رفتن به مطلب

شما حاضرید برید بجنگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Lean

ارسال های توصیه شده

سلام

الان تو هفته دفاع مقدس هستیم ، بچه هایی که هم سن و سال من هستن خردسالیشون تو این دوره گذشته و تا حدودی شرایط رو درک کردن، حالا سوال من اینه اگه جنگ دیگه ای اتفاق بیفته حاضرید برید بجنگید؟؟؟؟؟؟؟

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من نه!:ws37:

فک میکنم به اندازه کافی نیروی نظامی وجود داره بعدشم اگه جنگ بشه-اگه- خدا خودش به خیر کنه از بنده خدا کاری ساخته نیست:icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه
کدوم کشور امن تر هست این موقع ها؟؟؟:whistle:

تو نمیخواد بیای اصلا:banel_smiley_4: همون شاهین بیاد کفایت میکنه:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگه خدای نکرده جنگ شد دیگه مثل قبل نیست جبهه ای باشه با موشک و جنگنده میجنگن تو خونه هم باشیم هر لحظه یه موشک میاد تو حیاط:w58::banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه
تو نمیخواد بیای اصلا:banel_smiley_4: همون شاهین بیاد کفایت میکنه:w02:

ازش خواستن بیاد فنون جنگی رو یاد بگیره من نذاشتم:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا

- - - Updated - - -

ازش خواستن بیاد فنون جنگی رو یاد بگیره من نذاشتم:icon_razz:

:vahidrk: ز.ز

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگه خدای نکرده جنگ شد دیگه مثل قبل نیست جبهه ای باشه با موشک و جنگنده میجنگن تو خونه هم باشیم هر لحظه یه موشک میاد تو حیاط:w58::banel_smiley_4:

بله کاملا درسته ، اون موقع گوشت قربونی واسه میدونای مین میخواستن الان سد گوشتی برای موشکا

• Like 4
لینک به دیدگاه
نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا

- - - Updated - - -

ز-ز :ws28:

دانشگاه دولتی خوندی.دینی نداری؟ پول نفتو واست خرج کردن:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

- - - Updated - - -

پس ما چی؟

دوستات:hanghead:

غلط املایی داری

.

ز.ذ:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اما به نظر من اگه منظور این دوستمون از افراد متحجر امثال شیرودی و بابایی وهمت هست اگر این متحجرین نبودن هر کدوم از ما سه چهارتا خواهر عرب داشتیم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
ز-ز :ws28:

دانشگاه دولتی خوندی.دینی نداری؟ پول نفتو واست خرج کردن:banel_smiley_4:

دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم :w58: 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اما به نظر من اگه منظور این دوستمون از افراد متحجر امثال شیرودی و بابایی وهمت هست اگر این متحجرین نبودن هر کدوم از ما سه چهارتا خواهر عرب داشتیم.

به هیچ وجه ، اونها صادقانه و پاک رفتن ، منظورم نون به نرخ روز خورهای اطرافمون هستن

• Like 5
لینک به دیدگاه
دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم :w58: 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی:ws52:

خداروشکر من 6 ساعت خوندم سربازی هم نرفتم کار درست حسابی هم ندارم پس من اول از همه میرم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چندسالته شما الان؟؟؟:w58::ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...