kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. صبا چه خبره؟ دوماه تابستون بوداااااااااااااااااااا من با توجه به تجربیات خودم جواب میدم ببین صبا دوست داشتن و عاشق شدن الکی نیست که یکی اومد بت گفت توام قبول کنی فرض بگیر توام قبول کنی و بخوای باهاش بمونی ولی اصلا دوستش نداشته باشی فکر کن چی به سر خودت میاد؟ مسلما تو خودت 50% قضیه هستی همیشه دوست داشتن و عشق باید دوطرفه باشه من فرض میگیرم طرف واقعا دوستت داشته باشه و دروغی در کار نباشه این کارش که اومده بهت میگه واقعا قابل احترامه ولی همونجور که گفتم خودمم مهمم پس من به خودم رجوع میکنم به قلبم ببینم دوستش دارم یا نه اگه اره اوکی میدم و اگر نه سعی میکنم با طرفم صحبت کنم و با دلیل و خیلی منطقی بهش بگم دوستش ندارم وقتیم که گفتم سعی میکنم یه مدتیو ازش دوری کنم تا طرف هم بتونه حرفامو درک کنه ووابستگیاش کمتر بشه 11 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ صبا چه خبره؟ دوماه تابستون بوداااااااااااااااااااامن با توجه به تجربیات خودم جواب میدم ببین صبا دوست داشتن و عاشق شدن الکی نیست که یکی اومد بت گفت توام قبول کنی فرض بگیر توام قبول کنی و بخوای باهاش بمونی ولی اصلا دوستش نداشته باشی فکر کن چی به سر خودت میاد؟ مسلما تو خودت 50% قضیه هستی همیشه دوست داشتن و عشق باید دوطرفه باشه من فرض میگیرم طرف واقعا دوستت داشته باشه و دروغی در کار نباشه این کارش که اومده بهت میگه واقعا قابل احترامه ولی همونجور که گفتم خودمم مهمم پس من به خودم رجوع میکنم به قلبم ببینم دوستش دارم یا نه اگه اره اوکی میدم و اگر نه سعی میکنم با طرفم صحبت کنم و با دلیل و خیلی منطقی بهش بگم دوستش ندارم وقتیم که گفتم سعی میکنم یه مدتیو ازش دوری کنم تا طرف هم بتونه حرفامو درک کنه ووابستگیاش کمتر بشه ااااااااااااااااااوووووووووووووووووووه. هانی بابا کسی به من نگفته که. سوال بود واسم پیش اومده بوداااااااااااااااااااااا دیوووووووووووووووووووووووووووووووووووووونههههههههههههههههههههههههههههه:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. بستگی داره کی باشه 9 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ ااااااااااااااااااوووووووووووووووووووه. هانی بابا کسی به من نگفته که. سوال بود واسم پیش اومده بوداااااااااااااااااااااادیوووووووووووووووووووووووووووووووووووووونههههههههههههههههههههههههههههه:vahidrk: خوب بابا گفتم اگه هم بوده کلا رفع بشه 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره کی باشه فکر کن یکی از هم کلاسیات خوب بابا گفتم اگه هم بوده کلا رفع بشه :w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888: هانی تازگیا انقدر این شکلکو دوست دارم. حیف نمیشه همه جا به کار ببرمش. 7 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ :w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888::w888: هانی تازگیا انقدر این شکلکو دوست دارم. حیف نمیشه همه جا به کار ببرمش. تو با خودت همه جا ببرشو به کار ببر شنیدم علی یزدانی جون کلی درس و کار داده واسه هفته ی دیگه:icon_pf (34): تازه عشقم جمشید جونم دنبال من میگشته به سبا گفته تو فلانی ای فکر کنم زنش بشم بره خونه یکی دیگه بگه تو زنمی 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ تو با خودت همه جا ببرشو به کار ببرشنیدم علی یزدانی جون کلی درس و کار داده واسه هفته ی دیگه:icon_pf (34): تازه عشقم جمشید جونم دنبال من میگشته به سبا گفته تو فلانی ای فکر کنم زنش بشم بره خونه یکی دیگه بگه تو زنمی پاشو بیا تو پاتوق شهرسازاو تو تاپیک من اسپم؟:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 اره هانی الهام گفت 14 تا کار خواسته:icon_pf (34): جدی میگی؟ میدونی الهام با کی هم گروهمون کرده؟ 3 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ پاشو بیا تو پاتوق شهرسازاو تو تاپیک من اسپم؟:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 وا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صبایی کجاش اسپمه اره هانی الهام گفت 14 تا کار خواسته:icon_pf (34): بله به گوشم رسیده که چیا خواسته حالا هی برو کلاس علی جون تازه مری میگفت دستیارم داشته میدونی الهام با کی هم گروهمون کرده؟ بله مری گفت فکر کنم فقط به خاطر اون اومده کلاس علی یزدانی:vahidrk: تازه یه چیزای دیگه شنیدم خیلی زشته رفتار الهام جدی میگی؟ شوخی دارم مگه باهات 4 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سلام. من خیلی فکر کردم ، گفتم بیام اینجا ازتون بپرسم اگه یه نفر بیاد بگه دوستت داره( ازین تیریپ عاشقانه ها منظورمه ها) چی کار میکنی؟ چه از دوستان معمولیت؛ چه بچه های فامیل، چه همکار؟ حسش رو قبول میکنی؟ این که اون غرورشو گذاشته زیر پا رو چی؟ خیلی وقتا از کنار ادمایی که واسشون همه چی هستیم رد میشیم، بی تفاوت. یعنی به چشم یک عاشق بیاد بگه دوستت دارم دیگه؟نه به چشم یک دوست .خلاصه یعنی بگه عاشقتم!! بزار یه تجربه ای که از این خارجیا یاد گرفتم بگم شما اگه مثلا میگم با یه امریکایی یا کلا غربی رابطه داشته باشی یا تو سریال های کمدی و اجتماعیشون نگاه کنی و یا مطالعه کنی میبینی تو رابطه دوستی یه پسر و دختر بسیار غیر عادیه که قبل 5 6 ماه دوستی مداوم و شناخت واقعی طرف بیاد بگه i love you.وقتی هم گفته بشه طرف مقابل شوک زده میشه!اصولا تو رابطه دوستی یا میگن i like you یا i'm having fun with you و مشابه! این دوست منم خیلی براش عجیب بود هم مقوله تعارف و هم اینکه دختر پسر چپ و راست بهم میگن عاشقتم و.... بعد دیدم چرا این قضییه انقدر برام عجیب و غیر عادیه؟ چون تو ایران میبینی دو روز از دوستی نگذشته سریع پسره میاد میگه من عاشقتم و میمیرم براتو مشابه اینا گفتن جمله عاشقتم به مشابه خارج بار قوی نداره چرا؟چون خیلی زیاد تکرار میشه بدون اینکه گوینده واقعا منظورشو داشته باشه .یعنی عموما صداقت واقعی نداره اگه مثلا میگم طرف بدون اینکه من شناختی ازش داشته باشم تو رابطه دو طرفه (دختر پسری) این حرف رو بزنه مطمئنا منم نمیگم دوستت دارم چون شناختی ازش ندارم ولی اگه منم از طرف مقابلم خوشم بیاد (همون i like you!) حاضرم شروع یک رابطه رو با شفاف کردن تمام موضوع های اولیه 13 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ وا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صبایی کجاش اسپمه بله به گوشم رسیده که چیا خواسته حالا هی برو کلاس علی جون تازه مری میگفت دستیارم داشته بله مری گفت فکر کنم فقط به خاطر اون اومده کلاس علی یزدانی:vahidrk: تازه یه چیزای دیگه شنیدم خیلی زشته رفتار الهام شوخی دارم مگه باهات چیییییی شده هانی؟ الهام چی کار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اشکال نداره من دختر روزهای سختم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یعنی به چشم یک عاشق بیاد بگه دوستت دارم دیگه؟نه به چشم یک دوست .خلاصه یعنی بگه عاشقتم!! بزار یه تجربه ای که از این خارجیا یاد گرفتم بگم شما اگه مثلا میگم با یه امریکایی یا کلا غربی رابطه داشته باشی یا تو سریال های کمدی و اجتماعیشون نگاه کنی و یا مطالعه کنی میبینی تو رابطه دوستی یه پسر و دختر بسیار غیر عادیه که قبل 5 6 ماه دوستی مداوم و شناخت واقعی طرف بیاد بگه i love you.وقتی هم گفته بشه طرف مقابل شک زده میشه!اصولا تو رابطه دوستی یا میگن i like you یا i'm having fun with you و مشابه! این دوست منم خیلی براش عجیب بود هم مقوله تعارف و هم اینکه دختر پسر چپ و راست بهم میگن عاشقتم و.... بعد دیدم چرا این قضییه انقدر برام عجیب و غیر عادیه؟ چون تو ایران میبینی دو روز از دوستی نگذشته سریع پسره میاد میگه من عاشقتم و میمیرم براتو مشابه اینا گفتن جمله عاشقتم به مشابه خارج بار قوی نداره چرا؟چون خیلی زیاد تکرار میشه بدون اینکه گوینده واقعا منظورشو داشته باشه .یعنی عموما صداقت واقعی نداره اگه مثلا میگم طرف بدون اینکه من شناختی ازش داشته باشم تو رابطه دو طرفه (دختر پسری) این حرف رو بزنه مطمئنا منم نمیگم دوستت دارم چون شناختی ازش ندارم ولی اگه منم از طرف مقابلم خوشم بیاد (همون i like you!) حاضرم شروع یک رابطه رو با شفاف کردن تمام موضوع های اولیه آفرییییییییین دقیقاً همونی که ایشون گفتن. نمی دونم ما ایرانیا چرا بلد نیستیم ساده با هم دوست باشیم و همدیگه رو دوست دارشته باشیم. چند وقت پیش به یکی از دوستام گفتم : آره فلان همکارم رو اینقدر دوست دارم...خیلی پسره خوبیه.... سره کار که هستیم وقتی اون هست خیلی می گیم با بچه ها می خندیم....برگشت گفت: خواست هست شوهر داری:icon_razz: می خواستم بگم: حواست هست خیلی بی حنبه ای؟ یا دیروز یکی از همکارام زنگید...گفتم چرا داری می ری؟ گفت رو در رو می خواستم بگم بهتون...دلم برات تنگ می شه...خیلی خوبی... حالا من بیام بگم این همکار مرد من عاشفمه که دلش برام تنگ می شه؟ اگه کسی دوستم داشته باشه و من خوشم بیاد ازش بهش می گم: منم همینطور....همین... می شه دوستت دارم رو برای خوب بودن آدمها هم به کار برد 11 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ آفرییییییییین دقیقاً همونی که ایشون گفتن.نمی دونم ما ایرانیا چرا بلد نیستیم ساده با هم دوست باشیم و همدیگه رو دوست دارشته باشیم. چند وقت پیش به یکی از دوستام گفتم : آره فلان همکارم رو اینقدر دوست دارم...خیلی پسره خوبیه.... سره کار که هستیم وقتی اون هست خیلی می گیم با بچه ها می خندیم....برگشت گفت: خواست هست شوهر داری:icon_razz: می خواستم بگم: حواست هست خیلی بی حنبه ای؟ یا دیروز یکی از همکارام زنگید...گفتم چرا داری می ری؟ گفت رو در رو می خواستم بگم بهتون...دلم برات تنگ می شه...خیلی خوبی... حالا من بیام بگم این همکار مرد من عاشفمه که دلش برام تنگ می شه؟ اگه کسی دوستم داشته باشه و من خوشم بیاد ازش بهش می گم: منم همینطور....همین... می شه دوستت دارم رو برای خوب بودن آدمها هم به کار برد افریییییییییین مهناز. واقعا همینطوره. تا با یکی یکم گرم شی میگن که ارهههههههههههههه 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ افریییییییییین مهناز. واقعا همینطوره. تا با یکی یکم گرم شی میگن که ارهههههههههههههه فوقش هم آره...به بقیه چه؟ این همیشه برام سئواله که روابط 2 نفر به بقیه چه ربطی داره؟ 9 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ آفرییییییییین دقیقاً همونی که ایشون گفتن.نمی دونم ما ایرانیا چرا بلد نیستیم ساده با هم دوست باشیم و همدیگه رو دوست دارشته باشیم. چند وقت پیش به یکی از دوستام گفتم : آره فلان همکارم رو اینقدر دوست دارم...خیلی پسره خوبیه.... سره کار که هستیم وقتی اون هست خیلی می گیم با بچه ها می خندیم....برگشت گفت: خواست هست شوهر داری:icon_razz: می خواستم بگم: حواست هست خیلی بی حنبه ای؟ یا دیروز یکی از همکارام زنگید...گفتم چرا داری می ری؟ گفت رو در رو می خواستم بگم بهتون...دلم برات تنگ می شه...خیلی خوبی... حالا من بیام بگم این همکار مرد من عاشفمه که دلش برام تنگ می شه؟ اگه کسی دوستم داشته باشه و من خوشم بیاد ازش بهش می گم: منم همینطور....همین... می شه دوستت دارم رو برای خوب بودن آدمها هم به کار برد منم کاملا موافقم...................همینطور با sophist عزیز........ اصولا ما ایرانیا زیادی عجولیم .....و تا ی نفر چند بار با کسی (جنس مخالف) خوش و بش میکنه یا با هم صمیمی میشن هم مردم برداشت بد میکنن هم خود طرف مقابلمون.....علتشو هنوز نفهمیدم(احتمالا بی جنبه ایم.....البته با عرض معذرت خدمت دوستان عزیز.....کلی نگفتم ولی اکثرا دیدم) در مورد موضوع تاپیک هم من با تموم احترامی ک واسه اون طرف قائلم اگه بحث عشق باشه روراست جوابشو میدم.....ب هرحال قرار نیس ک هرکسو دوست داشته باشیم ب عنوان عشق زندگیمون انتخابش کنیم.......ک اکثریت ناراحت میشن و دیگه ارتباطو کلا قطع میکنن..... 10 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره طرف کی باشه. ولی در حال کلی باور نمیکنم. یعنی عقلا باور نمیکنم. بهش میگم سعی کن دوستم نداشته باشی. 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ منم کاملا موافقم...................همینطور با sophist عزیز........اصولا ما ایرانیا زیادی عجولیم .....و تا ی نفر چند بار با کسی (جنس مخالف) خوش و بش میکنه یا با هم صمیمی میشن هم مردم برداشت بد میکنن هم خود طرف مقابلمون.....علتشو هنوز نفهمیدم(احتمالا بی جنبه ایم.....البته با عرض معذرت خدمت دوستان عزیز.....کلی نگفتم ولی اکثرا دیدم) در مورد موضوع تاپیک هم من با تموم احترامی ک واسه اون طرف قائلم اگه بحث عشق باشه روراست جوابشو میدم.....ب هرحال قرار نیس ک هرکسو دوست داشته باشیم ب عنوان عشق زندگیمون انتخابش کنیم.......ک اکثریت ناراحت میشن و دیگه ارتباطو کلا قطع میکنن..... عجول بودنمون یه طرف...بعدشم تا دختره به پسره یا پسره به دختره می گه دوست دارم کلـــــــــــی کلاس برای هم می ذارن و چشم و ابرو میان و تست های مختلف می گیرن از طرف و..... بابا خب بگو اصلاً بهش علاقه داری یا نه؟ اینو که دیگه می شه گفت.... 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ چحوری امتحانش میکردی؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اگه یه مدت ازش دوری کنی ببینی سراغت را میگیره یا اینکه فراموشت کرده 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ مثلا اگه یه مدت ازش دوری کنی ببینی سراغت را میگیره یا اینکه فراموشت کرده فرض کن اونم این کار رو بکنه...تو در موردش چه فکری می کنی؟ یعنی همزمان هر دوتا تون از هم دوری کنید ببینید کی سراغِ کی رو می گیره.... 6 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ چیییییی شده هانی؟ الهام چی کار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اشکال نداره من دختر روزهای سختم الهام کاراشو قبلا کرده میثم میدونه الهام دوستش داره بعدشم کلی مسخره اش کردن 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ فرض کن اونم این کار رو بکنه...تو در موردش چه فکری می کنی؟ یعنی همزمان هر دوتا تون از هم دوری کنید ببینید کی سراغِ کی رو می گیره.... سراغشا نمیگیرم چون میخوام بدونم اون تو گفتش صادق هست یا نه وگر نه فراموشم کنه دیگه چه فایده من سراغشا بگیرمنشون میده دوست داشتنش الکی بود 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده