Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ میخوام تو این تاپیک کارهای عجیب و غریبی که بعضا کارفرما ها میخوان و طراح ها باید بر اساس اون طرح بدن رو بزاریم ولی بهتره که نمونه کارها مال خودتون باشه. این طرح رو سال 87 با استفاده از نرم افزار Chief Architect زده بودم (طراحی و رندر) قرار بود که یه دفتر معماری باشه! کل هزینه براورد شده بر اساس قیمت بازار (سال 87) شده بود 1,900 15 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ یعنی هیچکی تا حالا طرح عجیب و غریب نداشته؟!!!! اندازه طرح مهم نیست, فقط یه طرحی که غیر متعارف باشه همین 5 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ ونووووووسسسسسسسس از تشکرت ممنون اما ... 5 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ دلیل اینکه دنبال طرح های غیر متعارف هستم اینه: توی طرحهای غیر متعارف کلیشه ها شکسته میشه, و خلاقیت اگه نگیم تنها چیز باید گفت بیشترین چیزیه که میبینیم و این خلاقیت هاست که قشنگه و میتونه تبدیل به فرمها و قالب های جدید بشه 6 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا رو شکر حداقل یه نفر یه حرکتی زد, داداش دمت گرم 3 لینک به دیدگاه
mohsen sarparast 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ سلام سال گذشته بنابر درخواست بکی ازمشتریانم طرحی اماده و اجرا کردم که بد نیست شما هم ببینید ونظر بدید توضیح اینکه این طراحی در زمینی به متراژ 150 متر مربع در دو طبقه کاملا متفاوت از نظر طراحی واقلیم با دو سلیقه کاملا متفاوت طراحی مدرن در طبقه همکف بانظر خانم مالک وطراحی کاملا سنتی در قسمت زیرزمین با نظر خود مالک ضمنا این ساختمان کاملا به روز دارای سیستمهای جدید ساختمانی میباشد ولی متاسفانه نمیدونم عکسهاشو چه جوری براتون بزارم لطفا راهنمایی کنید 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ سلام سال گذشته بنابر درخواست بکی ازمشتریانم طرحی اماده و اجرا کردم که بد نیست شما هم ببینید ونظر بدید توضیح اینکه این طراحی در زمینی به متراژ 150 متر مربع در دو طبقه کاملا متفاوت از نظر طراحی واقلیم با دو سلیقه کاملا متفاوت طراحی مدرن در طبقه همکف بانظر خانم مالک وطراحی کاملا سنتی در قسمت زیرزمین با نظر خود مالک ضمنا این ساختمان کاملا به روز دارای سیستمهای جدید ساختمانی میباشد ولی متاسفانه نمیدونم عکسهاشو چه جوری براتون بزارم لطفا راهنمایی کنید درود دوست گرامی خوشحال میشیم از طرحاتون استفاده کنیم از قسمت آپلود سنتر نواندیشان عکساتونو آپلود کنید بعد لینک مستقیم رو کپی کنید بعد از قسمت افزودن تصویر لینک کپی شده رو پیست میکنید و در اخر قبول رو میزنید 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده