Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام الان تو هفته دفاع مقدس هستیم ، بچه هایی که هم سن و سال من هستن خردسالیشون تو این دوره گذشته و تا حدودی شرایط رو درک کردن، حالا سوال من اینه اگه جنگ دیگه ای اتفاق بیفته حاضرید برید بجنگید؟؟؟؟؟؟؟ 13 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ من نه! فک میکنم به اندازه کافی نیروی نظامی وجود داره بعدشم اگه جنگ بشه-اگه- خدا خودش به خیر کنه از بنده خدا کاری ساخته نیست:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ کدوم کشور امن تر هست این موقع ها؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ کدوم کشور امن تر هست این موقع ها؟؟؟ تو نمیخواد بیای اصلا همون شاهین بیاد کفایت میکنه 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اگه خدای نکرده جنگ شد دیگه مثل قبل نیست جبهه ای باشه با موشک و جنگنده میجنگن تو خونه هم باشیم هر لحظه یه موشک میاد تو حیاط 9 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ تو نمیخواد بیای اصلا همون شاهین بیاد کفایت میکنه ازش خواستن بیاد فنون جنگی رو یاد بگیره من نذاشتم:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا - - - Updated - - - ازش خواستن بیاد فنون جنگی رو یاد بگیره من نذاشتم:icon_razz: :vahidrk: ز.ز 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اگه خدای نکرده جنگ شد دیگه مثل قبل نیست جبهه ای باشه با موشک و جنگنده میجنگن تو خونه هم باشیم هر لحظه یه موشک میاد تو حیاط بله کاملا درسته ، اون موقع گوشت قربونی واسه میدونای مین میخواستن الان سد گوشتی برای موشکا 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا - - - Updated - - - :vahidrk: ز.ز ز-ز دانشگاه دولتی خوندی.دینی نداری؟ پول نفتو واست خرج کردن 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ نسل من یعنی نسل دهه 60 تاوان خیلی دادیم ، تاوان ندانم کاری پدرانمون الانم همینطوره تو سن سالی هستیم که تا بخواد شر نسل عقب مونده و متحجر قبلی کنده بشه خودمون پیر شدیم ، من خودم به شخصه هیچ دینی احساس نمیکنم که بخوام به این کشور ادا کنم به اندازه کافی هم تاوان دادم ، به شخصه پاسپورتم آمادس به محض شروع جنگ دیگه برم جایی غیر از اینجا - - - Updated - - - :vahidrk: ز.ز پس ما چی؟ دوستات غلط املایی داری . ز.ذ 4 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اما به نظر من اگه منظور این دوستمون از افراد متحجر امثال شیرودی و بابایی وهمت هست اگر این متحجرین نبودن هر کدوم از ما سه چهارتا خواهر عرب داشتیم. 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ ز-ز دانشگاه دولتی خوندی.دینی نداری؟ پول نفتو واست خرج کردن دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اما به نظر من اگه منظور این دوستمون از افراد متحجر امثال شیرودی و بابایی وهمت هست اگر این متحجرین نبودن هر کدوم از ما سه چهارتا خواهر عرب داشتیم. به هیچ وجه ، اونها صادقانه و پاک رفتن ، منظورم نون به نرخ روز خورهای اطرافمون هستن 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی خداروشکر من 6 ساعت خوندم سربازی هم نرفتم کار درست حسابی هم ندارم پس من اول از همه میرم 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ دانشگاه دولتی خوندم چون روزی 18 ساعت درس خوندم 2 سال عمرمو واسه خدمت هدر دادم 4 سال هم با کمترین مزایا کار کردم برای کشور دیگه چه دینی چندسالته شما الان؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اگه جنگ بشه شاید رفتم اما به خاطر این نظام نه به خاطر چیزایی ارزششون بسیار بالاست. 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اگه جنگ بشه شاید رفتم اما به خاطر این نظام نه به خاطر چیزایی ارزششون بسیار بالاست. موافقم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ پس ما چی؟دوستات غلط املایی داری . ز.ذ مرسی خانم معلم 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ اگه واقعا به حضور من نیاز باشه آره میرم. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ چندسالته شما الان؟؟؟ جهشی خوندم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده