just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ با تشکر از شما در ابتدا عرض کنم که اینونتور بسیار ساده هست من بدون کلاس در کمتر از 10 روز به اون مسلط شدم در ثانی باید عرض کنم که اینونتور قابلیت ارسال و دریافت کلیه ی نرم افزارهای مهندسی رو داره موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ با تشکر از شما در ابتدا عرض کنم که اینونتور بسیار ساده هست من بدون کلاس در کمتر از 10 روز به اون مسلط شدم در ثانی باید عرض کنم که اینونتور قابلیت ارسال و دریافت کلیه ی نرم افزارهای مهندسی رو داره موفق باشید منظورتون auto cad inventor هستش؟؟؟ اسم دقیقشو بگید و اگه ممکنه لینک دانلود نرم افزارش رو هم معرفی کنید؟ ممنونم . 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ autodesk inventor2010 این نرم افزار محیط های مدلسازی طراحی قالب پایپینگ شبیه سازی جوشکاری ورقکاری و از همه مهمتر طراحی اجزا به طور کامل رو داره ضمنا این نرم افزار بیش از 11000 قطعه ای استاندارد اماده در خودش داره 1 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ autodesk inventor2010این نرم افزار محیط های مدلسازی طراحی قالب پایپینگ شبیه سازی جوشکاری ورقکاری و از همه مهمتر طراحی اجزا به طور کامل رو داره ضمنا این نرم افزار بیش از 11000 قطعه ای استاندارد اماده در خودش داره پس تو اینترنت نمی شه گیرش آورد؟ 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هست عزیز ولی بهتره بیرون تهیش کنی لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ هست عزیز ولی بهتره بیرون تهیش کنی روش نصب نرم افزار مثل انسیس سخته یا در حالت کلی مشکلی نداره...؟؟ 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نصبش فوق العاده ساده هست درحد نصب مدیا پلیر فقط فضای نصب زیادی میخواد لینک به دیدگاه
shid007 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ Camnetics GearTeq v2010.18.32.318 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Camnetics GearTeq v2010.18.32.318 (x32/x64) | 35.6 MB GearTeq™ provides the designer with advanced tools for creating solid models of drive components and assemblies. GearTeq™ is a new program that offers advanced features. Work with multiple parts and assemblies and more…GearTeq is a add-on for SolidWorks and AutoDesk Inventor. Some of GearTeq\’s enhanced features: Download برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقا چطوری کرکش کنیم من 2012 شو دارم نصبش کردم ولی اکتیو نمیشه چه کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده