH_367@yahoo.com 1
0 armanrahimi 101 ارسال شده در 5 دی، 2012 به جای این که ایمیلتو اینجا بزاری خودت برو یه کم سرچ کن.به جای اینکه این همه فیلم دانلود کنی برو راجب مطلبت مقاله پیدا کن. 2
0 Creative City 1017 سازنده ارسال شده در 5 دی، 2012 بجای اینکه یکی بیاد منو بکشه بهم میگه یه روز کرکی میخام یه روز فیلم اکشن میخام یه روز کننده بارباریا میخام همش عین این شیره میخام میخام میخام دوگوله ر به کار بنداز بحث کن 1
0 armanrahimi 101 ارسال شده در 5 دی، 2012 سلام برادر.تو که هیچکدوم از این کارایی رو که گفتی واسه ما انجام ندادی.ولی چشم،من همه ی مطالبی رو که دارم بهت میدم البته با دریافت هزینه.هزینش ابرا............ ه 1
0 Creative City 1017 سازنده ارسال شده در 6 دی، 2012 پسر پاش بیا پایین با هم کل کل کنیم بزنم دهنت اینجا که کسی بجز منو تو حرفی نمیزنه مرسی ، در ضمن تو کنندش نبودی وگرنه داشت جور میشد خودت عقب نشینی کردی
سوال
Creative City 1017
سلام بچه ها میخوام راجب شهر مردم سالار بحث کنیم اگه کسی مقاله ای کتابی هم داره بذاره
فعلا توضیحات توی بحث میدم
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده