moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ مهر، ۱۳۹۱ سه بار اومدم تو تاپیک به نیت خوندن و رای دادن... سه بار خوندم و باز هیچ کدومشون برام های لایت نشد... چه کنم با این ذهن کج سلیقه ام... رفتم سراغ یک بازی بچگی...یک ترانه ی بچگی...اونو خوندم و انتخاب کردم... آن مان نماران، دو دو اسکاچی، آنی مانی کَ. لا. چی....به گزینه ی 5 رسید....به همون رای دادم....به ترتیب هم گذاشتم زیر هر عبارت که با مدرک ثابت کنم شماره ها شماره ی نوشته هاست. آن مان نماران، دو دو اسکاچی، آنی مانی کَ. لا. چی.... 1...2...3...4...5..6...7....8....1.......2....3...4....5..... 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ مهر، ۱۳۹۱ همه شون قشنگ بودن به همه رای دادم 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ مهر، ۱۳۹۱ دفعه بعدی برای من هم لینک مسابقه رو بذارین لطفا... الان رای ندادم....چرا نداره خب نخوندم ... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ مهر، ۱۳۹۱ hasti۱۹۸۸ گفته است: دفعه بعدی برای من هم لینک مسابقه رو بذارین لطفا...الان رای ندادم....چرا نداره خب نخوندم ... عزیزم باید برای شرکت در مسابقه باید از خودت تاپیک داشته باشی. اینجا برای خودت تاپیک بزن و نوشته های خودت رو بزار. اینم قوانینش : قـــوانیـن بخش گاه نوشته های نواندیشی ها لطفـاً مطـالعـه فـرمائید. ( تغییرات جدیـد! ) این مسابقه هر 3 ماه یکبار تقریبا برگزار میشه. دفه بعد حتما شرکت کن.خوشحال می شیم 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۱ خب نظر سنجی بسته شد زمان اعلام نتایجه گاهنوشته شماره 4 با 21 رای ... از شاروک عزیز ... 150 امتیاز گاهنوشته شماره 5 با 19 رای ... از peyman2133 عزیز ... 100 امتیاز گاهنوشته شماره 2 با 18 رای ... از *sepid* عزیز ... 50 امتیاز به هر سه نفر تبریک میگم سایر دوستانی که تو مسابقه شرکت کردن: گاهنوشته شماره 1 ... 17 رای ... از کهربا گاهنوشته شماره 3 ... 12 رای ... از Mr. Specific گاهنوشته شماره 6 ... 12 رای ... از *shahdokht *1983 گاهنوشته شماره 8 ... 11 رای ... از *pedram* گاهنوشته شماره 7 ... 10 رای ... از moein.s ممنون از حضورتون 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۱ به همه دوستان گلم مخصوصا فاطیمای عزیز تبریک میگم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۱ به به چه کردند دوستان....در میون دوستانی که رای دادن و گفتن دیگرون برن تو میدون....اونا حرفشون حرف نشد...عمل کردن به رای شون... دو صد درود به این روحیه ی ورزشکاری شون... تبریک به نوشته های برتر... تبریک به اونایی که رتبه نیاوردن ولی نگفتن اسممون رو نیارین...چون واسه رتبه شرکت نکرده بودن...معرفت بالاشون رو باید سرلوحه کرد... یک تشکر ویژه هم بابت برگزاری خوب و بی تنش مسابقه..دیگه سپیده خانوم....پیر دیری شده در این زمینه..... و در نهایت از مدیرمون تشکر می کنم.... پ.ن:از آبا و اجدادمون هم تشکر می کنم.....که ما نسل فرهیخته رو به وجود آوردن 6 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر، ۱۳۹۱ به همه برنده ها تبرررررررررررررررررریک میگم:icon_pf (19): 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۱ منم ب همه ی عزیزان شرکت کننده تبریک میگم............ایشالا تو بقیه مراحل زندگیتون هم موفق باشید و پویا.........:icon_gol: ب خودتوت ایمان داشته باشید..... دوستون دارم...........:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده