Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ فكرشو ميكنيد يه روزي شما هم در همچين پروژه اي كار كنيد ؟ من كه آرزومه پروژه: پارس جنوبي ، فاز 6و7و8 واقعا عظمتي داره براي خودش. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ ببخشید یک مدت تنبلی کردم....سعی میکنم هر چه زودتر تکالیف رو انجام بدم... در ورژن 12 امکان رسم پله و نرده وجود نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ پنجره ای که نمودار درختی را نمایش میداد به اشتباه بستم...چگونه می توان آن را بازیابی کرد؟ هایرارکی چیست و چه اهمیت و کاربردی دارد؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ ببخشید یک مدت تنبلی کردم....سعی میکنم هر چه زودتر تکالیف رو انجام بدم...در ورژن 12 امکان رسم پله و نرده وجود نداره؟ وجود دارد ، application Structures > Access,Stair & Ladders پنجره ای که نمودار درختی را نمایش میداد به اشتباه بستم...چگونه می توان آن را بازیابی کرد؟ هایرارکی چیست و چه اهمیت و کاربردی دارد؟ member رو بستيد ؟يا Design Expl ؟ در هر صورت هر دو مورد رو مي تونيد از قسمت Display مجددا باز كنيد. Hierarchy توانايي تغيير سلسله مراتب شما را دارد، فرضا شما مي خوايد يك equip رو از يك zone به Zone ديگه انتقال بديد ، به كمك Hierarchy ميتوانيد اين كار را انجام دهيد .Hieararchy خيلي ابزار مفيدي هستش. براي اين كار ابتدا از پنجره Membar روي مقصد ايستاده ، سپس از داخل پنجره Hierarchy اون عضوي رو كه مي خواهيد داخل سلسه مراتب جابجا كنيد انتخاب مي كنيد سپس Include رو مي زنيد . با اين راهنمايي ها تمرين كنيد ، مي خوام سعي كنيد و با انواع خطا هايي كه ميده، روبرو بشيد و سعي كنيد خودتون حلش كنيد ، اگه ديديد نشد بگيد براتون فيلمش مي كنم ، چون به نظرم چيزي رو كه خودتون كشف ميكنيد هيچوقت فراموشش نميكند. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ وجود دارد ، application Structures > Access,Stair & Ladders member رو بستيد ؟يا Design Expl ؟ در هر صورت هر دو مورد رو مي تونيد از قسمت Display مجددا باز كنيد. Hierarchy توانايي تغيير سلسله مراتب شما را دارد، فرضا شما مي خوايد يك equip رو از يك zone به Zone ديگه انتقال بديد ، به كمك Hierarchy ميتوانيد اين كار را انجام دهيد .Hieararchy خيلي ابزار مفيدي هستش. براي اين كار ابتدا از پنجره Membar روي مقصد ايستاده ، سپس از داخل پنجره Hierarchy اون عضوي رو كه مي خواهيد داخل سلسه مراتب جابجا كنيد انتخاب مي كنيد سپس Include رو مي زنيد . با اين راهنمايي ها تمرين كنيد ، مي خوام سعي كنيد و با انواع خطا هايي كه ميده، روبرو بشيد و سعي كنيد خودتون حلش كنيد ، اگه ديديد نشد بگيد براتون فيلمش مي كنم ، چون به نظرم چيزي رو كه خودتون كشف ميكنيد هيچوقت فراموشش نميكند. ببخشید مثل اینکه منظورم رو بد بیان کردم...گزینش رو داره اما در 12 اجار نمیشه؟واسه شما رسم میکنه؟ هایرارکی هم اسمش رو یکجاا شنیده بودم برام سوال ایجاد شد...وگرنه نمیدونم کجاست که:icon_pf (34): ولی حالا مشکلم با پله های 12 که حل میشد میرم دنبالشم.. نمودار درختی هم پیداش کردم.. اسمش رو نمیدونستم چیه که الان متوجه شدم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ برای رسم joint تیرها با این مشکل روبرو شدم.... در صورتیکه گوشه هاش رو درست رسم میکنه...بنظرتون مشکل چیه؟ در ضمن...ابتدا تیرهای بالا رو بصورت ادامه دارم رسم کردم و بعدش spilit کردم...خودم حدس میزنم به این دلیل باشه ولی اینجوری که خیلی مسخرست 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ Modify->Joints->Position Line انتخاب NAL یا NAR و تیک زدن Attachment باعث حل شدن مشکلم شد.:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ بله الان تست كردم ، متاسفانه چون اين نرم افزار هاي ما خيلي خيلي اورجينال هستش واسه همين مثل اين كه موقع كرك اين بخش از نرم افزار از كار افتاده ، مجبوريد از ورژن هاي پايين تر استفاده كنيد يا پله نسازيد Hierarchy هم زير مجموعه Modify هستش. Modify > Hierarchy > Include Reverse Order رو فعلا زوده ، در بخش Pipework بهش اشاره ميكنيم. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ درود...برای ساخت پانل از Element->Intersect استفاده میکنم ولی انتخاب نقاط خیلی سخته و اصلا موفق نمیشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ درود...برای ساخت پانل از Element->Intersect استفاده میکنم ولی انتخاب نقاط خیلی سخته و اصلا موفق نمیشم از intersect چرا استفاده مي كنيد ؟ از Element | snap و Pline | snap استفاده كنيد خيلي راحت تر خواهيد بود. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ از intersect چرا استفاده مي كنيد ؟از Element | snap و Pline | snap استفاده كنيد خيلي راحت تر خواهيد بود. بله ولی در اینصورت خیلی نقاط کج میشوند و مستطیل یکدست ساخته نمی شود 2 لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ بله ولی در اینصورت خیلی نقاط کج میشوند و مستطیل یکدست ساخته نمی شود نبايد معمولا مشكلي ايجاد كنه ، هر دو حالت رو فيلم گرفتم ، ملاحضه كنيد اميدوارم كمكتون كنه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ahmad8800 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ درود...آموزش های زیادی در مورد PDMS در نت وجود داره و همه دوستان سیالاتی از اهمیت این نرم افزار مطلع هستند.اما مطالعه و یادگیری آن نیاز به اراده داره...لازم نیست وقت زیادی برای این منظور اختصاص بدیم ...هفته ای 1.5 ساعت....3 تا نیم ساعت....شنبه،دوشنبه،چهارشنبه رو به مطالعه این جزوه اختصاص بدیم...صفحات مورد مطالعه رو هم با هم هماهنگی میکنیم. و بعد در مورد آن بحث میکنیم. ابتدا جزوه رو از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید. اولین جلسه دوشنبه، صفحات مورد مطالعه رو یکشنبه معرفی میکنم. من عاااااااشق این کارای گروهیم اما چرا دیر این پست رو دیدم منم پااایم البته با چندین جلسه تاخیر,البته من پارسال با یکی از دوستام یکمی با این نرم افزار کار کردیم و خیلی غریب نیستم یا علی! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ من عاااااااشق این کارای گروهیماما چرا دیر این پست رو دیدم منم پااایم البته با چندین جلسه تاخیر,البته من پارسال با یکی از دوستام یکمی با این نرم افزار کار کردیم و خیلی غریب نیستم یا علی! درود....در حال حاضر شیوه تاپیک با حضور یک استاد قوی بر رفع اشکال و حل تمرین !! است حضور شما باعث افتخار ماست. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ درود...در قسمت پنل ها Modifu->Extrution.Panel میخوام یک سمت رو فیلت بزنم اما موفق نمیشم در صورتیکه برای گوشه قبلی بدون مشکل رسم شد. مشکل چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ فيلت بزنين ؟ متوجه منظورتون نشدم دقيقا ، اما از توضيحاتتون يه چيز هايي متوجه شدم ، يعني مثل عكس پايين مي خوايد مدل كنيد ؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ فيلت بزنين ؟ متوجه منظورتون نشدم دقيقا ، اما از توضيحاتتون يه چيز هايي متوجه شدم ، يعني مثل عكس پايين مي خوايد مدل كنيد ؟ تقریبا اینجوری...آره...راستی دیروز هر چی برای رسم احجام منفی تلاش کردم موفق نشدم...قلق خاصی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ تقریبا اینجوری...آره...راستی دیروز هر چی برای رسم احجام منفی تلاش کردم موفق نشدم...قلق خاصی داره؟ اين سه فيلم رو ببينيد فكر كنم تا حدود زيادي كمكتون كنه ، اگه بازم مشكل داشتين در خدمتم. (امروز سر حال بودما سه تا فيلم آماده كردم ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ اين سه فيلم رو ببينيد فكر كنم تا حدود زيادي كمكتون كنه ، اگه بازم مشكل داشتين در خدمتم. (امروز سر حال بودما سه تا فيلم آماده كردم ) ایشالا همیشه سرحال باشید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده