رفتن به مطلب

بیکارترین رشته ها کدامند؟

ارسال های توصیه شده

اها شاید

ولی رشته های مهندسی و حسابداری 90درصد پارتی بازیه

درسته ولی بازم اینکه چقدر پیگیر کار باشیم و به توانایی هامون ایمان داشته باشیم هم میتونه کمک کنه تا از یه جایی شروع کنیم...

یکی دیگه از مشکلهای بیکاری اینه که بعضی از ادما هنوز اول کار هستن میخوان بشینن جای اونی که سالهاست کارشو شروع کرده و پیشرفت کرده.

به نظر من اگر کسی واقعا بخواد کار کنه حتی با دیپلم هم میتونه البته باز برمیگرده به اطلاعاتی که در محدوده ی حرفه ای خودش شروع کرده.

مثلا من میشناسم ادمی که هنوز دیپلمشو نگرفته ولی تدریس خصوصی میکنه به بچه های کلاس خودشون که درسشون ضعیفه ...

• Like 5
لینک به دیدگاه

اصولا الان همه رشته ها بیکارند ... پارتی داشته باشی رشته تعمیر ترک دیوار هم بخونی میری میشی رئیس یه ارگان بهتم میگند دکتر یا مهندس :ws3: منی که دستم تو بازار کار هست میدونم که فقط پارتی هست پارتی و پارتی و پارتی رشته تحصیلیو مدرک و معدل همش کشکه .... انقدرم دست رو دست زیاده بخوای هم کار از خودت راه بندازی مثلا رشته پرورش کوفت !!!! قبلا بازارش اشباع شده ... با این وجود من ناامید نیستم :w58::banel_smiley_4::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اصولا الان همه رشته ها بیکارند ... پارتی داشته باشی رشته تعمیر ترک دیوار هم بخونی میری میشی رئیس یه ارگان بهتم میگند دکتر یا مهندس :ws3: منی که دستم تو بازار کار هست میدونم که فقط پارتی هست پارتی و پارتی و پارتی رشته تحصیلیو مدرک و معدل همش کشکه .... انقدرم دست رو دست زیاده بخوای هم کار از خودت راه بندازی مثلا رشته پرورش کوفت !!!! قبلا بازارش اشباع شده ... با این وجود من ناامید نیستم :w58::banel_smiley_4::ws28:

«یک انسان منفی به دنبال مشکل است در هر فرصت، و یک انسان مثبت به دنبال فرصت است در هر مشکل»

البته جمله اخر شما تایید برمثبت بودن افکار شماست ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

«یک انسان منفی به دنبال مشکل است در هر فرصت، و یک انسان مثبت به دنبال فرصت است در هر مشکل»

البته جمله اخر شما تایید برمثبت بودن افکار شماست ...

از من مثبت نگر تر نمیتونی پیدا کنی :a030: اما واقعیت رو هم نمیشه کتمان کرد !!!! من تو همین تناقضها الان شرایطم خوبه اما واقعیت اینه که کشور ما هزار فامیله این رو که نمیشه کتمان کرد میشه ؟ منی که شیمی خوندم چه به کار اداری ؟ میدونید چرا برای اینکه هم ذوب آهن و هم پالایشگاه کارم داشت اوکی میشد به خاطر همین رابطه بازیها کارم رو دادند به فک فامیلهای عزیز ! واقعیت رو نمیشه کتمان کرد اخوی شایدم آباجی :a030: هم مثبت نگرم هم ساعی ... اما واقع بینم هستم الکی هم سرم رو با رویاهام کلاه نمیگذارم رویا و قانون جذب و فکر مثبت جای خود اما با رویا نمیشه جامعه رو تغییر داد میشه ؟ :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینم بگم ... اینکه بشینی و دست رو دست بگذاری هم دردی رو درمون نمیکنه کار از آسمون نمیاد باید کفش آهنی بپوشی بری جلو ... به نظرم چیزی هم به اسم بیکارترین رشته نداریم .... این هم بهانه هست کارنیست آره نیست فامیل بازی هست آره هست ... اما نشتنم دردیو درمان نمیکنه ... خودم همه اینهارو پشت سر گداشتم ها که به اینجا رسیدم اینارو میگم :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
از من مثبت نگر تر نمیتونی پیدا کنی :a030: اما واقعیت رو هم نمیشه کتمان کرد !!!! من تو همین تناقضها الان شرایطم خوبه اما واقعیت اینه که کشور ما هزار فامیله این رو که نمیشه کتمان کرد میشه ؟ منی که شیمی خوندم چه به کار اداری ؟ میدونید چرا برای اینکه هم ذوب آهن و هم پالایشگاه کارم داشت اوکی میشد به خاطر همین رابطه بازیها کارم رو دادند به فک فامیلهای عزیز ! واقعیت رو نمیشه کتمان کرد اخوی شایدم آباجی :a030: هم مثبت نگرم هم ساعی ... اما واقع بینم هستم الکی هم سرم رو با رویاهام کلاه نمیگذارم رویا و قانون جذب و فکر مثبت جای خود اما با رویا نمیشه جامعه رو تغییر داد میشه ؟ :a030:

از این اینهمه اعتماد به نفس در مثبت اندیشی شما واقعا خرسند شدم ولازمه خدمت شمای عزیز عرض کنم اصلا قصد هیچ کم لطفی به نظر صحیح شما نداشتم

اما چیز مهمی که باید برادرانه خدمت شما عرض کنم اینه که دنیای حقیقی چیزی فراتر از دنیای مجازی ما نیست اگر در دنیای مجازی قابلیت مدیریت یک تالار علمی رو پیدا کردید مطمئنا در دنیای واقعی هم این قابلیت رو خواهید داشت اگر اطرافیان ما کم لطفند خدای ما سزشار از لطف است .به او تکیه کنید . اگه شاغلید بااسترس کمتری میتوانید یه کار خلاقانه رو شروع کنید فقط دنبال فرصت باشید واز شرایط خوبتون نهایت بهره رو ببرید ....

انتقادات شمارو قبول دارم .....

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...