S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ این نرم افزار برای تهیه و طراحی انواع چرخنده است . کلیه چرخ دنده ها را طراحی می کند . این نرم افزار مکمل نرم افزارsolidworks است . قسمتی از قابلیت های این نرم افزار: ۲) طراحی چرخ دنده ساده و مارپیچ ۳) طراحی چرخنده مخروطی و پینیون ۴) طراحی پیچ حلزون و چرخ حلزون و حالت درگیری آنها ۵) طراحی انواع چرخ تسمه و غیره ... جهت دانلود به لینک زیر مراجعه و از آرشیو موضوعی استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ Camnetics GearTeq v2010.18.32.318 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Camnetics GearTeq v2010.18.32.318 (x32/x64) | 35.6 MB GearTeq™ provides the designer with advanced tools for creating solid models of drive components and assemblies. GearTeq™ is a new program that offers advanced features. Work with multiple parts and assemblies and more…GearTeq is a add-on for SolidWorks and AutoDesk Inventor. Some of GearTeq\’s enhanced features: Download برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اون با این Camnetics GearTrax v2008 160.615 چه فرقی داره؟ دانلود این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ها ؟ تاپیک تکراریه؟ این ورژن 2010 هستش 3 لینک به دیدگاه
hamed775 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ این نرم افزار برای تهیه و طراحی انواع چرخنده است . کلیه چرخ دنده ها را طراحی می کند .این نرم افزار مکمل نرم افزارsolidworks است . قسمتی از قابلیت های این نرم افزار: ۲) طراحی چرخ دنده ساده و مارپیچ ۳) طراحی چرخنده مخروطی و پینیون ۴) طراحی پیچ حلزون و چرخ حلزون و حالت درگیری آنها ۵) طراحی انواع چرخ تسمه و غیره ... جهت دانلود به لینک زیر مراجعه و از آرشیو موضوعی استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام یه سوال با Solidworks 2009 هم لینک میشه؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه . فکر نمی کنم . من یادم یه بار 2004 رو برای 2007 نصب کردم .خود نرم افزار نصب می شه . ولی فکر کنم موقعی که می خواد . فینیش کنه و قطعه رو بده ارور می داد . 2 لینک به دیدگاه
zekaee 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ لينك راحت تري براي دانلود ندارين. قابليت Resume داشته باشه. - نرم افزار MITCAL هم جالبه. 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بهتره نسخه 2011 سالید رو نصب کنید . شنیدم که نسخه کاملش موجوده که سالید کم و گیرترکس رو داخل پکش داره . نرم افزار MITCAL هم جالبه. درسته . نرم افزار mitcal بیشتر در صنعت به کار می ره . این نرم افزار بیشتر اعضا طراحی رو داره . از جمله بیرینگ ها . چرخ دنده ها . فنر ها . ستون ها و.... که خروجی های مختلف از جمله محاسبات و در نهایت شکل سه بعدی موضوع را می توان در نرم افزار سالید داشته باشیم . لينك راحت تري براي دانلود ندارين. قابليت Resume داشته باشه. پیدا کردم می زارم . 1 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ لينك راحت تري براي دانلود ندارين. قابليت Resume داشته باشه. - نرم افزار MITCAL هم جالبه. می تونید از این سایت جهت مستقیم کردن لینک های خودتون استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ سلام:icon_pf (44): این نرم افزار یه نزم افزار مجزا هست یا قسمتی از سالید ورک هست؟؟؟ نرم افزار سالید فقط می تونه این فرمت رو پشتیبانی کنه یا توی کتیا هم میشه import کرد؟؟ لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ این نرم افزار برای تهیه و طراحی انواع چرخنده است . کلیه چرخ دنده ها را طراحی می کند .این نرم افزار مکمل نرم افزارsolidworks است . قسمتی از قابلیت های این نرم افزار: ۲) طراحی چرخ دنده ساده و مارپیچ ۳) طراحی چرخنده مخروطی و پینیون ۴) طراحی پیچ حلزون و چرخ حلزون و حالت درگیری آنها ۵) طراحی انواع چرخ تسمه و غیره ... جهت دانلود به لینک زیر مراجعه و از آرشیو موضوعی استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سجاد جان، سایتت باز نمیشه که بخاوم دانلود کنم Camnetics GearTeq v2010.18.32.318 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Camnetics GearTeq v2010.18.32.318 (x32/x64) | 35.6 MB GearTeq™ provides the designer with advanced tools for creating solid models of drive components and assemblies. GearTeq™ is a new program that offers advanced features. Work with multiple parts and assemblies and more…GearTeq is a add-on for SolidWorks and AutoDesk Inventor. Some of GearTeq\’s enhanced features: Download برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سهیل، لینک هات خرابن، میشه یه لینک سالم بدی از این نرم افزار؟ 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سرعت نتم کمه دادابه زودی چشم مرسی پس هر وقت گذاشتی، خبرم کن دمت گرم لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ با ساليد 2011 كار مي كنه...؟ من برای نسخه گیرترکس 2007 امتحان کردم ب 2010 جواب نداد من فکر نمی کنم برای این نسخه هم جواب بده . 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سلام:icon_pf (44):این نرم افزار یه نزم افزار مجزا هست یا قسمتی از سالید ورک هست؟؟؟ نرم افزار سالید فقط می تونه این فرمت رو پشتیبانی کنه یا توی کتیا هم میشه import کرد؟؟ چرا این و ندیده بودم؟ :icon_pf (34): این نرم افزار تا حدی مجزا هست، اما چرخ دنده رو توی سالید اجرا می کنه. شاید تنظیمات داشته باشه. اما من گمان می کنم مخصوص سالید باشه . یعنی باید سالید رو هم نصب داشته باشید. بعد فایل رو می تونید با پسوندهایstep یا IGES ببرین تو نرم افزار های دیگه 2 لینک به دیدگاه
shid007 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به تمام مهندسان دوستان من نرم افزار گیر تگ2012 رو دانلود کردم بعد از نصب این پنجره بالا میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از چند ثانیه این ارور رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه منو راهنمایی کنید چطوری نصبش کنم 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به تمام مهندسان دوستان من نرم افزار گیر تگ2012 رو دانلود کردم بعد از نصب این پنجره بالا میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از چند ثانیه این ارور رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه منو راهنمایی کنید چطوری نصبش کنم 1- اتصال به نت رو قطع کنید 2- مطمئن بشید نسخه ای ک تهیه کردید با پلتفرم سیستمتون هماهنگی داشته باشه . 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز خب چرا انقدر خودتونو ذیت میکنید ؟ نرم افزار اینونتور قابلیت ارائه ی همه نوع چرخدندهرو داره طراحیش فقط 30 ثانیه طول میکشه 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز خب چرا انقدر خودتونو ذیت میکنید ؟ نرم افزار اینونتور قابلیت ارائه ی همه نوع چرخدندهرو داره طراحیش فقط 30 ثانیه طول میکشه سلام مهندس اولا نرم افزار inventor نیاز به یادگیری اضافه داره، یعنی باید یه دوره آموزشی گذروند دوما، فکر کنم طرح های اون رو نمیشه وارد سالیدورک کرد درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده