آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ [TABLE] [TR] [TD=class: b]سر ارادت ما و آستان حضرت دوست [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b]که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]نظیر دوست ندیدم اگر چه از مَه و مهر[/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b]نهادم آینهها در مقابل رخ دوست [/TD] [/TR] [/TABLE] "حافظ" " تقدیم به دوست عزیز و بزرگوارم : :icon_gol:Just Mechanic 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ [TABLE] [TR] [TD=class: b]مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوست [/TD] [TD] [/TD] [TD=class: b]تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست [/TD] [/TR] [/TABLE] "حافظ" تقدیم به دوست همیشه همراهم ، زندگی بخش زندگی ام :آرتاش عزیزم 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ اگر چه دوست به چیزی نمیخرد ما را به عالمی نفروشیم مویی از سر دوست چه باشد ار شود از بند غم دلش آزاد چو هست حافظ مسکین غلام و چاکر دوست "حافظ" تقدیم به آقای زفسنجانی که با تمام وجود برادری رو نه ،بلکه بیشتر از حق یک برادر رو در حقم تموم کردن 14 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]گر باد فتنه هر دو جهان را بهم زند [/TD] [TD=align: right] ماه و چراغ چشم و ره انتظار دوست [/TD] [/TR] [/TABLE] "حافظ" تقدیم به دوست همیشگی و مهربان و دلسوزمpesare irani 13 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ هم ازش تشکر میکنم...همم میگم خیلیییییییی ماهی...هرچی بگم کمه...آروم جونم.... . Paroshat جون عزیزم... 93.4.27 00:29 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ منم یه یادگاری دارم برای رفیق خودم که خیلی برام عزیزه و تو بدترین و بهترین لحظات زندگیم کنارم بوده یه جورایی همزادمه خیلی هم با هم تفاهم داریم رفاقتش خیلی برام ارزش داره و با هیچی عوضش نمیکنم maryam39 اونم منو خیلی دوست داره مگه نه مریم؟ من یه اثر هنری از خودم میخوام بهش بدم بسیار اثر باارزشیه مریم دوستت دارم واقعا میدونم که میدونی 14 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ قلبهای مهربان متعلق به کسانی است که با محبت همدیگر را یاد میکنند. برای همهی دوستانم هانیه 23 مرداد 93 14 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ یه دوست خوب عقایدت رو زیر سوال نمی بره ! و کمکت می کنه که باورهات بیشتر و بهتر بشن ! یه دوست خوب بی ارزشی رو ارزش نمی دونه ! بی دینی رو کلاس نمی دونه ! شراب خوری رو فرهنگ نمی دونه ! یه دوست خوب آبروی تو رو برای حفظ آبروی خودش نمی ریزه ! در واقع از آبروی تو واسه خودش مایه نمی ذاره ! یه دوست خوب راز داره ! رازهای تو رو به دیگران نمی گه و پشت سرت حرف نمی زنه ! یه دوست خوب در شادی و غم با تو هست . نه فقط توی شادی ها ! یه دوست خوب باهات یه رنگه و نه صد رنگ . بهت دروغ نمی گه ! یه دوست خوب یعنی تو ، یعنی من ! به شرطی که بتونیم به خاطر همدیگه خودخواهیمون رو کمتر کنیم ! تقدیم میکنم به : Apameh :عزیزه دلم....یکی یه دونه و دردونه خودم فرنوش جونم(خادمی) : که جونمه هااااااااا عسیسمه hannaneh: عسیسم دوزت دالمااااااااااااا not found: دوسی جونِ خوبم که نیست اما هست farzane : دوسی جون جدیدم که خیلی مهربونه سودک بلا ملا وسطای آذر 93 ساعت نزدیکای ده باتشکر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده