- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ همینکه در دنیای واقعی دوستی کنارت باشه . . . همینکه بهت بگه نگران نباش . . . همینکه حالتو بپرسه . . . کلی آرامش بخشه . . . ممنونم از بودنت . . . مرسی دوست مهربونم . . . نداشتن خواهر سخته اما تو با بودنت آرومم می کنی . . . برای فرانه Valentina ساعت 19، 19 خرداد 92 14 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ برای آزاده ی عزیزم :icon_gol: کسی که منو با این انجمن آشنا کرد ولی دیگه نمیاد اینجا و این پستم رو هم نخواهد دید. دوستی با تو یکی از بهترین اتفاقای زندگیمه. خوشحالم که همیشه کنارم دارمت و مرسی که هستی... :icon_gol: شیوا یکشنبه 19 خرداد 92 ساعت 20:22 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ خیلی دوسِت دارم ... خیلی ناز و مهربون و خوبی! همیشه بی منت کمکم کردی و هوامو داشتی... تقدیم یکی از اعضای گل انجمن....که هیچوقت از یادم نمیره...برام واقعیه...و همیشه دوستش خواهم داشت... (به آرتاش عزیز) 23:56 سه شنبه 18 تیر 12 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ زندگی تعداد نفس ها نیست، تعداد لبخندهای کسی است که دوستش داری. برای دوستای گلم. گروه رد پا چهارشنبه 19 تیر 92 13 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ برای ارزوی عزیزم(sadena) تمام حجم خیالم از تو لبریز است..خیالم کوچک نیست تو بی نهایت عزیزی... 20تیر92..ساعت16:50 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ تقدیم به سایه ی نازنین(سایه سپید) تنهایی،،،چیزهای زیادی به انسان می اموزد..اما تو نرو بگذار من نادان بمانم.. 20 تیر 92..ساعت17:10 10 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ سه شنبه 20 تیر ماه دوست واقعی مثل صبح می مونه؛نمیشه تمام روز اونو داشت ولی مطمئنی که فردا و روز بعد و سال بعد و تا ابد هست..... و تو یک صبح قشنگی..... . . . برای زهرا جان ِ عزیز(گندم71)......:flowerysmile: __________________________ خیلی خوب بود حسابی سرپرایز شدم. 10 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ ای گل باغ هستی نوکرتم به مولا یه دونه ای دور دونه ای فقط واسه نمونه ای تقدیم به همه دوستام خودشون میدونن کین و البته بیشتر از همه واسه خودم 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ برای سامان عزیز(سامان7) یک استکان چای داغ مهمان منی کنار پنجره ی بخار گرفته وقت تنهایی،،نوش جانت..چای رفاقت من همیشه تازه دم است..20 تیر92 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ بی تو بودن را معنا می کنم با تنهایی و آسمان گرفته آسمان پر باران چشم هایم بی تو بودن را معنا می کنم با شمع , با سوزش ناگریز شمعی بی پروانه بی تو بودن را چگونه میتوان تفسیر کرد وقتی که بی تو بودن خیلی دشوار است ؟ تقدیم به آبجی گلم فریماه(آرتاش) که هر چی از خوبیش بگم کمــــه... 00:01 29 تیــــــر92 15 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ به یادت آرزو کردم که چشمانت اگر تر شد به شوق آرزو باشد ، نه تکرار غم دیروز واسه آبجی ِ ناز و مهربونم شهلا(one gear) که خیلی دوسش دارم... 00:24 29تیر92 15 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ گفتم فراموشم کن و این را هم فهمیدم آدم چقدر سختش است بگوید فراموشم کن صدای قدمهایت را از پشت سر می شنیدم و اعتراف میکنم قلبم جایش را در سینه گم کرده بود تا فقط یکبار صدایم کنی و من بدون معطلی برگردم صدايم نکردی، کاری که من همیشه میکردم... گفتم فراموشم کن و چقدر هم سخت گفتم... و من هنوز صدای پاهایت را از پشت سر میشنوم و هیچوقت نخواهم فهمید چرا در اين معادله بي جواب ، تو بي فرمول ترين مجهول دنيا شدي و من سختكوش ترين خنگ دنيا ... 11 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ امروز یکشنبه 92/5/12 برای دوست خوبم زهرا(.Apameh) .. اگر در ثانیه های زندگیم حضور نداری، دعایم... دلم.. همیشه.. همه جا.. با توست! 17 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ قحطی رفیق می آید نه هفت سال بلکه هفتصد سال ! در سیلوی قلبم ذخیره و پنهانت می کنم ، بگو کنعانیان منتظر نباشند ! تقسیم شدنی نیستی حتی اگر یعقوب بیاید ! تقدیم به دل مانده آجی گل و دوست داشتنی خودم 1392/5/13 17:28 17 لینک به دیدگاه
*rasekhi* 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ رد پاهایم را پاک میکنم... به کسی نگویید من روزی در این دنیا بودم...! و رد پاهای تورا دنبال میکنم........ 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ گاهی دوستانی در زندگیمان می آیند که رنگ قشنگی به آن می پاشند و تو آن زلالی که صدای باران می دهد 1392/06/04 00:19 11 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ جمعه 92/06/29 18:45 تقدیم به زهرای عزیزم(.Apameh) ...................................... ای کاش می شد روزها را به ماه های قبل،حتی به سال های قبل باز می گرداند و انسان ها نمیکردند آن چه را که کرده اند و نمی رفتیم راهی را که آمده ایم شاید موجودی به اسم من شکل نمیگرفت، کانونی به اسم خانواده من وجود نداشت، اینک از عذابی که می کشیم در امان بودیم. عزیزم: زندگی هر کسی به اندازه ی وسعت فکرشه، فکر ما است که اون کاری رو که می خواهیم انجام بدیم خوب و بد جلوه میده. سعی کن تو زندگیت نادرستی یک حکم باعث نشه اونو رد کنی بهش فکر کن چون رد کردن بعضی چیزا یعنی رد کردن زندگیت. افکار مثبتت باعث می شه که واقعا به هر چیزی که میخواهی برسی اما اگه منفی فکر کنی مطمئن باش که از چیزی که مستحق ات هست محرومی. پس خود دانی و خود. 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده