mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نویسنده خوب نواندیشان نازینین خانم 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آ تش عشق تو در جان خوش تر است دل زعشقت آتشافشان خوش تر است هر که خورد از جام عشقت ، قطرهای ... تا قیامت مست و حیران خوش تر است تا تو پیدا آمدی ، پنهان شدم زانکه با معشوق ، پنهان خوشتر است درد عشق تو که جان می سوزدم درد همه زهر است ، از جان خوشتر است درد بر من ریز و درمانم مکن زانکه درد تو ز درمان خوش تر است مینسازی تا نمیسوزی مرا سوختن در عشق تو زان خوش تر است چون وصالت هیچکس را روی نیست روی در دیوار هجران خوش تر است همچو شمعی در فراقت هر شبی تا سحر عطار ، گریان خوش تر است!! برای سحر ناز بانو 16 اردیبهشت 92 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همیشه باش حضور داری در تمام روزهایی که من فکر می کنم زندگی زیباست و زیبایی حضورت لحظه هایم را چه عاشقانه کرده و من با تو زندگی را دوست دارم وقتی هستی آسمانم آبی ست...خالی از طوفان دلتنگی و گنجشکها هم صدای عشقند و آواز خوشبختی می خوانند گلها به رویم لبخند می زنند و نسیم چه مهربان است با من شمعی هستی برای پروانه ای که بی قرار طواف می کند تو را و مهمانی لبخند هاست بر لبهای خاموش چشمهایم را بسته ام و حضورت را با همه وجودم حس می کنم و در سینه فریاد دوستت دارم سر می دهم تا کسی نشنود و نداند راز بودنت را... برای فرانه 16 اردیبهشت 92 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه نا برابر است ، جنگ من و تو قبول ندارم به جنگ آمده اي و تيغ عشق آوردي حساب نکردي که من به جز تو هيچ ندارم ؟ برای اریو دخت 16 اردیبهشت 92 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدانی!دلم میخواهد باران ببارد خیابان باشد؛ آدمها نباشند؛ چتری نباشد؛ فقط تو باشی و دستانت. نگاهم کنی آب شوم از حرارت نفس هایت و باران خنکم کند. میدانی! دستان تو که باشند ؛ همه چیز آرام و دلنشین است. همین که کنارم زیر نوازش آرام قطرات باران قدم بزنی دنیایی است که ؛ تمام دنیای من است برای blue berry 16 اردیبهشت 92 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیا... بیا و مرا مهمان کن به یک فنجان چای گرم به قدم زدن در کوچه ای بی انتها و کمی نسیم خنک بیا و مرا مهمان کن به یک حس خوب به بوسه ای روی گونه سرخ به ضیافت یک نگاه بیا و مرا مهمان کن به نوازشی بی پایان به زمزمه ای عاشقانه به گرمای دستانت بیا... بیا و مرا مهمان کن به هوای آغوشت ....!!!!!! برای الهه مدیر تالار خاک شناسی 16 اردیبهشت 92 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای هستی همکار مدیر تالار صنایع 16 اردیبهشت 92 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عزیز لحظه های منی اگر بیایی من دلتنگی هایم را بهانه می کنم تو هم دوری کسانی که دور نیستند در راهند رفته اند برای تاریکی هایت یک اسمان خورشید بیاورند یادت باشد من اینجا کنار همین رویاهای زودگذر به انتظار امدن تو خط های سفید جاده را می شمارم . برای aftab 16 اردیبهشت 92 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دعامی کنم که هیچگاه چشمهای زیبای تو را در انحصار قطره های اشک نبینم و تو برایم دعا کن ابر چشم هایم همیشه برای تو ببارد دعا می کنم که لبانت را فقط در غنچه های لبخند ببینم و تو برایم دعا کن که هر گز بی تو نخندم دعا می کنم دستانت که وسعت آسمان و پاکی دریا و بوی بهار را دارد همیشه از حرارت عشق گرم باشد و تو برایم دعا کن دستهایم را هیچگاه در دستی بجز دست تو گره ندهم من برایت دعا می کنم که گل های وجود نازنینت هیچگاه پژمرده نشوند برای شاپرک های باغچه ی خانه ات دعا می کنم که بال هایشان هرگز محتاج مرهم نباشند من برای خورشید آسمان زندگیت دعا می کنم که هیچگاه غروب نکند و بدان در آسمان زندگیم تو تنها خورشیدی پس برایم دعا کن ، دعا کن که خورشید آسمان زندگیم هیچگاه غروب نکند برای مینا همکار مدیر تالار معماری 16 اردیبهشت 92 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمی دانم چرا امشب واژه هایم خیس شده اند مثل آسمانی که امشب می بارد.... و اینک باران بر لبه ی پنجره ی احساسم می نشیند و چشمانم را نوازش می دهد تا شاید از لحظه های دلتنگی گذر کنم برای امین (mr101) دوست وبرادر خوبم 16 اردیبهشت 92 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در سرزمین خاطره ها آنان که خوبند همیشه سبزند و آنان که محبتها و دوستیها را بر قلبشان برافراشتند همیشه به یاد می مانند تقدیم به alimec 17:36 16/اردیبهشت/92 10 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تکه ای از اسمان نگاهت جا مانده است روی پرچین تنهایی ام !! سر بر بالش می گذارم ، رویای شبانه ام از تو لبریز می شود. من، بوی تو را می دهم ... عزیزدلم، صبورانه خواب می کنی تمام دلواپسی هایم را ... دلم می خواهد بودنت را یک جا، جلوی آینه ها بگذارم تا دوستیمان هزار برابر منعکس شود ... تقدیم به نهال دوست داشتنی (سارا مهربانم) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عزیزترینم من اگر خودم هم بخواهم قلبم دیگر نمیتواند تو را فراموش کند... کائنات نام تورا در سرنوشت من حک کرده اند... روح تو را در کالبد نیمه جان من دمیده اند و عطر نفس هایت در جای جای زندگی من پاشیده اند... تو محبوب نازنینی زندگی من...محبوب نازنین دوستت دارم تقدیم به ونوس (نرگس عزیزم) 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عزیز لحظه های منی اگر بیایی من دلتنگی هایم را بهانه می کنم تو هم دوری کسانی که دور نیستند در راهند رفته اند برای تاریکی هایت یک اسمان خورشید بیاورند یادت باشد من اینجا کنار همین رویاهای زودگذر به انتظار امدن تو خط های سفید جاده را می شمارم . تقدیم به فرنوش خادمی عزیزم 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقدیم به sadena غزیزم با دلي بي تاب مي خوانم تو را مثل شعري ناب مي خوانم تو را در كنار جويباري از غرل با سرود آب مي خوانم تو را شب به قصد كوچه بيرون مي روي در شب مهتاب مي خوانم تو را خستگي را مي تكانم از تنت با زبان خواب مي خوانم تو را با لباني كه عطش بو سيده است با صداي آب مي خوانم تو را عكس خاموشم كه تا پايان عمر با دلي بي تاب مي خوانم تو را....... 10 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقدیم به sOuDi ~ عزیزم در شعــرهـايـم بـــہ دنبــال دستـانتــ مــےگـردم کـــہ آتـش مــےگيــرنـد تـا ايـטּ شعــر را بخوانـنـد و بـــہ دنبـال چشمــانـتـــ کـــہ از مـهتـابــے آبــے مــےنـگـرنـد مـرا و ميــاטּ دلتـنـگــے و بــاراטּ بـــےقـرارنـد بــاراטּ بهـانـــہ استـــ دلـم بـــےقــرار تـوستــ 8 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در شبانه های من پر از صدای توست اگرچه دست من دور ز دست تو زنگ صدای تو در گوش جاده های دل صدا می زند مرا مدام و لبخند می زند دلم از این صدا همیشه صدا بزن مرا همیشه بخوان مرا به نام صدای تو می پاشد بر دلم رنگ زندگی تقدیم به hasti 1988 مهربانم 11 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ F SH.67 تقدیم به فاطمه دوست داشتنی باور نکن تنهاییت را من در تو پنهانم ،تو در من از من به من نزدیک تر تو از تو به تو نزدیک تر من باور نکن تنهاییت را تا یک دل و یک درد داری تا در عبور از کوچه عشق بر دوش هم سر میگذاریم دل تاب تنهایی ندارد باور نکن تنهاییت را هر جای این دنیا که باشی من باتوام تنهای تنها من با توام هرجا که هستی حتی اگر با هم نباشیم حتی اگر یک لحظه یک روز با هم در این عالم نباشیم این خانه را بگذار و بگذر با من بیا تا کعبه دل باور نکن تنهاییت را من با تو ام منزل به منزل 11 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گرچه فاصله ای بین ماست ، اما ما همیشه در کنار همیم. گرچه فاصله بین ماست ، اما ما همیشه به عشق هم زنده ایم. اگر از تو دور میشوم ، هیچگاه از تو خسته نمیشوم . اگر ما دور از هم خواهیم بود ، اما همیشه در قلب هم زنده خواهیم ، همیشه در کنار هم هستیم حتی نزدیکتر از دو عاشق که در آغوش همند. مدتی از تو دور خواهم بود ، اما به عشق تو لحظه هایم را سپری میکنم ، و همیشه میگویم که دوستت دارم و خواهم داشت . چند صباحی را منتظر بمان ، با کوله باری از محبت و عشق به سوی تو می آیم. اگر چه تو را نمیبینم ، اما تو ستاره ای درخشان شبهای منی. شبها به آسمان قلبم خیره میشوم و با تو درد دل میکنم. گرچه فاصله ای بین ماست ، اما ما در قلب همیم ، همیشه با هم و همیشه به یاد همیم. تقدیم بهblue berry نازنین 7 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ בنيــآے بـבوלּ شما. . . شباهَتـــ عَجيبــے بــا ايـלּ غـُروبــْ هـآے لـَعنتـے בارב . . בلــگيـر و בلْ گيــر و בلْ گيــ ــر . . . تقدیم به همه دوستانم در نو اندیشان 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده