hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان این کلیپ 2 دقیقه ای جای مردان و زنان رو عوض کرده تا شاید برای مردان درک زنان قابل لمس تر باشه میتونید از آدرس زیر کلیپ رو ببینید و یا اینکه این فیلم رو که 5 مگا بایت بیشتر حجمش نیست رو دانلود کنید، ولی توصیه میکنم حتماً فیلم رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترجمه متن آغازي : در زندگيتان يک بار همه که شده فکر کرديد زن بودن يعني چه ؟ .... حداقل امروز فکر کنيد ......... ترجمه متن پاياني : در دنيا از هر سه زن يکي مورد تجاوز و شکنجه قرار ميگيرد!! واقعا مقصر کيست؟! ما فقط يک آينه رو به روي شما گذاشتيم براي فکر کردن 25 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ وااای مررررسی خیلی عالی بود قبول دارم, کلیپ جالبی بود اما اگه از دیدن این کلیپ لذت بردید, متاسفم ولی در هر دو حال چه مردسالار (با اعمال خشونتها) و چه زن سالار ( با اعمال همون خشونت ها یا مشابهاشون) چیز احمقانه ای هست. به نظر من اگه با خانمی اینطور رفتار میشه, تقصیر اون خانم کمتر از اون آقا نیست. نشنیدین که میگن, بر مظلوم ظالم پرور لعنت, 8 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ میگن روزی زنی پیش حکیمی رفت و ازش دوایی خواست تا همسرش نسبت به اون عشق بورزه حکیم گفت برای این موضوع یه دارو هست که با سبیل ببر کوهستان تهیه میشه و منم از سبیل اون ببر ندارم, اگه تو بتونی برام یه تار سبیل ببر رو بیاری منم برات دارو رو درست میکنم زن راه میافته میره خونه همون شب حرکت میکنه به سمت کوهستان, هرشب میره کوه, تا اینکه لونه ببر رو پیدا میکنه, بعد, هر شب برای ببر غذا میذاره بعد از چند وقت کم کم ببر رو از نزدیک میبینه بعد از چند وقت دیگه, اروم آروم شروع میکنه به نوازش ببر بعد از یه مدت که میگذره, دیگه با ببر صمیمی تر میشه تا اینکه یک شب همونطور که داشت ببره رو نوازش میکرد یکی از تارهای سبیل ببر رو میکنه, ببر با اینکه خیلی دردش میاد, اما آروم تو بغل زن میمونه و هیچ کاری نمیکنه فردای اون شب زن پیش حکیم میره و تار موی سبیل ببر رو بهش میده, حکیم با تعجب نگاه میکنه و نحوه به دست آوردن اون رو میپرسه و زن هم تمام ماجرا رو تعریف میکنه حکیم بهش میگه برو خونه, تو خودت دارو رو داری؛ تو اگه تونستی با ببر وحشی کوهستان رابطه ای به این خوبی برقرار کنی, پس با همسرت هم حتما میتونی, فقط باید بخوای این داستان رو نوشتم که بگم: شاید اولش سخت باشه و ترسناک, و به ظاهر غیر ممکن بیاد اما هرکاری راهی داره, با کمی صبر و گذشت میشه کم کم به نتیجه مطلوب رسید. اگر هم زنانی در این وضعیت هستن و خشونت علیه اونا تو خونه تا این حد زیاده, و میبینن که با صبر و گذشت و ... به جایی نمیرسن؛ اجباری برای موندن ندارن, جدایی برای این موارده دیگه. اما در مورد جامعه اگه مردانی هستن که به اصطلاح خانمه رو با چشماش میدره, از این دست زنان هم کم نداریم 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ قبول دارم, کلیپ جالبی بوداما اگه از دیدن این کلیپ لذت بردید, متاسفم ولی در هر دو حال چه مردسالار (با اعمال خشونتها) و چه زن سالار ( با اعمال همون خشونت ها یا مشابهاشون) چیز احمقانه ای هست. به نظر من اگه با خانمی اینطور رفتار میشه, تقصیر اون خانم کمتر از اون آقا نیست. نشنیدین که میگن, بر مظلوم ظالم پرور لعنت, فکر نمیکنم کسی از دیدن این صحنه ها لذت ببره فقط چون یه جورایی درک موقعیت رو نشون داده بود مورد تحسین واقع شده در مورد اون خانومای مظلومی که حالا بنا به دلایلی مثل فقر و بی پناهی و ... مجبور به تحمل این زندگی هستن، چی؟ نسوزه ونسازه چکار کنه ؟؟!! اینجا هستش که میگیم خودتونو بذارید جای خاونم های مظلوم تاریخ... و حداقل شما برای بهتر شدن زندگی خودتون فکر و نیز تلاش کنید....... 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ قبول دارم, کلیپ جالبی بوداما اگه از دیدن این کلیپ لذت بردید, متاسفم ولی در هر دو حال چه مردسالار (با اعمال خشونتها) و چه زن سالار ( با اعمال همون خشونت ها یا مشابهاشون) چیز احمقانه ای هست. به نظر من اگه با خانمی اینطور رفتار میشه, تقصیر اون خانم کمتر از اون آقا نیست. نشنیدین که میگن, بر مظلوم ظالم پرور لعنت, نه.من گفتم که لذت بردم؟!؟!!؟ گفتم عالی بود چون خیلی خوب ساخته شده و حس موضوعو رسونده بودند و این کاملا درک می شد. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ خداوند خودش بر اساس یه سری حکمت ها زن ومرد را به این صورت که هستن ،آفریده حالا اگر بعضی ها یه سری تغییرات ایجاد میکنن و مثلا یه کارایی میکنن که دید جنس مخالفشون رو عوض میکنن که مثلا مردا درباره خانوما اینطور فکر میکنند یا بالعکس،دلیل نمیشه بگیم همه همین طورن... همیشه چند درصد هم احتمال بذاریم برای چیزی که خلاف فکرمونه تو بیشتر مواقع پشیمون نمیشیم 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ من تا امروز خود فیلم رو ندیده بودم واقعا غلو و بزرگ نمایی شده......واقعا از دید زنان ،زن بودن یعنی این؟که مردان خودشونو بگذارن جای اونا؟واقعا متأسفم واسه اون دسته از زنها...زنی که واقعا بخواد تو زندگی واقعی ش اینجوری باشه زندگی بهتر از این رو نمیشه براش تصور کرد....زنی که هیچ تلاشی برای دلبری از شوهرش نمیکنه زنی که مثل مفلوکها و بدبختها به زندگی نگاه میکنه زندگی بهتر ازاین هم نباید داشته باشه ،زندگی تجلی رفتار خود ماست در این فیلم مردها رو واقعا یه دیو به تصویر کشیده . من در واقعیت دیدم زنانی رو که سعی میکنند مرد باشند و رفتارشون دقیقا هیمنی هست که تو فیلمه چون جنس مرد رو نمیشناسن چون اصلا از زن بودن چیزی درک نکردن.قبول کنید زناندر رفتارشون دچار افراط و تفریط میشن بله واقعا اگه روزی زنان بخواهند جای مردان باشند دنیا همینجوری میشه که به تصویر کشیده است اینو من به عینمه دیدم و هر روز هم شاهدش هستم که زنانی که جنبه بزرگ شدن در جامعه رو ندارند به قدرتی میرسن و با استفاده از اون قدرت سعی در تخلیه تمام عقده های بشریت دارند این فیلم توهین آشکار به زنانگی زنان بود نه تنها نباید به این فیلم افتخار کنید بلکه باید زار زار برای اینکه تصوری که از یک زن وجود دارد چنین است بگریید. چرا فیلم زمانهایی که زندگی به کام زنهاست رو نشون نمیده ؟ واقعا تمامن زندگی برای زنان بهاین سیاهی و بدبختی ست؟یه نگاه به اطراف خودتون و جامعه به اصطلاح عقب مانده ایران بزنید.در واقعیت ایا زنان باهاشون به این صورت رفتار میشه؟ خیلی ناراحت شدم از دیدن این کلیپ.... و متأسف از دخترانی که این کلیپ رو تشویق کرده بودند چیزی که من در واقعیت جامعه اطراف خودم میبینم 180 درجه با این فرق داره 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ من تا امروز خود فیلم رو ندیده بودم واقعا غلو و بزرگ نمایی شده......واقعا از دید زنان ،زن بودن یعنی این؟که مردان خودشونو بگذارن جای اونا؟واقعا متأسفم واسه اون دسته از زنها...زنی که واقعا بخواد تو زندگی واقعی ش اینجوری باشه زندگی بهتر از این رو نمیشه براش تصور کرد....زنی که هیچ تلاشی برای دلبری از شوهرش نمیکنه زنی که مثل مفلوکها و بدبختها به زندگی نگاه میکنه زندگی بهتر ازاین هم نباید داشته باشه ،زندگی تجلی رفتار خود ماست در این فیلم مردها رو واقعا یه دیو به تصویر کشیده . من در واقعیت دیدم زنانی رو که سعی میکنند مرد باشند و رفتارشون دقیقا هیمنی هست که تو فیلمه چون جنس مرد رو نمیشناسن چون اصلا از زن بودن چیزی درک نکردن.قبول کنید زناندر رفتارشون دچار افراط و تفریط میشن بله واقعا اگه روزی زنان بخواهند جای مردان باشند دنیا همینجوری میشه که به تصویر کشیده است اینو من به عینمه دیدم و هر روز هم شاهدش هستم که زنانی که جنبه بزرگ شدن در جامعه رو ندارند به قدرتی میرسن و با استفاده از اون قدرت سعی در تخلیه تمام عقده های بشریت دارند این فیلم توهین آشکار به زنانگی زنان بود نه تنها نباید به این فیلم افتخار کنید بلکه باید زار زار برای اینکه تصوری که از یک زن وجود دارد چنین است بگریید. چرا فیلم زمانهایی که زندگی به کام زنهاست رو نشون نمیده ؟ واقعا تمامن زندگی برای زنان بهاین سیاهی و بدبختی ست؟یه نگاه به اطراف خودتون و جامعه به اصطلاح عقب مانده ایران بزنید.در واقعیت ایا زنان باهاشون به این صورت رفتار میشه؟ خیلی ناراحت شدم از دیدن این کلیپ.... و متأسف از دخترانی که این کلیپ رو تشویق کرده بودند چیزی که من در واقعیت جامعه اطراف خودم میبینم 180 درجه با این فرق داره درود ... آقای صادقیان من برای شما و افکار و عقاید شما احترام قائلم و میدونم که شما هم بر این امر واقف هستید ، پس به نظرم راحت تر میتونم درباره این فیلم و همینطور پست شما نظرات خودم رو ارائه بدم.... این فیلم به نظر من یک فیلم با دید سیاه هست اما دید شما هم کاملا سفید هست،این فیلم منظورش این نیست که بخواد به زنان خشونت رو یاد بده یا بگه همه اینطور هستن،اگر متن پایانی رو یکبار دیگه مطالعه کنید میبینید که هدف فکر کردن بوده....قطعا شما وجود چنین مردانی، البته با درجات متفاوتی از این نوع رفتارها رو نفی نمیکنید که اگر نبود این ادعا هم بوجود نمی اومد که از هر 3 زن یک زن مورد آزار قرار میگیره...(البته من به صحت این ارقام آگاه نیستم ،چون دانش کافی نسبت به این موضوعات و آمار ندارم ) هدف من از قرار دادن این فیلم هم افتخار نبوده ، یکبار دیگه شما رو به سطر دوم جمله پایانی ارجاع میدم و این سوال که واقعا مقصر کیست؟؟؟ و این یعنی همون بُعد فکر کردن که مورد نظر من بود و شما هم به خوبی تونستید نکته رو دریافت کنید... با تمام احترامی که به همه دوستان قائلم اما اگر پستی در تایید و تشویق این فیلم بوده ،حداقل از طرف من مورد تایید قرار نگرفته و فکر میکنم در لحظه ای این پست ها نوشته شده که احساسات حمایت از مظلوم در دوستان انگیخته شده..... من فکر میکنم شما پست خودتون رو دقیقا بعد از تماشای فیلم نوشتید و دقیقا زمانی که ذهنتون درگیر بوده و شاید در موقعیتی همانند دوستی که این فیلم رو تایید کرده... و اما در آخر با تمام ارادتی که خدمت شما دارم اما از لحن نوشتارتون در این پست خوشم نیومد،کاش با دیدی خاکستری به این پست نگاه میکردید... شاد و پیروز باشید.... 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ درود ...آقای صادقیان من برای شما و افکار و عقاید شما احترام قائلم و میدونم که شما هم بر این امر واقف هستید ، پس به نظرم راحت تر میتونم درباره این فیلم و همینطور پست شما نظرات خودم رو ارائه بدم.... این فیلم به نظر من یک فیلم با دید سیاه هست اما دید شما هم کاملا سفید هست،این فیلم منظورش این نیست که بخواد به زنان خشونت رو یاد بده یا بگه همه اینطور هستن،اگر متن پایانی رو یکبار دیگه مطالعه کنید میبینید که هدف فکر کردن بوده....قطعا شما وجود چنین مردانی، البته با درجات متفاوتی از این نوع رفتارها رو نفی نمیکنید که اگر نبود این ادعا هم بوجود نمی اومد که از هر 3 زن یک زن مورد آزار قرار میگیره...(البته من به صحت این ارقام آگاه نیستم ،چون دانش کافی نسبت به این موضوعات و آمار ندارم ) هدف من از قرار دادن این فیلم هم افتخار نبوده ، یکبار دیگه شما رو به سطر دوم جمله پایانی ارجاع میدم و این سوال که واقعا مقصر کیست؟؟؟ و این یعنی همون بُعد فکر کردن که مورد نظر من بود و شما هم به خوبی تونستید نکته رو دریافت کنید... با تمام احترامی که به همه دوستان قائلم اما اگر پستی در تایید و تشویق این فیلم بوده ،حداقل از طرف من مورد تایید قرار نگرفته و فکر میکنم در لحظه ای این پست ها نوشته شده که احساسات حمایت از مظلوم در دوستان انگیخته شده..... من فکر میکنم شما پست خودتون رو دقیقا بعد از تماشای فیلم نوشتید و دقیقا زمانی که ذهنتون درگیر بوده و شاید در موقعیتی همانند دوستی که این فیلم رو تایید کرده... و اما در آخر با تمام ارادتی که خدمت شما دارم اما از لحن نوشتارتون در این پست خوشم نیومد،کاش با دیدی خاکستری به این پست نگاه میکردید... شاد و پیروز باشید.... سلام ممنون از لطف شما. من هم شمارو ارجاع میدم به نام تاپیک که انتخاب کردید واسه این موضوع:»در زندگيتان يک بار هم که شده فکر کرديد زن بودن يعني چه ؟ وقتی گفته میشه زن بودن یعنی چی؟یعنی باید رفتارهایی رو در زن نشون بده که مرد ازانجام اونها عاجز باشه یا نتونه تو اون شرایط واقع بشه، نشوندادن شرایطی که گاه مردان هم درگیر اون هستند و خودم چندین نمونه عینی شو دیدم که مرد نه تنها اینکه جای زن باشه بلکه جای خودش هست و در شرایط مشابه این قرارداره گمان نکنم زیاد با نام تاپیک همخوانی داشته باشه... اگه زنی نیمه شب خواب نداره واسه اینکه بچه شو آروم کنه واسه مهر مادری هست که خدا در وجودش قرار داده ،نه از سر اجبارهست و نه برای مادر واقعی زجر آور!کافیه همین سوال رو از مادراتون بپرسید که اون شب زنده داری هارو از سر اجبار انجام میداده یا علاقه ای که به فرزندش داشته؟شاید در جوامع دیگه که فرزند در اغلب اوغات ناخواسته ست لین حس نباشه ،که بعید هست چون یه زن حتی در مواردی که بچه ناخواسته در شکم داشته باشه مهرمادری شو از دست نمیده حتی اگه خیلی کم هم باشه نمیشه گفت هیچ حسی بهش نداره.... اگه یه زن صبح برای بچه هاش صبحانه درست میکنه و لقمه دهان بچه هاش میگذاره نه از سر اجبار که باز با علاقه این کار رو انجام میده.حتی اگه مثل نمونه داخل کلیپ شاغل باشه! اگه یه زن کانون توجه مردان میشه نه اینکه براش زجر آور باشه ،شما خودتون به عنوان یه دختر بهترین قاضی هستی برای این ادعا که واقعا توجه مردان نسبت به شما براتون زجر آوره؟غیراز مواردی که مرد واقعا با دید شهوت محض به شما نگاه میکنه یا نزدیک میشه که این حس طبیعتا حس خوبی نیست.حتی برای یک مرد هم اگه ببینه زنی فقط برای ارضای میل جنسی باهاش رابطه داره همچین حس خوبی نیست چه برسه اینکه زن باشی و دنیای احساسات... دراون صحنه که مرد به عنوان یک زن وارد بار میشه و زنی که به عنوان یه مرد بهش نزدیک میشه و براش ایجاد مزاحمت میکنه من مقصر رو خود زن میدونم شما میتونی خودتو در مسیر سیلاب قرار بدی و توقع داشته باشی حتی خیس نشی؟کلیپ من حدس میزنم توسط یک زن کارگردانی شده چون واقعا در این کلیپ نتونسته به خوبی زن رو جایگزین مرد کنه شاید تونسته باشه زمرد رو جایگزین زن نشون بده چون خودش زن بوده و عکس العملهای زنانه رو به خوبی در مرد نشون داده اما نتونسته به خوبی رفتارهای مردانه رو به تصویر بکشه چون به نظر من هیچ شناختی نسبت به مرد نداشته...وفقط ظاطر رفتارهای مردانه رو نسبت به زنان به تصویر کشیده . در صحنه ای که مرد به عنوان یک زن از میان اراذل و اوباش عبور میکنه براش مزاحمت ایجاد میشه باید عرض کنم من هم به عنوان یه مرد جرأت ندارم اون موقع شب از میان این جماعت عبور کنم چه برسه اون مردی که به عنوان خانوم داره نقش بازی میکنه! یا اونجایی که مر به عنوان یه زن داره مطالعه میکنه و زن به عنوان یه مرد بدون هیچ دلیلی میاد و تمام جزوه هاشو پاره میکنه و اونو به باد کتک میگیره واقعا این صحنه ممکنه؟که بدون هیچ دلیلی یه مرد اینکار رو بکنه؟ و صحنه های بعدی الی آخر که اگه خواستید دونه دونه براتون شرح میدم و از دید خودم تفسیر میکنم من این کلیپ رو سه یا چهار مرتبه تا آخر دیدم و نه اینکه حس هم برانگیخته شده باشه و اون جواب رو داده باشم بلکه تا حدودی ،هرچند کم به پاسخم فکر کردم.... من در اغلب اون صحنه ها خود زن رو مقصر میدونم چون در هیچ کدوم زن هیچ تلاشی برای رضایت شوهرش نمیکنه تا در جواب کاری که باعث بشه زن راضی باشه دریافت کنه..... یه مرد از زنش در زندگی مشترک(چون تمام کلیپ حول محور زن و شوهری دورمیزدو دوست پر دوست دخترنبودندیقینا)چه انتظاری داره جز محبت زنانه؟جز توجه خاص زنانه؟نمیتونم زیاد بحث رو باز کنم خودتون میدونید چی دارم میگم. قوی ترین حسی که میتونه یه مرد رو نسبت به زنش و زن رو نسبت به شوهرش وفادار نگه داره حس جنسی هست، اینو که منکر نمیشی؟مرد ذاتش بصری هست و زن ذاتش لمسی و شنوایی حالا وقتی هر کدوم از طرفین چیزی ازاین لحاظ برای طرف مقابلشون کم بگذارند طبیعی هست که طفشون نسبت به اون زندگی سرد میشه و رفتارهایی گاه خشونت آمیز انجام میده. خشونت در زندگی یه مرد و خیانت در زندگی یه زن،نشونه اعتراضه نسبت به چیزی که طرفشون براشون کم میگذاره . نمیدونم دیگه چطور توضیح بدم که این کلیپ برپایه احساسات کامل ساخته شده بود و خیلی کم برجنبه عقلانی قضیه توجه شده بود......من قبل از دیدن این کلیپ منتظر دیدن صحنه نه ماه بارداری زن بودم چون بیشترین اذیت و سخت ترین دوران زندگی یک زن دوران بارداری اون هست که خاص زنان هست و بیشترین تحمل سختی رو زن در اون دورانم داره به خصوص لحظه زایمان ......اما دراین کلیپ کوچکترین اشاره ای به اون نشده بود چرا؟ مگه نه اینکه اگه واقعا یه مرد بخواد جای یه زن باشه بایداین قضیه هم به تصویر کشیده میشد؟ این کلیپ تماما به مواردی اشاره کرده بود که خود زن هم در رفتار طرف مقابلش بی تقصیر نبوده و رفتارهایی که باهاش میشه در کلیپ به نحوی معلول و بازخورد رفتار خودش هست نه زن بودنش!!!! بهتره کمی تعصبات جنسیتی رو کنار بگذارید و با دید منطق به کلیپ یه بار دیگه نگاه کنید و ببینید واقعا مواردی که نشون میده ،نشون دادن جایگاه خاص زنان هست که یه مرد بخواد جای زن باشه؟ ببخشید خیلی صحبت کردم.... چون برای خط به خط پست اولم دفاع برای نوشتن دارم 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ترجمه متن آغازي : در زندگيتان يک بار همه که شده فکر کرديد زن بودن يعني چه ؟ .... حداقل امروز فکر کنيد ......... ترجمه متن پاياني : در دنيا از هر سه زن يکي مورد تجاوز و شکنجه قرار ميگيرد!! واقعا مقصر کيست؟! ما فقط يک آينه رو به روي شما گذاشتيم براي فکر کردن این دوجمله بی ربط ترین جملاتی بود که میشد روی این کلیپ گذاشت.... در مورد متن پایانی : در دنيا از هر سه زن يکي مورد تجاوز و شکنجه قرار ميگيرد!! برای این ادعا مدرک لازمه.شما در اطراف خودتون ببینید واقعا از هر سه زن اطراف شما یکی مورد تجاوزواقع میشه؟روابط جنسی آگانه و از سر علاقه رو وارد آمارتون نکنید لطفا!!!!اگه واقعا اینگونه باشه پس از دوخواهر و مادر من یکی شون روزانه باید مورد تجاوز واقع بشه دیگه..نه؟پس چرا من متوجه نمیشم واقعا مقصر کيست؟! مقصر برای کدوم تقصیر؟اینکه روزانه از هر سه زن یکی مورد تجاوز واقع میشه؟اصل ادعا یک ادعای دروغ و بی پایه و اساسه پس خواه ناخواه این سوال رد میشه و جوابی نداره ، یا اگه اون آمار درست باشه از این دید هم میشه نگاه کرد و آمار رو اینگونه برگردوند در دنيا از هر سه زن يکي فاحشه است!! نمیشه؟ ما فقط يک آينه رو به روي شما گذاشتيم براي فکر کردن آینه؟یعنی ما هرچی در کلیپ میبینیم بازتاب خودمون هست؟کار آینه همینه دیگه..نه؟ بهتره کسی که میخواد این کلیپ رو ببینه جنبه احساسی شو کنار بگذاره و زیاد احساس ترحم نسبت به زنان نکنه چنین رفتاری رو در زمان قاجار هم مردان ما نداشتند چه برسه به الان که قدرت دست زنان هست 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ببینید من هیچ تعصبی نسبت به این فیلم ندارم ،نمیدونم شما چرا همه ش دارین طوری من رو خطاب قرار میدین که از نویسنده این فیلم نامه تا انتخاب بازیگران و.... با من بوده و یه جورایی احساس میکنم شمشیرتون رو از رو بستین و تا متهم فرضی خودتون رو دستگیر نکنید خاطرتون آسوده نمیشه.... درباره عنوان تاپیک ،عنوان خود متن بوده و من بدون دخل و تصرف اینجا گذاشتم...قبلا هم عرض کردم قرار دادن این فیلم به معنای قبول این مطلب از طرف من نیست...شما مصرا و مرتبا دارید این مطلب رو به شخص من نسبت میدیدن و در نوشته هاتون حتی آمار و ارقام رو هم نتیجه تفکرات من میپندارید در صورتیکه من در پست قبلیم هم نوشتم که از صحت این آمار و ارقام و چگونگی اونها اطلاعی ندارم چون دانش کافی در این موارد ندارم ولی شما باز هم من رو متهم میکنید.... من فکر میکنم یک سوتفاهم اتفاق افتاده و اون اینکه شما فکر میکنید اگر بطور مثال من این مطلب رو گذاشتم دلیل و سند و مدرکی هست بر این که این فیلم رو قبول دارم ،فمنیست هستم و در نقطه مقابل شما قرار گرفته ام.،تفکراتم زاییده این فیلم هست و....چیزی که به هیچ وجه چنین نبوده و نیست و من علاقه ای به بحث در موضوعاتی که همچین حالتی رو برام بوجود بیاره ،ندارم . من هم مثل همه زیبایی های زندگی رو میشناسم ،عشق،محبت و... مقوله های ناشناخته ای برای من و امثال من نیستند ، زندگی برای من حتی با وجود سختی ها و ناملایماتش زیباست و این رو فکر میکنم بیشتر کسانی که با من در ارتباط بودن و با افکار من آشنایی نسبی داشته باشند به خوبی میدونن. همونطوری که قبلا هم عرض کردم این آخرین پست من در این تاپیک بود... ممنون.... 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ببینید من هیچ تعصبی نسبت به این فیلم ندارم ،نمیدونم شما چرا همه ش دارین طوری من رو خطاب قرار میدین که از نویسنده این فیلم نامه تا انتخاب بازیگران و.... با من بوده و یه جورایی احساس میکنم شمشیرتون رو از رو بستین و تا متهم فرضی خودتون رو دستگیر نکنید خاطرتون آسوده نمیشه....درباره عنوان تاپیک ،عنوان خود متن بوده و من بدون دخل و تصرف اینجا گذاشتم...قبلا هم عرض کردم قرار دادن این فیلم به معنای قبول این مطلب از طرف من نیست...شما مصرا و مرتبا دارید این مطلب رو به شخص من نسبت میدیدن و در نوشته هاتون حتی آمار و ارقام رو هم نتیجه تفکرات من میپندارید در صورتیکه من در پست قبلیم هم نوشتم که از صحت این آمار و ارقام و چگونگی اونها اطلاعی ندارم چون دانش کافی در این موارد ندارم ولی شما باز هم من رو متهم میکنید.... من فکر میکنم یک سوتفاهم اتفاق افتاده و اون اینکه شما فکر میکنید اگر بطور مثال من این مطلب رو گذاشتم دلیل و سند و مدرکی هست بر این که این فیلم رو قبول دارم ،فمنیست هستم و در نقطه مقابل شما قرار گرفته ام.،تفکراتم زاییده این فیلم هست و....چیزی که به هیچ وجه چنین نبوده و نیست و من علاقه ای به بحث در موضوعاتی که همچین حالتی رو برام بوجود بیاره ،ندارم . من هم مثل همه زیبایی های زندگی رو میشناسم ،عشق،محبت و... مقوله های ناشناخته ای برای من و امثال من نیستند ، زندگی برای من حتی با وجود سختی ها و ناملایماتش زیباست و این رو فکر میکنم بیشتر کسانی که با من در ارتباط بودن و با افکار من آشنایی نسبی داشته باشند به خوبی میدونن. همونطوری که قبلا هم عرض کردم این آخرین پست من در این تاپیک بود... ممنون.... فکرکنم یه کم زیادی تند رفتم شما ببخشید نمیدونم چرا ناخودآگاه در برابر تفکرات فمینیستی جبهه میگیرم چون واقعیتها رو دیدم چون میبینم چقدر زنها امروزه از زن بودنشون استفاده ابزاری میکنند و خیلی چیزهای دردآور دیگه که در موردش خیلی جاها بحث شده و نمیخوام دوباره بحث بشه. منم روی صحبتم شخص شما نبودید اگه اینطور تصور کردید معذرت میخوام کلا من توی بحثها،نه اینجا باشه بلکه در واقعیت هم همینطورم،کمی تند میشه لحنم ،دست خودم نیست شما ببخشید من نه میگم این فیلم رو شما ساختید نه چیز دیگه فقط تحلیلی کردم اونم شخصی ازاین فیلم ،همه در اینکه ماجراهای اطراف خودشون رو چطور تحلیل کنند آزادند.منم همینکار رو کردم بهرحال هم من کمی با تفکرات شما آشنا هستم هم شما به خوبی تفکرات منو میدونید همین شناخت باعث شد به خودم این جسارت رو بدم که مخاطب بحثم رو شما قرار بدم چون میدونم جنبه بالایی دارید و اگه چیزی گفته بشه معقول پاسخ میدید هر چیزی تو جامعه مثال نقض داره که میشه براش آورد هدف من گفتن این تناقضها بود و اینکه کسی که این فیلم رو میبینه هر دو وجهه رو ببینه و خودش تصمیم بگیره.روی صحبت من شخص خاصی نبوده واقعیته کجاش دقیقا واقعیته؟آیا برای شما اتفاق افتاده که چنین قاطعانه میگید ؟ من اگه جای کارگردان این فیلم بودم طوری فیلم رو میساختم که بگه اگه روزی زنها جای مردها میشدند چقدر وضعیتها زنها بهتر میشد چون زنها عاطفی ترند نه اینکه بیام دقیقا زن رو با همون زن بودنش جای مردان بگذارم و کلی غلو کنم در مورد رفتار خشونت آمیز.من اینطوری فیلم رو دیدم که اگه جای مردان و زنان عوض بشه چقدر دنیا بدتر میشه چقدر خشونت نسبت به زنان بیشتر میشه ،فیلم از نظر من دقیقا یه تبلیغ معکوس بود نسبت به زنان ، و صحت گذاشتن روی این ادعا که زنان در هرکاری دچار افراط و تفریطندواگه قرار باشه زنان رفتار مردانهداشته باشند چقدر وضعیت بدتر از چیزی که الان هست میشه . 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ کلیپو دیدم... نه جالب بود...نه جای تشویق داشت نمیگم صد درصد...اما تو جاهای واقعا عقب افتاده همچین چیزی دیده میشه...ولی این از 100 درصد جامعه 90 درصد اینطور نیست...یعنی اگه بخوایم عاقلانه نگاه کنیم ما ها ادمایی که از مدرن ترین وسایل استفاده میکنیم از بروز ترین اخبار خبر داریم ادمایی که تحصیل میکنیم برامون زندگی اینطوری نیست..تو این فیلم یک خانمو انقدر بی عرضه به تصویر کشیده که یعنی زن بودن فقط مرگ...که مرگ شرف داره به این!جامعه الان طوری شده که اکثریت از حقشون دفاع میکنن...زن تو سری خور نمونده...و همونطور مرد تو سر زن هم نمونده...البته بازم میگم مگر اینکه در جاهای خیلی محروم و عقب افتاده! زندگی رو یه خورده زیباتر ببینیم بد نیست...همونطور که یه زن از همسرش سرد بشه ممکنه خیانت بکنه یک مرد هم ممکنه اینکارو بکنه...جدیدا خبرهای تجاوز به یک مرد هم زیاد میشنویم پس فقط زن بودن نیست که این خطراتو داره... من هیچ وقت حاضر نیستم دختر بودنمو حتی برای ثانیه ای عوض کنم....چون نه مثل زنهای این کلیپ انقدر ضعیفم نه عاشق اینم که زور بگمو مثلا مثل یک مرد قلدر صدا بالا ببرم... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ببخشید مستر پیمان حرفاتون درست...ولی یک چیزم بگم همونطور که اگه یک زن جای مرد باشه افتضاح به بار میاد یک مرد هم جای زن باشه افتضاح به بار میاد... وقتی یکیو میگید اونیکیم بگید 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ ببخشید مستر پیمان حرفاتون درست...ولی یک چیزم بگم همونطور که اگه یک زن جای مرد باشه افتضاح به بار میاد یک مرد هم جای زن باشه افتضاح به بار میاد...وقتی یکیو میگید اونیکیم بگید سلام عیدتون پیشاپیش مبارک میس هانیه منظور من فقط همین کلیپ بود و کلی نگفتم مسلما همینی هست که میگید هر کس سر جای خودش قشنگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده