- Nahal - 47858 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااام به پیشنهاد دوستان تو این تاپیک می خوایم یادگاری بنویسیم برای دوستامون. می تونه نوشته از خودمون باشه یا شعر باشه یا حتی خاطره .ترجیحا اگر شعر می زارید اگر اسم شاعر رو می دونید بنویسید. هر کاربر برای هر تعداد از کاربرایی که بخواد می تونه یادگاری بزاره. اسم کاربری که براش یادگاری می نویسید به صورت اسم کاربری باشه.اگر نخواستید می تونید اسمی از مخاطب یادگاریتون نبرید. یادگاری می تونه تایپی باشه یا عکسی از نوشته روی کاغذ باشه. اینجا تالار عکس نیست پس سعی کنید یادگاری هاتون تنها عکس نباشه و نوشته هم باشه. نظرات در مورد یادگاری ها توی پروفایل انجام بشه. کاربری نیاد از یادگاری کاربری نقل قول بگیره و نظرش رو بگه و یا تشکر کنه. اســـــپم ممنوع !!!! تنها یادگاری ها باشن. پایین یادگاریتون ترجیحا ساعت و تاریخ نوشته بشه. 79 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ ممنون سارای عزیز ... دقیقه های انتظار، پیش تو گیر کرده اند سکوت این ثانیه ها، مرا چه پیر کرده اند نه زنگ میخورد زمان، نه کوک میشود دلم عقربه های لعنتی، دوباره دیر کرده اند دلیل این همه سکوت، غرور چرخ دنده هاست و چرخ دنده ها مرا، بهانه گیر کرده اند ثانیه پشت ثانیه، غبار ها نشسته اند فضای این اتاق را، دشت کویر کرده اند بهانه ی نبودنت، چقدر کودکانه است قبول! پشت شیشه ها، ترا اسیر کرده اند! دوشنبه : 7 مهر 91 38 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ تو این انجمـــــــــــن یه دوستــــــــــایی پیدا کردم که شدن جزئی از زندگـــــــــــیم و خیلی کمکــــــــــــــم کردن تو همه زمینـه هــــــــــــا و من همه جوره مدیونشــــــــــــونم اولین نفر فاطمه جونم هست cloudy sky بعدشم بدون اولویت اسماشونو مینویسم: امید pesare irani ، رحمان clement ، سارا nahal ، متین delnavaz ، زهرا panisa ، مهدی mehdi- power ،بدری mission.impossible ،آقا پیمان peyman2133 ، وحید vahid88 ،ستاره setare.blue ، حمید hamid.cfd و.... اینا از بهترین های انجمن هستن و من واقعا دوستشون دارم و همیشه روی رفاقتشون حساب کردم این از طرف من به تک تک دوستای گلم به هـــــــــــر که میگویم تـــــــــــــــــو به خودش میگیـــــــــــرد!!! چه ساده اند اینها.... نمیــــــــدانند هیـــــــــــچکس بــــرای من تــــــــــــــو نمیشــــــود....!! دوستتـــــــــــــــــــــــــون دارم از طرف : فاطمـــــــــــه چهارم مهرماه سال یک هزار و سیصد و نود و یک ساعت: 22:50 37 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ برای آنکه در سفر است... سلام مهربون ترین استادم...سلام به تو که رنگ دنیا رو برام از سیاه به خاکستری تبدیل کردی... سلام به تو که هر چی اذیتت کردیم...تو باز خندیدی و اخم به صورتت نیومد... سلام به تو که رد پات هنوز تو کوچه پس کوچه های این فروم هست... معنای عدالت رو بهم فهموندی... معنای از خود گذشتن رو نه تو ظاهر...تو عمل بهم نشون دادی... تو که آرامش داشتی و داری و خواهی داشت... و من چقد حسرت اون آرامش رو داشتم...تا وقتی الفباش رو بهم یاد دادی... من تاتی تاتی کردم باهت..تا یاد گرفتمش...و دارم مشقش می کنم... تو اوج جوونی...اندازه ی یک پیر بهم آموختی... سلامت باشی مهربانم...و به سلامت برگردی... سومین روز از مهر ماه یک هزار سیصد و نود و یک 38 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ تقدیم به همه ی بچه های نو اندیشان در گذرگاه زمان ، خیمه شب بازی دهر با همه تلخی و شیرینی خود میگذرد عشق ها میمیرند رنگ ها ، رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست نخورده به جا میماند. دوستان خوب نو اندیشانی ام بهترین و زیباترین خاطرات را در این زمان ها با شما و در کنار شما بودم. من این خاطرات رو برای همیشه در ذهنم نگه میدارم . و امیدوارم تونسته باشم از خودم خاطره ی خوبی در ذهنتان به جا بذارم. خیلی دوستون دارم و در پایان موفقیت و توفیق روز افزونتان را در کلیه مراحل زندگی از خداوند متعال خواستارم.بای فرنوش خادمی سه شنبه 4/مهر/1391 10:36 36 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ دوستان مشابه این رو داریم دفتر یادگاری نواندیشان ولی ما می خوایم اینجا مخاطب داشته باشیم نه کلی .حالا یا از مخاطب اسم می بریم یا نه. 27 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ سلام. اینم یادگاری من واسه سارای عزیزم 35 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ من به کسانی که آماده اند به وقت مردنم گریه کنند هیچ نیاز ندارم.... من محتاج کسی هستم که هنگام گریستن برایم بمیرد.....!! روزی دیدن این تاپیک اشک رو تو چشمامون جمع میکنه.... پدرام سه شنبه1391/7/4 15:45 28 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ سلام هرچی فکر کردم ببینم چی باید بنویسم چیزی به ذهنم نیومد . چرا منا تو این شرایط قرار میدین؟؟؟؟!!! یادگاریم همین نواندیشانه همین بچه ها همین دور هم بودنا کاشکی زود تموم نشه یاد شعر شادمهر افتادم (چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه ...) کاش قدر با هم بودنا بدونیم که اگه یه روز نبودیم خاطر خوبمون بمونه حسرت قبلا نخوریم نصیحت نمیکنما ولی برا خودم اتفاق افتاده مثل دوران دبستان مثل دوران دبیرستان که همش رفت و یه خاطره خوبش موند همین... امین Mr.101 91/7/4 28 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ غروب بوم نقاشی قلمو پالت رنگ و دلتنگی هایم کافیست تا تمام شب را زیر نور ماهتاب تنهایی بکشم !!!! و نوبت به کشیدن عشق تو که میرسد .. دستانم میلرزد با این که هزارمین بار است که منحنی احساسم به تو را طرح میکنم اما انگار بار اول است رعشه ای باریک ، که می تواند تمام عاشقانه هایم را به یغما ببرد . و باز این سطل رنگ سیاه است که ضربه ی نهایی را میزند . سطل را بر میدارم و روی بوم می پاشم . 26 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ آسمون زندگیت همیشه در آرامش دختر فیروزه ای .... برات روزهای فیروزه ای رو آرزو دارم ..... دلم برای وقتایی که توی پروفایل هم می گفتیم و می خندیدیم تنگه .... برای یوهنا 20:20 چهارمین شب از پاییز 32 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ ساقی ار باده از این دست به جام اندازد عارفان را همه در شرب مدام اندازد ور چنین زیر خم زلف نهد دانه خال ای بسا مرغ خرد را که به دام اندازد ای خوشا دولت آن مست که در پای حریف سر و دستار نداند که کدام اندازد زاهد خام که انکار می و جام کند پخته گردد چو نظر بر می خام اندازد روز در کسب هنر کوش که می خوردن روز دل چون آینه در زنگ ظلام اندازد آن زمان وقت می صبح فروغ است که شب گرد خرگاه افق پرده شام اندازد باده با محتسب شهر ننوشی زنهار بخورد بادهات و سنگ به جام اندازد حافظا سر ز کله گوشه خورشید برآر بختت ار قرعه بدان ماه تمام اندازد برای سارای مهلبون پاییز 91 22 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ بغض که می کنی . . . آسمان دل ما ابری می شود . . . دلمان می گیرد که مجازی هستیم . . . مجازی که باشی احساست در واژه ها خلاصه می شود . . . دوستان مجازی ، مجازی هستند ولی گاهی احساست را می فهمند . . . باید امیدوار بود به لحظه های زیبای زندگی . . . برای صبای مهربونم (کلاه قرمزی) 17:31 پنجمین روز پاییز 30 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ من، و دلتنگ، و این شیشه ی خیس می نویسم، و فضا می نویسم، ودر دیوار، و چندین گنجشک یک نفر دلتنگ است یک نفر می بافد یک نفر می شمرد یک نفر می خواند.... یادش به خیر، یاد روزی که کاملا اتفاقی با انجمن آشنا شدم، دنبال یه مطلب تو نت بودم که اونو تو انجمن پیداش کردم ، تا اون روز تبلیغات زیادی از سایتا و انجمنای مختلف رو دیده بودم اما عضو هیچ کدوم نشدم اما اون روز یه حسی نمی دونم چطور بگم شاید بگین اغراق می کنم یا ..... اما واقعا یه حس عجیب منو به انجمن کشوند وبعد از اون به تالار ادبیات که فوق العاده است..... متاسفانه الان تو شرایطی هستم که از دوستام خیلی دورم و از این بابت احساس تنهایی شدیدی می کردم ، تنهایی که گوشه ای شو با انجمن پر کردم و از این بابت از همه دوستان به ویژه YAGHOT SEFID و - Nahal - عزیزم که همیشه همراهیم کردن سپاس گذارم. با آرزوی شادی و موفقیت برای تمام نواندیشان عزیز. پاییزان 26 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ کسی که همیشه سعی میکنه بقیه رو شاد کنه بیشتر از همه تنهاست، اون رو تنها نذارید. بهتون نیاز داره ولی هیچ وقت به شما نمیگه که بهتون نیاز داره...!! امیدوارم همیشه شاد باشی. برای میلاد عزیز 27 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ میگویم سلام، هیچکس جوابم را نمیدهد... پس میگویم خدانگهدار ... شاید از سر اتفاق، یک نفر دست هایش تکان بخورد ... برای امین عزیز 25 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ خیلی باحالی ...دمت گرم. هرچقد بت بگم باحالی نمیفمی که برای ممد.....(مطمئنم اینو ببینی فش میدی بعدش) 24 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ دارم سخنی با تو و گفتن نتوانم وین درد نهان سوز نهفتن نتوانم تو گرم سخن گفتن و از جام نگاهت من مست چنانم که شنفتن نتوانم شادم به خیال تو چو مهتاب شبانگاه گر دامن وصل تو گرفتن نتوانم چون پرتو ماه آیم و چون سایه ی دیوار گامی ز سر کوی تو رفتن نتوانم دور از تو من سوخته در دامن شبها چون شمع سحر یک مژه خفتن نتوانم فریاد ز بی مهریت ای گل که درین باغ چون غنچه ی پائیز شکفتن نتوانم ای چشم سخنگوی تو بشنو ز نگاهم دارم سخنی با تو و گفتن نتوانم برای مهلبون پاییزان عزیز ... :icon_gol: 19 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ شمعی فروخت چهره که پروانه تو بود عقلی درید پرده که دیوانه تو بود خم فلک که چون مه و مهرش پیاله هاست خود جرعه نوش گردش پیمانه تو بود پیر خرد که منع جوانان کند ز می تا بود خود سبو کش میخانه تو بود خوان نعیم و خرمن انبوه نه سپهر ته سفره خوار ریزش انبانه تو بود تا چشم جان ز غیر تو بستیم پای دل هرجا گذشت جلوه جانانه تو بود دوشم که راه خواب زد افسون چشم تو مرغان باغ را به لب افسانه تو بود هدهد گرفت رشته صحبت به دلکشی بازش سخن ز زلف تو و شانه تو بود برخواست مرغ همتم از تنگنای خاک کو را هوای دام تو و دانه تو بود بیگانه شد به غیر تو هر آشنای راز هر چند آشنا همه بیگانه تو بود همسایه گفت کز سر شب دوش شهریار تا بانگ صبح ناله مستانه تو بود برای داداش گلم:icon_gol:YAGHOT SEFID:icon_gol: 17 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ برای زهرا (partow) دلا.. :) خیلی کمکم کردی؛ هم توی پیدا کردن راه زندگیم هم توی درسام... مرسی زهرا جان... :* دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------- برای ونوس(*ve000s*) دوست جون مهربون خودم... :) همزاد نواندیشانیٍ من بودی... :* دوستت دارم... -------------------------------------------------------------------------------------- برای پوریا (poor!a) ازت خیلی چیزا یاد گرفتم در زمینه آی تی و زندگی... مرسی... --------------------------------------------------------------------------------------- برای سپیده (sepideh.mt) دوست مهر ماهی و هم سلیقه ی من...:) امیدوارم دوستیمون ادامه پیدا کنه... :* دوستت دارم... ----------------------------------------------------------------------------------------- برای هادی (هادی ناصح) دوست خیلی خوبی بودی و هستی... موفق باشی ------------------------------------------------------------------------------------------ برای فرانه (valentina) مهربون و دل نازک خودم... :) خیلی از لحظات خوش و غمگینمو باهات گذروندم ؛ مرسی که همراهم بودی... :* دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------------ برای آرانوسِ عزیزم خاطرات تخریب و حرفای درگوشیمونو هیچوقت یادم نمیره... :) مرسی بابت دوستی صادقانت باهام... :* دوستت دارم... ----------------------------------------------------------------------------------------- برای نگارِ عزیز بهترین مامی دنیا... :* خاطرات تشخیص هویتو هیچوقت یادم نمیره... :) دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------------- برای یدونه آرپاکِ خوجلمون توی روزای سخت زندگیم کنارم بودی... مرسی عزیزم... مامی خودم... :* دوستت دارم... --------------------------------------------------------------------------------------------- برای یوحنّایِ عزیز وقتی نبودم یه مدت انجمن همیشه برام پیغام گذاشتی که کجایی و اینا... منم خیلی منتظرت بودم که بیای... :) دوست آبی فیروزه ای من... :* دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------------ برای میلادِ مهربون دوست پر از اطلاعات و باهوش خودم... :) همیشه موفق باشی... ------------------------------------------------------------------------------------------- برای کتایون عزیزم از اولین دوستام توی انجمن بودی... :* دوستت دارم... --------------------------------------------------------------------------------------------- برای سمندون عزیز خیلی شیطون و با محبتی... :* گولاخ دوستت دارم... ---------------------------------------------------------------------------------------------- برای مهندِ مهربون (shadmehrbaz) عموی دوست داشتنی خودم... :) موفق باشی... ---------------------------------------------------------------------------------------------- برای حمید (hamid.cfd ) دایی مهربون انجمنیم... :) موفق باشی... ------------------------------------------------------------------------------------------------- برای متین عزیزم (delnavaz) دوست خوب و دوست داشتنیِ خودم... :* خاطرات خوبی رو دارم باهات ؛ هرچند کم بود اما هیچوقت از یادم نمیره... دوستت دارم... ----------------------------------------------------------------------------------------------- برای سارای عزیز (-nahal-) خاله ی دوست داشتنی انجمنیم... :* دوستت دارم... ----------------------------------------------------------------------------------------------- برای دوست آرومم متین (yasi*m) دوستت دارم... -------------------------------------------------------------------------------------------------- برای دوست همیشه دوست داشتنیم فروغ دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------------------- برای دوست جدیدم سیندخت دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------------------- برای مینای عزیز (*mini*) دوست کوچولو و پاک خودم... :* دوستت دارم... ----------------------------------------------------------------------------------------------- برای فاطمه عزیزم (cloudy sky) از بهترین دوستامی... نفس... :* دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------------------ برای فائزه جونم (...urbanist...) دوست خوب و دوست داشتنی خودم... :* هروقت یاد سوتیات میفتم میخندم کلی... :) دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------------------ برای پریسا (pa.ri.sa) دوست جونِ خودم... :* همه همیشه من و تورو با هم اشتباه میگرفتن و یه سری هم هنوز اشتباه میگیرنمون...:) دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------------------ برای مینا (*mina*) دوست گلم... :* دوستت دارم... ------------------------------------------------------------------------------------------------- برای شاروک دوست خوب و مدیر کوچولوی انجمن... :* دوستت دارم... ---------------------------------------------------------------------------------------------- برای بقیه ی دوستانم هم آرزوی موفقیت دارم... 39 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده