dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ جالبه فقط واسه خودم هم دانشگاهی پیدا نشد 11 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ چه میکنه این قزوین البته من دانشگاه تبریز هستم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ جالبه فقط واسه خودم هم دانشگاهی پیدا نشد منم هنوز هم دانشگاهی پیدا نکردم:there: 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ پس من چی ام؟ جیـــــــــــــــــگر من آخه تو درست تموم شده 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ جیـــــــــــــــــگر من آخه تو درست تموم شده تعارف نکن می خوای صبح بیام دانشگاه عصر برگردم به عشقت؟ 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ تعارف نکن می خوای صبح بیام دانشگاه عصر برگردم به عشقت؟ فدای تو خانوم خوش خنده نمیخواد صبح تا عصر به عشق من بیای بیا مدارکتو بگیر راحت کن خودتووووووو 8 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ جالبه فقط واسه خودم هم دانشگاهی پیدا نشد 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ فدای تو خانوم خوش خنده نمیخواد صبح تا عصر به عشق من بیای بیا مدارکتو بگیر راحت کن خودتووووووو خوش خنده نه دیگه اونا باید خودشون بفرستن 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ آزاد همدان ااااااااااااااااا آزاد همدان همدانی هستی و ما نمیدونستیممم 9 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ خوش خنده نه دیگه اونا باید خودشون بفرستن ااااااااااااااااااا توام مثه منی پس دمت گرمممممممممممم برا منم یک ساله که نرفتم سراغش 9 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ ااااااااااااااااا آزاد همدانهمدانی هستی و ما نمیدونستیممم اوهوم 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ جالبه که واسه من هم دانشگاهی پیدا نشد ولی کارای دانشگاه ما تو این سایت زیاده ( با اسم استاد و اسم دانشگاه هست ):icon_razz: اینم مدرکه حرفم : http://www.noandishaan.com/forums/thread3136.html آرم دانشگاهمون هم زیر همش هست و اسم استادهامون بالاش 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ منم هم دانشگاهی پیدا نکردم بچه های ما منقرض شدن دقت کردین همه آزادن!جز یکی دونفر. 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ منم هم دانشگاهی پیدا نکردم بچه های ما منقرض شدن دقت کردین همه آزادن!جز یکی دونفر. چگالی خنگا همیشه بالا بوده شوخی بود شرمنده خودم سر دسته همه خنگام 7 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ چگالی خنگا همیشه بالا بوده شوخی بود شرمنده خودم سر دسته همه خنگام وقتی محرومت کردن چگالی دستت میاد 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده