.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ The book of American Accent Training is a guide to speaking and pronouncing colloquial American English for every one who speaks English as a second language Illustrated by Holly Forsyth برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود فایل صوتی 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ لینک واسه من not fond بود البته شاید فقط واسه من باشه ها 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ حجم 350 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ لینک واسه من not fond بودالبته شاید فقط واسه من باشه ها اااااااااااا چرا دوباره چکش کردم یه نگاه بیانداز ببین درست شده یا نه 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ این کتاب خیلی عالیه یعنی اگر واقعا روش وقت بذاری و کار کنی کمر تافل رو شکستی ؛ منظورم اینه که خیلی جلو می افتی برای من که زمان امتحان خیلی کارساز بود ؛ در حالی که اصلا فکرش رو نمی کردم ! 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ اااااااااااا چرا دوباره چکش کردم یه نگاه بیانداز ببین درست شده یا نه شد مرسی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ دانلود شد فقط یه لطفی میکنی کار کردن باهاشم آموزش بدی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ میگما ! پس این فایل صوتی اش کو؟! همه داستان سر همون لهجه و نوع تلفظ هستش! البته خود کتاب هم کارایی داره اما 50% هم برمی گرده به اون فایل صوتی ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده