Lean 56968 ارسال شده در 23 آذر، 2012 سلام الان تو هفته دفاع مقدس هستیم ، بچه هایی که هم سن و سال من هستن خردسالیشون تو این دوره گذشته و تا حدودی شرایط رو درک کردن، حالا سوال من اینه اگه جنگ دیگه ای اتفاق بیفته حاضرید برید بجنگید؟؟؟؟؟؟؟ 13
3Tilla 3844 ارسال شده در 23 آذر، 2012 من نه! فک میکنم به اندازه کافی نیروی نظامی وجود داره بعدشم اگه جنگ بشه-اگه- خدا خودش به خیر کنه از بنده خدا کاری ساخته نیست:icon_pf (34): 6
Lean 56968 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2012 کدوم کشور امن تر هست این موقع ها؟؟؟ تو نمیخواد بیای اصلا همون شاهین بیاد کفایت میکنه 6
Mr.101 27037 ارسال شده در 23 آذر، 2012 اگه خدای نکرده جنگ شد دیگه مثل قبل نیست جبهه ای باشه با موشک و جنگنده میجنگن تو خونه هم باشیم هر لحظه یه موشک میاد تو حیاط 9
Strelitzia 17128 ارسال شده در 23 آذر، 2012 تو نمیخواد بیای اصلا همون شاهین بیاد کفایت میکنه ازش خواستن بیاد فنون جنگی رو یاد بگیره من نذاشتم:icon_razz: 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2012 نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا - - - Updated - - - ازش خواستن بیاد فنون جنگی رو یاد بگیره من نذاشتم:icon_razz: :vahidrk: ز.ز 6
Lean 56968 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2012 اگه خدای نکرده جنگ شد دیگه مثل قبل نیست جبهه ای باشه با موشک و جنگنده میجنگن تو خونه هم باشیم هر لحظه یه موشک میاد تو حیاط بله کاملا درسته ، اون موقع گوشت قربونی واسه میدونای مین میخواستن الان سد گوشتی برای موشکا 4
3Tilla 3844 ارسال شده در 23 آذر، 2012 نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا - - - Updated - - - :vahidrk: ز.ز ز-ز دانشگاه دولتی خوندی.دینی نداری؟ پول نفتو واست خرج کردن 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 23 آذر، 2012 نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا - - - Updated - - - :vahidrk: ز.ز پس ما چی؟ دوستات غلط املایی داری . ز.ذ 4
Army.of.onE 711 ارسال شده در 23 آذر، 2012 اما به نظر من اگه منظور این دوستمون از افراد متحجر امثال شیرودی و بابایی وهمت هست اگر این متحجرین نبودن هر کدوم از ما سه چهارتا خواهر عرب داشتیم. 8
Lean 56968 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2012 ز-ز دانشگاه دولتی خوندی.دینی نداری؟ پول نفتو واست خرج کردن دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2012 اما به نظر من اگه منظور این دوستمون از افراد متحجر امثال شیرودی و بابایی وهمت هست اگر این متحجرین نبودن هر کدوم از ما سه چهارتا خواهر عرب داشتیم. به هیچ وجه ، اونها صادقانه و پاک رفتن ، منظورم نون به نرخ روز خورهای اطرافمون هستن 5
3Tilla 3844 ارسال شده در 23 آذر، 2012 دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی خداروشکر من 6 ساعت خوندم سربازی هم نرفتم کار درست حسابی هم ندارم پس من اول از همه میرم 4
Strelitzia 17128 ارسال شده در 23 آذر، 2012 دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی چندسالته شما الان؟؟؟ 2
Army.of.onE 711 ارسال شده در 23 آذر، 2012 اگه جنگ بشه شاید رفتم اما به خاطر این نظام نه به خاطر چیزایی ارزششون بسیار بالاست. 6
Strelitzia 17128 ارسال شده در 23 آذر، 2012 اگه جنگ بشه شاید رفتم اما به خاطر این نظام نه به خاطر چیزایی ارزششون بسیار بالاست. موافقم 3
ارسال های توصیه شده