Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ اگر یه سر به سوپر مارکت سر کوچه ما بزننه اعدامش میکنه ش ارژ 2000 ایرانسل رو میده 2300 این نمونه کوچیکشه:icon_pf (34): - - - Updated - - - اینکه همه جا همینه نابغه 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر من بهترین کار الان اینه شما بری درستو بخونی فاطمه خانوم و زیاد ذهنتو مشغووول نکنی خوبه امسال ارشد داریا فرصت زیادیم باقی نمونده ..........وقت برا پرسیدن این سوالا زیاده هنوووز حیاتیه خو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ اینکه همه جا همینه نابغه همه جا یه 2100 میدن یا 2200:w16: 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ به نظرم بهترین کار برا خانوم ها معلمی هستش و بس معلمی شغل انباست!!!!:icon_pf (34): کار ماهانیست که ....خیلی اعصاب میخواد.من تابستون چند جا درس میدادم.میومدم خونه دوست داشتم گریه کنم.بچه های دوره ما خوب بودن که تموم شدن,منقرض شدن ..... الان بچه ها خیلی داغونن:icon_pf (34): همشون خنگن! ولی استخدام آموزش پروش بله!به تابستون و آفتاب مهتابش می ارزه ولی باز باید یه تعداد خشکه مذهب رو تحمل کرد که اونم اعصاب میخواد:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ معلمی شغل انباست!!!!:icon_pf (34): کار ماهانیست که ....خیلی اعصاب میخواد.من تابستون چند جا درس میدادم.میومدم خونه دوست داشتم گریه کنم.بچه های دوره ما خوب بودن که تموم شدن,منقرض شدن ..... الان بچه ها خیلی داغونن:icon_pf (34): همشون خنگن! ولی استخدام آموزش پروش بله!به تابستون و آفتاب مهتابش می ارزه ولی باز باید یه تعداد خشکه مذهب رو تحمل کرد که اونم اعصاب میخواد:vahidrk: باز حداقل محیط کارت ایزوله اس از شر مرد های هیز به دور هستی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ معلمی شغل انباست!!!!:icon_pf (34): کار ماهانیست که ....خیلی اعصاب میخواد.من تابستون چند جا درس میدادم.میومدم خونه دوست داشتم گریه کنم.بچه های دوره ما خوب بودن که تموم شدن,منقرض شدن ..... الان بچه ها خیلی داغونن:icon_pf (34): همشون خنگن! ولی استخدام آموزش پروش بله!به تابستون و آفتاب مهتابش می ارزه ولی باز باید یه تعداد خشکه مذهب رو تحمل کرد که اونم اعصاب میخواد:vahidrk: آموزش و پرورش، معلمی بابا مگه حالا مث قدیمه که با کلاس 6 معلم میشدن باید تربیت معلم قبول شده باشی که معلم شی 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ من استخدام رسمی شرکت نفتو دوس دارم بر فرض محال کار دولتی هم بود،گیرت اومد،از تمام فیــلترای گزینشیش رد شدی،تحقیقات محلی قبول شدی،تونستی استخدام بشی،تنها مزیتش امنیت شغلیشه. وگرنه از لحاظ حقوق رنج پایه حقوق اکثر سازمانها توی 600-700 تومنه که هیچکجا نمیشه با این پول زندگی کرد.(به جز بانک و همون شرکت نفت و اینا که از نظام هماهنگ پیروی نمیکنن) ولی استخدام آموزش پروش بله!به تابستون و آفتاب مهتابش می ارزه ولی باز باید یه تعداد خشکه مذهب رو تحمل کرد که اونم اعصاب میخواد:vahidrk: اصلا هم نمی ارزه!به خاطر همون تابستون میدونید حقوق فرهنگیا نصف زحمتشون هم نیست؟ فقط همون تعطیلی سه ماه تابستونشون توی بوق و کرنا شده! آموزش و پرورش، معلمی بابا مگه حالا مث قدیمه که با کلاس 6 معلم میشدن باید تربیت معلم قبول شده باشی که معلم شی الان تربیت معلمم قبول بشی معلوم نیس بتونی استخدام بشی،شاید حق التدریسی! کلا گذشت اون دوره که میرفتن دانشسرا دوره تحصیلشونم جزو سابقه کارشون حساب میشد. الان دیگه کار دولتی همه جا دست نیافتنیه. 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ من استخدام رسمی شرکت نفتو دوس دارمبر فرض محال کار دولتی هم بود،گیرت اومد،از تمام فیــلترای گزینشیش رد شدی،تحقیقات محلی قبول شدی،تونستی استخدام بشی،تنها مزیتش امنیت شغلیشه. وگرنه از لحاظ حقوق رنج پایه حقوق اکثر سازمانها توی 600-700 تومنه که هیچکجا نمیشه با این پول زندگی کرد.(به جز بانک و همون شرکت نفت و اینا که از نظام هماهنگ پیروی نمیکنن) اصلا هم نمی ارزه!به خاطر همون تابستون میدونید حقوق فرهنگیا نصف زحمتشون هم نیست؟ فقط همون تعطیلی سه ماه تابستونشون توی بوق و کرنا شده! الان تربیت معلمم قبول بشی معلوم نیس بتونی استخدام بشی،شاید حق التدریسی! کلا گذشت اون دوره که میرفتن دانشسرا دوره تحصیلشونم جزو سابقه کارشون حساب میشد. الان دیگه کار دولتی همه جا دست نیافتنیه. مگه پولی که واسه از کار آزاد بدست میارن چقده؟ لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ آموزش و پرورش، معلمی بابا مگه حالا مث قدیمه که با کلاس 6 معلم میشدن باید تربیت معلم قبول شده باشی که معلم شی کی گفته عزیزم.... دختر همسایمون لیسانس حدیث! بود.مادر گرامیشان به طرز زیبایی در اداره نفوذ داشت و الان دخترش درس میده هفته ای 4 روز!بیمه و هزار تا مزایا هم پشت سرش! فک کنم 20 درصد از تربیت معلم میرن بقیشون از بند پ...مثل جاهای دیگه! ضمن اینکه من میدونم حقوق معلما نسبت به زحمتشون خیلی کمه ولی گفتم واسه خانم ها خوبه نه مردها! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ کی گفته عزیزم.... دختر همسایمون لیسانس حدیث! بود.مادر گرامیشان به طرز زیبایی در اداره نفوذ داشت و الان دخترش درس میده هفته ای 4 روز!بیمه و هزار تا مزایا هم پشت سرش! فک کنم 20 درصد از تربیت معلم میرن بقیشون از بند پ...مثل جاهای دیگه! ضمن اینکه من میدونم حقوق معلما نسبت به زحمتشون خیلی کمه ولی گفتم واسه خانم ها خوبه نه مردها! نه مادر جان بدون بند پ رو در نظر بگیر ما از این شانسا نداریم، ینیی اکثرا از این نعمت الهی برخوردار نیستن لینک به دیدگاه
uraniburg 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر من این بهتره که درسمو انقد خوب بخونم که کار بیاد سراغم (کاری که با این شرایط بیاد فکر کنم بهترین باشه) 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر من این بهتره که درسمو انقد خوب بخونم که کار بیاد سراغم (کاری که با این شرایط بیاد فکر کنم بهترین باشه) این طوری باید انقد بخونی تا موهات مثل دندونات سفید بشه 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ مگه پولی که واسه از کار آزاد بدست میارن چقده؟ والله دقیق نمیدونم ضمن اینکه کار آزاد معمولا روال منظمی نداره حقوقش که سر برج برسه! ولی بسته به میزان کارت فک کنم خیلی بیشتر از اینا باشه.نیس؟ تازه مجبور نیستی فضای مسموم و جانماز آب کشی ملتو توی ادارات دولتی ببینی:icon_razz:همین یکی کلی میارزه. 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ این طوری باید انقد بخونی تا موهات مثل دندونات سفید بشه اینقد؟ چقد؟ بابا با فوق لیسانس تو آبدارخونه دارن کار میکنن کی دیده تو این دوره زمونه کار بیاد سراغش آخه؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ اینقد؟ چقد؟ بابا با فوق لیسانس تو آبدارخونه دارن کار میکننکی دیده تو این دوره زمونه کار بیاد سراغش آخه؟ خب کار اومدن تو این زمونه مثل شوهر اومدنه اگر خودت نیوفتی دنبالش کار پیدا کنی سرت بی کلاه میمونه مثل شوهره ا گر خودت پیدا نکنی سرت بی کلاه میمونه 2 لینک به دیدگاه
uraniburg 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ این طوری باید انقد بخونی تا موهات مثل دندونات سفید بشه نچ اینجوریام نیس فرض که اینطوری باشه بشه مگه چیه؟!(با صدای پسر خاله بخونین) اینقد؟ چقد؟ بابا با فوق لیسانس تو آبدارخونه دارن کار میکننکی دیده تو این دوره زمونه کار بیاد سراغش آخه؟ اینقد منظورم کیفیت بود بله با یه کاغذ! همون آبدارخونه هم از سرشون زیاده ولی با علم ... من دیدم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خب معلومه شغل دولتی ولی ازاد یه حال و هوایه دیگه داره ولی کاسبی نداره یه بار میبینی سرماه پول داری یه بار میبینی پول نداری 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ صد در صد كار دولتي چون پول ثابت داري ولي اگه پيدا نكردي درستو بخون كنارشم كار كن مثل من 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ دولتی میتونه بهتر باشه حقوق ثابت و تضمین شده + بیمه و بازنشستگی + امکانات جانبی + روتین بودن 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خب کار اومدن تو این زمونه مثل شوهر اومدنه اگر خودت نیوفتی دنبالش کار پیدا کنی سرت بی کلاه میمونه مثل شوهره ا گر خودت پیدا نکنی سرت بی کلاه میمونه :vahidrk: اعتماد بنفس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده