mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عشـــــــقم مال تو... بیا سند داشته هایمان را به نام هم کنیم.. مالکیت نگاه و لبخند شیرینت مال مـــــن.. تمـــــــام عشقـم مـــال تـــو.. به شاروک (فاطمه عزیز) 10 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم برای یک نفر تنگ است . . . نه میدانم نامش چیست و نه میدانم چه می کند حتی خبری از رنگ چشم هایش هم ندارم . . . رنگ موهایش را نمی دانم لبخندش را هم ندیده ام . . . فقط میدانم که باید باشد و نیست ! همیشه جای خالیت حس خواهد شد ... *********************************** تقدیم به همه دوستانم 15 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انتظار يعني چشمان من كه پشت پنجره جا مانده است. انتظار يعني عكس غبار گرفته ي تو از همان روز جدايي. انتظار يعني قلم من كه هرچه مي نويسد جز نام تو نيست. انتظار يعني شب يلدا نشان من كه به شوق آمدنت تا سحرگاهان پشت درب قلبت مي ايستم تا درب قلبت را بگشايي و مرا سيراب از عشق كني انتظار يعني نگاه من به جاده اي دور. اتنظار يعني خنديدن ابر در ميان باد. انتظار يعني آوارگي باد. تقدیم به (به قول نازنین )فقط میدانم که باید باشد و نیست ! همیشه جای خالیت حس خواهد شد ... 11 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دعا می کنم که هیچگاه چشمهای زیبای تو را در انحصار قطره های اشک نبینم و تو برایم دعا کن ابر چشم هایم همیشه برای تو ببارد دعا می کنم که لبانت را فقط در غنچه های لبخند ببینم و تو برایم دعا کن که هر گز بی تو نخندم دعا می کنم دستانت که وسعت آسمان و پاکی دریا و بوی بهار را دارد همیشه از حرارت عشق گرم باشد و تو برایم دعا کن دستهایم را هیچگاه در دستی بجز دست تو گره ندهم من برایت دعا می کنم که گل های وجود نازنینت هیچگاه پژمرده نشوند برای شاپرک های باغچه ی خانه ات دعا می کنم که بال هایشان هرگز محتاج مرهم نباشند من برای خورشید آسمان زندگیت دعا می کنم که هیچگاه غروب نکند و بدان در آسمان زندگیم تو تنها خورشیدی پس برایم دعا کن ، دعا کن که خورشید آسمان زندگیم هیچگاه غروب نکند تفدیم به همه عزیزانی که عاشقانه در کنارم هستند و با احساس پاکشون حمایتم میکنند 14 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عشـــــــقم مال تو... بیا سند داشته هایمان را به نام هم کنیم.. مالکیت نگاه و لبخند شیرینت مال مـــــن.. تمـــــــام عشقـم مـــال تـــو.. به شاروک (فاطمه عزیز) پنجره ے اتاقم را باز مے ڪــنم و فریاد مےزنم : تنهاییت براے مـלּ... غصـﮧ هایت براے مـלּ ... همـﮧ ے بغـض هــا و اشـڪ هایت براے مـלּ ... تو فقط بـפֿـــنـב .. آنقــבر بلنــב تا مـלּ هم بشنوم ... صــבاے פֿــنـבه هایت را ... صــבاے همیشــﮧ פֿـــوب بوבنت را ... صــבاے بوבنت را ... تقدیم به مانی عزیز 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضی ها خیلی بی معرفتن تقدیم به هیلدا 12 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست دارم تو را نظاره کنم زیر پایت پر از ستاره کنم گر بپرسند محبوت کیست؟ دوست دارم به تو اشاره کنم.. تقدیم به همه عشاق نو اندیشان 8 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آرام باش آرام باش عزیز من آرام باش حکایت دریاست زندگى گاهى درخشش آفتاب، برق و بوى نمک، ترشح شادمانى گاهى هم فرو مىرویم، چشمهاىمان را مىبندیم، همه جا تاریکى است، آرام باش عزیز من آرام باش دوباره سر از آب بیرون می آوریم و تلألوء آفتاب را می بینیم زیر بوته اى از برف که این دفعه درست از جائى که تو دوست دارى طالع مىشود. " تقدیم به هر آنکس که این پست رامیخواند... 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا! دوستانی دارم، آینه ی تمام نمای عشق، رسمشان معرفت، کردارشان جلای روح و یادشان صفای دل؛ پس آنگاه که دست نیاز سوی تو آورند، پر کن از آنچه که در مرام خدایی توست.... به حق خوبان درگاهت تقدیم به هر آن کس که نازنین برایش اهمیت دارد 12 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا خدا ما زن ها را آفریده تـــا حسادت کنیم ، تا نازمان خریدار داشته باشد تا قهر کردنمان را جدی نگیرند تا گریه هایمان را بخندانند ما زن ها آفریده شده ایم تا زن باشیم و تو با تمامِ مردانگیت ، با تمامِ غرورت ، به پایِ بهانه هایمان بنشینی ما زن ها آفریده شده ایم ، تا در عینِ سادگی های کودکانه مان تکیه گاهِ خستگی های ِ شبانه ی مردانه ات شویم و باور کن ، امن تر از آغوش یک زن، وقتی تماما تو را عاشقی می کند وجود ندارد تقدیم به همه... 15 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من ماندم و ۱۶ جلد لغت نامه که هیچ کدام از واژهایش مترادف “دلتنگی” نمیشود… کاش دهخدا میدانست دلتنگی معنا ندارد!! درد دارد… تقدیم به افتاب 22 اردیبهشت 92 ساعت 1610 14 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روزهـــایــی کـــه مـی بینمت، نفســـــم مــی گیـــــــــرد... و روزهــــایـــــی کـــــه نیستـــــی، دلـــــــــــــــــم... اما تـــــــــــــو بـــــاش...! تحمـــــل ٍ اولـــی آســان تـــر است... برای بدری 22 اردیبهشت 92 14 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیوانه نمی گوید دوستت دارم... می رود تمام دوست داشتن را به هر جان کندنی جمع می کند از هر دری می زند زیر بغل ... می ریزد پای کسی که قرار نیست بفهمد دوستش دارد و شاید اگر هم بفهمد لایق آن دوست داشتن نباشد.. میدانی این روزها من دانسته عجیب شبیه آن دیوانه شده ام........ برای شاروک( فاطمه عزیز) 22 اردیبهشت 92 13 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زن ساده متولد شد...ساده زیست...ساده شکست...ساده گریست........وبا همه سادگی اش حیله های مرد را پای عاشقانه هایش گذاشت!!!!!! به حنانه عزیز 23 اردیبهشت 92 11 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمي دانم دلم گم شده يا اوني که دل به او سپردم! نمي دانم عشقم گم شده يا معشوقم. نمي دانم اعتماد بي جا کردم يا بي جا به من اعتماد کردند. نمي دانم لياقت او را نداشتم يا او لايق من نبود. نمي دانم من در حق عشقمان خيانت کردم يا او. او قدر ندانست يا من, نمي دانم..... نمي دانم خدا اين را قسمت ما کرد يا ما خود قسمت را رقم زديم. نمي دانم چرا وقتيکه دل بستن سهل است, دل کندن آسان نيست. نمي دانم خدا به ما "دل" داد تا از دنيا ببريم يا دنيا رو داد تا دل بکنيم هنوزنمي دانم با بودن او زندگي سخت است يا بي او. تحمل جاي خاليش توي تک تک لحظه ها سخت تر است يا... نمي دانم شکستن غرورم سخت تر است يا شنيدن صداي شکستن قلبم. نمي دانم تو به من "عشق" را آموختي يا مي خواهي "نفرت" را يادم بدهي. نمي دانم که بگويم: "چرا آمدي؟" يا بپرسم که: "چرا رفتي؟" من نمي دانم, تو به من بگو.......... برای ............. 23 اردیبهشت 92 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هر شاخه ازاین دسته گل تقدیم به یه عزیز 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ یادها فراموش نخواهند شد، حتی به اجبار و دوستی ها ماندنی هستند، حتی با سکوت ... تقدیم به تمام دوستانم 6 خرداد 92 00:27 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ اگر تو روی نیمکتی این سوی دنیا تنها نشسته ای و همه ی آنچه نداری کسی است شاید آن سوی دنیا روی نیمکتی دیگر کسی نشسته است که همه ی آنچه ندارد تویی نیمکت های دنیا را بد چیده اند... برای هستی، دوست خوبم 9خرداد92 12 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ آدمای دلتنگ... وقتایی که خیلی بهشون خوش میگذره و میخندن... یهو سرشون رو برمیگردونن اونوری... یکم ثابت میشن... یواش یواش چشماشون پر اشک میشه. تقدیم به هانیه بی معرفت 9خرداد92 18 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده