- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 من یه سر رسید دارم که اتفاقات و تجربیات مهم رو تو اون یاداشت میکنم هر از گاهی هم نمیتونم با کسی حرف بزنم حرف دلم رو کاغذ این سر رسید میارم به به پسرا هم اهل نوشتن خاطراتشون هستن 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2013 به به پسرا هم اهل نوشتن خاطراتشون هستن بله که هستن فک کردین فقط شما دخترها فقط بلدین خاطرات رو بنویسید:vahidrk: 6
mani24 29665 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 تلخ تر از خود جدایی آنجایی است که بعدها... هی باید وانمود کنی که هیچ اتفاقی نیفتاده... که هیچ خاطره ای نداری... ... که برایت مهم نیست... وچه زهری دارد این وانمود کردن!!! 8
pari.v 10304 ارسال شده در 8 آذر، 2013 آره داشتم.. هنوزم دارم همه اتفاقات خاصو توش می نوشتم. از احساساتم می نوشتم. از تصمیماتم می نوشتم... هنوزم می نویسم اگه کسی بود که می خواستم باهاش حرف بزنمو نمی تونستم، تو دفترم باهاش حرف می زدم. اونجوری دیگه چیزی تو دلم نمی موند 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 8 آذر، 2013 من راستش هیچ وقت خاطره هامو نمینویسم دوستام همش مجبورم میکنن بنویسم ولی خب دوس ندارم بنویسم حس میکنم اگر بنویسم ،دیگه اون قشنگی وان اتفاق از بین میره قبل تر ها مینوشتم اما بعد یا پاره شون کردم یا سوزوندمشون 3
delovan20 1048 ارسال شده در 17 اسفند، 2013 آره من داشتم وهنوز دارم وای خدای من چی میشد همیشه توهمون سن باقی می موندیم همون بچگی که هیچی حالیمون نبود نه غم نه غصه 4
ارسال های توصیه شده