آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بر دوستای خوبم:hapydancsmil: راستش این سوال همیشه واسم هست که " کار آزاد بهتره یا دولتی؟ " هیچوقتم نتونستم یکی رو انتخاب کنم و دیگری رو رد کنم ، هر کدومش یه مزایایی داره، اما فک کردم ازشما که تجربه گروهی تجربه کار آزادو دارین و گروهی تجربه کار دولتی ، بپرسم . امیدوارم شما بهتر بتونید کمکم کنید. لطفا هم تو کلانشهرو واسم توضیح بدین هم شهرهای کوچیک، هم واسه خانوما توضیح بدین هم آقاییون. پیشاپیش از کمکتون ممنون و سپاسگزارم 45 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ تو شرایط فعلی مملکت شغل هایی که توسط سپاه پاسداران ساپورت میشن، از نظر حقوقی و مالی بهتر هستند. مانند بخش های تخصصی مخابرات و مپنا و صنایع دفاع و... ولی بازم اگر پشتوانه داشته باشه بهتره تا کامل خصوصی، البته واسه کسی که هیچ سرمایه ای از خودش نداره. اگر کسی سرمایه داشت، بهتره خودش مستقل عمل کنه. 20 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ کار دولتــــــــــــــــــی؟!!!شما از ما بهترونی که میتونی پیداش کنی,سلام منم برسون بهش. البته الان دیگه همه قراردادی هستن و استخدامی وجود نداره. از نظر من برای یه خانم کار دولتی بهتره حالا همون جایی که زندگی میکنه که دیگه نور علی نور!!کار آزاد سختی و استرس و پاسخگوییش پیر طرف رو در میاره ,اینم وضع مملکت هر روز یه قانون هر روز ......... البته سرمایه هم همونطور که اسی گفت خیلی ملاکه نمیشه با جیب خالی کار آزاد کرد احتمال حل شدن توسط رقبا زیاده!من یه تجربه کوچولو داشتم! 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ حتی کارهای قرار دادی بهتر از آزاده الان جمعست ساعت 12.5 من سر کارم کار آزاد تعطیلی نداری از صبح تا شب هم باید با مشتری سر و کله بزنی بخوای هم ببندی چک داری نمیشه:icon_razz::icon_razz: بخوای مسافرت بری کل سفر دلت شور میزنه و کوفتت میشه ولی کار دولتی حقوقت مشخصه مرخصیتم سر جاشه روزهای تعطیلتم مال خودتی 17 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ من کار آزاد رو ترجیح میدم هیچی نباشه آقای خودتی به روحیه من یکی که کار دولتی نمیخوره 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ من کار آزاد رو ترجیح میدم هیچی نباشه آقای خودتی فکر میکنی اصلا آقایی هم نداره 8 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ فکر میکنی اصلا آقایی هم نداره بحث من یه چیزه کار آزاد حداقل خوبیش اینه که هرچی بیبشتر درزحمت بکشی بیشترپول درمیاری و کسی هم نیست بهت بگه اینکارو بکن اینکارو نکن ولی آره خوب استرسهای خاص خودش رو داره من به شخصه روحیه کار دولتی رو ندارم مخصوصا توی ایران که یک مشت بی سواد میشن بالاسرت:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ خانمی چی؟یعنی خانم خودت هم نیستی؟ :w420: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ بحث من یه چیزه کار آزاد حداقل خوبیش اینه که هرچی بیبشتر درزحمت بکشی بیشترپول درمیاری و کسی هم نیست بهت بگه اینکارو بکن اینکارو نکن ولی آره خوب استرسهای خاص خودش رو داره من به شخصه روحیه کار دولتی رو ندارم مخصوصا توی ایران که یک مشت بی سواد میشن بالاسرت:icon_pf (34): مطمئنی سر ماه کم نمیاری، میتونی پول آب ، برق، گاز، خوراک، پوشاک و هزار چیز دیگه رو بدی؟ 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ مطمئنی سر ماه کم نمیاری، میتونی پول آب ، برق، گاز، خوراک، پوشاک و هزار چیز دیگه رو بدی؟ بستگی به ریسکی که میکنی داره خدارو شکر تا حالا کم نیاوردم هر کاری ریسک خاص خودش رو داره مهم اینه که ریسکی که انجام میدی منطقی باشه 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ بحث من یه چیزه کار آزاد حداقل خوبیش اینه که هرچی بیبشتر درزحمت بکشی بیشترپول درمیاری و کسی هم نیست بهت بگه اینکارو بکن اینکارو نکن ولی آره خوب استرسهای خاص خودش رو داره من به شخصه روحیه کار دولتی رو ندارم مخصوصا توی ایران که یک مشت بی سواد میشن بالاسرت:icon_pf (34): ببین کار آزاد یه سقف در آمدی داره حداقل تجربه 11 سال من در کار آزاد این رو بهم فهمونده اگر هر چقدر هم جون بکنی بالا تر از اون سقف نخواهد شد ولی هیچ چیز بد تر از استرس فکری نیست خواه نا خواه تو بازار که باشی حالا در هر صنفی ناخواسته چک بازی شروع میشه و گاهی میبینی لنگ یه 10 تومنی تا چکت پاس بشه بعدش چرا فکر میکنی آقا بالا سر نداری؟ پس صنف چکارست که هر ماه میاد چک کنه قیمتها رو اگر 1000 تومن بالاتر بدی جریمه بشی و تعزیرات دادگاهیت کنه؟ ماه قبل بخاطر اینکه من با یکی از کارمنداشون حرفم شد الکی جریمم کردن و دادگاهی شدم و دلیل جریمه و دادگاهی شدنم میدونید چی بود؟ به خاطر صادر نکردن فاکتور خرید برای مشتری تو همه کارها با یکسری بی سواد زبون نفهم سر و کار داری 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ کار دولتی کجا بود اخه که ادم حق انتخاب داشته باشه؟! در واقع فقط دو نوع کار دولتی و ازاد نداریم! کار خصوصی، کار تو بخش خصوصی، شرکت های متعدد و کوچیک و بزرگ که هم حجم کارشون زیاده هم یادگیری تو کارشون بیشتره و هم حقوقشون کمه! این طیف وسیعی داره کار دولتی پیشرفت کاری و اموزشی نداره، حقوق و مزایاش خیلی بهتر از بخش خصوصیه ولی خب یکم محدودیت های خودشو داره، مثل پوشش( حتما مقنعه) محدودیت کار با نت، روسای بیشعور و بی سواد و .... کار ازاد هم که بستگی به سرمایه، تجربه کاری و مشاور و همکارایی که باهاشون هستی داره..استرسش بالاست ولی اگه دوست داشته باشی و پشتکار داشته باشی هم ادم کاری بهتری میشی هم درامدت بهتره هم اقای خودتی نوکر خودت خودت با توجه به همه اینا و روحیه و انگیزه خودت تصمیم بگیر 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ کار ازاد کار شرکتی کار دولتی باید این طوری دسته بندی میکردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ کار دولتی کجا بود اخه که ادم حق انتخاب داشته باشه؟! احسنتم من از اول این تاپیک این شکلیم واقعا وجود داره آیا؟!!!! یعنی انقدر دلم میخواد تو این دوراهی گیر کنم 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ ببین کار آزاد یه سقف در آمدی داره حداقل تجربه 11 سال من در کار آزاد این رو بهم فهموندهاگر هر چقدر هم جون بکنی بالا تر از اون سقف نخواهد شد ولی هیچ چیز بد تر از استرس فکری نیست خواه نا خواه تو بازار که باشی حالا در هر صنفی ناخواسته چک بازی شروع میشه و گاهی میبینی لنگ یه 10 تومنی تا چکت پاس بشه بعدش چرا فکر میکنی آقا بالا سر نداری؟ پس صنف چکارست که هر ماه میاد چک کنه قیمتها رو اگر 1000 تومن بالاتر بدی جریمه بشی و تعزیرات دادگاهیت کنه؟ ماه قبل بخاطر اینکه من با یکی از کارمنداشون حرفم شد الکی جریمم کردن و دادگاهی شدم و دلیل جریمه و دادگاهی شدنم میدونید چی بود؟ به خاطر صادر نکردن فاکتور خرید برای مشتری تو همه کارها با یکسری بی سواد زبون نفهم سر و کار داری آره حرفتو قبول دارم کار آزاد هم باهم فرق داره ولی بازتوش آزادتری و خیلی تصمیم ها رو خودت میتونی گیری 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ ببین کار آزاد یه سقف در آمدی داره حداقل تجربه 11 سال من در کار آزاد این رو بهم فهموندهاگر هر چقدر هم جون بکنی بالا تر از اون سقف نخواهد شد ولی هیچ چیز بد تر از استرس فکری نیست خواه نا خواه تو بازار که باشی حالا در هر صنفی ناخواسته چک بازی شروع میشه و گاهی میبینی لنگ یه 10 تومنی تا چکت پاس بشه بعدش چرا فکر میکنی آقا بالا سر نداری؟ پس صنف چکارست که هر ماه میاد چک کنه قیمتها رو اگر 1000 تومن بالاتر بدی جریمه بشی و تعزیرات دادگاهیت کنه؟ ماه قبل بخاطر اینکه من با یکی از کارمنداشون حرفم شد الکی جریمم کردن و دادگاهی شدم و دلیل جریمه و دادگاهی شدنم میدونید چی بود؟ به خاطر صادر نکردن فاکتور خرید برای مشتری تو همه کارها با یکسری بی سواد زبون نفهم سر و کار داری مگه اینجا تعزیرات هم داره پس چرا یه سر به سوپر مارکت سر کوچه ما نمیزنه 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ مگه اینجا تعزیرات هم داره پس چرا یه سر به سوپر مارکت سر کوچه ما نمیزنه اره بابا دور میدون شهداست دادگاهشم همون جاست:icon_razz: بیشرفها زوم میکنن رو پوشاک و بازار 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ احسنتممن از اول این تاپیک این شکلیم واقعا وجود داره آیا؟!!!! یعنی انقدر دلم میخواد تو این دوراهی گیر کنم والا به خدا با این نوناشون اصلا من عقده دارم بهم کار دولتی پیشنهاد بشه بگم نه 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ اره بابا دور میدون شهداست دادگاهشم همون جاست:icon_razz: بیشرفها زوم میکنن رو پوشاک و بازار اگر یه سر به سوپر مارکت سر کوچه ما بزننه اعدامش میکنه ش ارژ 2000 ایرانسل رو میده 2300 این نمونه کوچیکشه:icon_pf (34): - - - Updated - - - به نظرم بهترین کار برا خانوم ها معلمی هستش و بس 4 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ به نظر من بهترین کار الان اینه شما بری درستو بخونی فاطمه خانوم و زیاد ذهنتو مشغووول نکنی خوبه امسال ارشد داریا فرصت زیادیم باقی نمونده ..........وقت برا پرسیدن این سوالا زیاده هنوووز 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده